Niebieska713 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 dusje napisał(a):Witajcie Ciotki pozna pora :lol: Lorci juz nie budze, wiec zycze jej bajkowych snow :loveu: Niedawno dopiero dotarlam do domku po wykonaniu waznej misji ;) Lada dzien Lorcia wystawi slicznosciowy bazarek i zacznie sie wzbogacac :multi: Moze odpali kilka dukatow "blizniakom" od AlinyS, ma przecie dobre serduszko i nie musi na szczescie mieszkac w ciemnej komorce jak te 2 bidy :-( ktore juz na szczescie pod okiem Owieczki :loveu: Ciotka Owieczka piernaty oddala Lorci a i milosci nie zaluje. Ma farta ta nasza ksiezniczka :loveu: Lorcia, dryndnij do mnie juterkiem ;):evil_lol: Lorcia zdrowiej predziutko i po domek wskakuj... Quote
dusje Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Pierwsza dama dworu spac nie moze....... Niebiesko JEJ :cool3: Tak sie w swojej ksiezniczce zakochala, ze tu ani spac ani jesc nie daje rady, tylko budzic Lorcie po nocach umyslila :evil_lol: Quote
dusje Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='mamamuminka']Cioteczki Lorciu o doopie marynie ???,my tutaj prowadzimy bardzo powazne dysputy na temat przyszłości Lorci wypowiedż *żaba* traktuję jako zamach na nas ;). ...i jeszcze grozi nam drągiem Ciooooooteczki,*żaba* chce nas stąd wykurzyć i mieć naszą księżniczkę tylko dla siebie :mad:......przybywajcie!!!!! Rany, co tu sie dzieje...:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tu siem zawieruchem knuje za naszymi plecami :evil_lol: Rozbijemy tem prywatem i juz :evil_lol: Quote
mamamuminka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 To ja się dzisiaj pierwsza z Lorcią przywitam :lol: Quote
*zaba* Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 ja tez witam sie z Jej Wysokoscia Lorcia, no i przy okazji z reszta Jej poddanych. Mam nadzieje, ze Owieczka bedzie mogla skrobnac slowko co tam u ksiezniczki slychac. :cool3: mamamuminka oddaj te zabe co byla na poprzedniej stronie :mad: Quote
mamamuminka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 dusje napisał(a): Niedawno dopiero dotarlam do domku po wykonaniu waznej misji ;) Lada dzien Lorcia wystawi slicznosciowy bazarek i zacznie sie wzbogacac :multi: Lorcia,prześlicznej urody księżniczka i dzięki Cioci dusje z pokażnym posagiem :lol:. Gdzie my znajdziemy pałac godny Jej Wysokości ??? ;) Quote
mamamuminka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='*zaba*'] mamamuminka oddaj te zabe co byla na poprzedniej stronie :mad: Upssss.....sie wydało...a ja myślałam,że usunęłam żabkę w odpowiednim czasie,że nie była jeszcze zauważona :oops: Żabka wraca z pozdrowieniami dla Pani Kierowniczki wątku :lol: Quote
Owieczka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 dusje napisał(a):Rany, co tu sie dzieje...:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tu siem zawieruchem knuje za naszymi plecami :evil_lol: Rozbijemy tem prywatem i juz :evil_lol: Cioteczko. A co z obiecaną karmą ?? jak narazie to Lorcia objada moja Abiśke a teraz i Belutkę bo Abisi karma się juz skonczyła. Lorciunia zjada za trzech :crazyeye: zjada karmę z jagniecinka z dodatkiem puszeczek bo sama to w ząbki kole. Czasem z gotowanym kurczaczkiem. Surowe mięsko jest bee... Lorcia była bardzo chudziutka, teraz ładnie przybrała na wadze :p Pragne przypomnieć, że Lorcia była przyjęta za 250/m-c ale z karmą... a jej jak nie było tak nie ma :shake: Cioteczki, tak się nie robi. Nie stac mnie na to żeby wykarmić wszystkie psy. :oops: Jeśli jest taka możliwosc prosiła bym o zamówienie karmy dla Lorci na bazie jagnięciny w internecie... I tak dogadzam i rozpieszczam jak mogę :oops: Quote
Niebieska713 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Owieczka napisał(a):Cioteczko. A co z obiecaną karmą ?? jak narazie to Lorcia objada moja Abiśke a teraz i Belutkę bo Abisi karma się juz skonczyła. Lorciunia zjada za trzech :crazyeye: zjada karmę z jagniecinka z dodatkiem puszeczek bo sama to w ząbki kole. Czasem z gotowanym kurczaczkiem. Surowe mięsko jest bee... Lorcia była bardzo chudziutka, teraz ładnie przybrała na wadze :p Pragne przypomnieć, że Lorcia była przyjęta za 250/m-c ale z karmą... a jej jak nie było tak nie ma :shake: Cioteczki, tak się nie robi. Nie stac mnie na to żeby wykarmić wszystkie psy. :oops: Jeśli jest taka możliwosc prosiła bym o zamówienie karmy dla Lorci na bazie jagnięciny w internecie... I tak dogadzam i rozpieszczam jak mogę :oops: Cioteczki na pewno sie teraz zrechabilituja i migiem wysla karme dla Lorci...prawda???;) A jak ze zdrowkiem lorci? czy ta rana na jej kuperku,jakos zanika? Quote
mamamuminka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Owieczko,bardzo przepraszamy za to zaniedbanie :oops:. Czy możesz napisać konkretna nazwę karmy,którą Lorcia najbardziej lubi ? Jak tylko dusje wejdzie na watek to zaraz się za tą sprawą zajmiemy. Kurczę,w tym zachwycie nad naszą księżniczką zapomniałyśmy o tak waznej sprawie ,wybacz skołowanym ciotkom. Quote
mamamuminka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 mamamuminka napisał(a):Owieczko,bardzo przepraszamy za to zaniedbanie :oops:. Czy możesz napisać konkretna nazwę karmy,którą Lorcia najbardziej lubi ? Jak tylko dusje wejdzie na watek to zaraz się za tą sprawą zajmiemy. Kurczę,w tym zachwycie nad naszą księżniczką zapomniałyśmy o tak waznej sprawie ,wybacz skołowanym ciotkom. Sorrki,chyba niepotrzebnie się wtrąciłam :oops:,przeciez to pytanie nie do mnie....... Quote
dusje Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 mamamuminka napisał(a):Owieczko,bardzo przepraszamy za to zaniedbanie :oops:. Czy możesz napisać konkretna nazwę karmy,którą Lorcia najbardziej lubi ? Jak tylko dusje wejdzie na watek to zaraz się za tą sprawą zajmiemy. Kurczę,w tym zachwycie nad naszą księżniczką zapomniałyśmy o tak waznej sprawie ,wybacz skołowanym ciotkom. Witam Ciotki :lol: Kochana Owieczko, nie denerwuj sie :loveu: Wszystko pod kontrola ;) Ciotka czuwa i nie baluje za pieniazki Lorci :evil_lol: Czy juz otrzymalas od maksiorek rownowartosc 20 euro? Wyslalam do niej 26.05. Dzisiaj dopatrzylam sie, ze przeciez mam Twoje dane do przelewow zagr., jelopa ze mnie straszna :evil_lol::mad: Przed chwilka puscilam juz bezposrednio do Ciebie 45 euro. Jesli to wszystko zliczyc: juz otrzymane przez Ciebie moje 70 zl + 20 euro/ maksiore/ czyli ok 80 zl + dzisiejsze 45 euro, czyli ok 180 zl to wyjdzie okolo 330 zl, czy dobrze licze? Przyjmuje kurs po 4 zl. Owieczko, jesli mozesz to kup Lorci karme, ja zas dopilnuje aby shanti wplacila do Ciebie 25 zl od BERKANO, bo do niej wplynely pieniadze, i poprosze Anie z Poznania o wywiazanie sie ze zlozonej deklaracji :lol: Jak przesyleczka? Dotarla juz do Raju? Lozeczko niebawem dojdzie, nie wiem czy nie za male dla ksiezniczki, ale mam obiecane i w najblizszym czasie bedzie w PL, jeno ktos bedzie musial zajac sie wysylka na adres Lorci ;) Buziaczki, kochana Owieczko :loveu: Quote
dusje Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Wreszcie sie udalo wejsc na odpowiedz. Owieczko, ja chce jeszcze dopisac, ze co rusz wyskakuje mi strona ksiezniczki i zapodaje ze owszem udalo sie, ale z bledami. W pasku stoi taki trojkacil zolty z wykrzyknikiem, oznaczajacy blad. Nie wiem, co z tym robic, bo trudno mi edytowac post, nie mowiac juz o tym, ze ciezko mi odpowiedziec na pw. Cos sie narobilo. Teraz weszlam na watek przez ten Twoj post nr 258, bo probuje na wszelkie sposoby dostac sie na watek. Juz od kilku dni tak mam. Przepraszam, ze nie odpisze na Twoje PW, nie ma jak. Chyba, ze potraktuje jako zupelnie nowa wiadomosc to wtedy sie udaje, ale nie jako odp. na czyjes pw. Juz nie wchodze na te emoticony zeby mi nie wyskoczylo znow cos nowego. Edit: teraz weszlam bez problemu, ale musze najpierw zapisac wiadomosc, znow edytowac post i dopiero wyskocza emotikony, zwariowac mozna Edit nr 2 : Wypralam laptaka i teraz chodzi jak szwajcarski zegarek :evil_lol::eviltong: PS. Owieczko, z tym lozeczkiem dla Lorci dojdzie rowniez "male cos" dla Ciebie, w dowod mojego uwielbienia dla Twojej szlachetnej osoby :loveu: Dziekuje Ci za Lorcie i za blizniakow :multi: Aaaa, jesli zamowisz kochana, karme dla ksiezniczki - wystaw prosze rachuneczek, to se podliczymy kaske i ewentualne niedobory do uzupelnienia :evil_lol:;):lol: Edit nr 3 - niestety, prive nawala, znow pokazuje sie blad, nie moge wysylac wiadomosci. Prosze mila *zabe* o powiadomienie shanti o zalegajacej na skarpecie Jastrzebiakow - wplacie od BERKANO i przelanie jej na konto Owieczki. Rowniez deklarujaca sie Anie z Poznania, nr konta Owieczki wysylalam jej juz wczesniej na pw. Niestety, nie moge go przeslac do nikogo z w/wym. powodu /tylko na maila/ Quote
laikinia Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dziewczyny, oglosilam dzisiaj Lorcie w Berlinie i juz zglosila sie 28-letnia dziewczyna, ktora baaaardzo by Lorcie chciala wziac do siebie ;-) Pracuje w domu, wiec niunia bylaby max 2godz. sama w czasie zakupow ist. Wokol jest park, laki i duzo zieleni. Ona jest bardzo spokojna osoba, bez rodziny i chcialaby spokojna sunie- przytulanke. Zapraszala mnie do siebie na wizyte. Powiedzialam, ze odpowiem jej jak jest ze zdrowiem Lorci i kiedy ewent. psinka moglaby do Berlina przyjechac- jezeli wizyta wypadnie pozytywnie. Ta mloda dziewczyna byla bardzo mila i prosila, aby ja wybrac, bo ona tak sie juz w Lorci zakochala i jej tak szkoda tej malutkiej niuni, co tyle zlego juz doswiadczyla ;-)) Prosze wypowiedzcie sie :) Dodam, ze wstawilam cene "ochronna" 80 EUR, ktora ewent. nowy wlasciciel musialby zaplacic. Suma nie jest wysoka- normalnie w schroniskach brane sa sumy ok. 200-250 EUR, ale mozna rowniez dostac psy za darmo, wiec chcialam wyposrodkowac troche, aby cena nie odstraszyla chetnych, ale aby tez nie bylo za darmo- dla pewnosci :) Quote
dusje Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 laikinia napisał(a):Dziewczyny, oglosilam dzisiaj Lorcie w Berlinie i juz zglosila sie 28-letnia dziewczyna, ktora baaaardzo by Lorcie chciala wziac do siebie ;-) Pracuje w domu, wiec niunia bylaby max 2godz. sama w czasie zakupow ist. Wokol jest park, laki i duzo zieleni. Ona jest bardzo spokojna osoba, bez rodziny i chcialaby spokojna sunie- przytulanke. Zapraszala mnie do siebie na wizyte. Powiedzialam, ze odpowiem jej jak jest ze zdrowiem Lorci i kiedy ewent. psinka moglaby do Berlina przyjechac- jezeli wizyta wypadnie pozytywnie. Ta mloda dziewczyna byla bardzo mila i prosila, aby ja wybrac, bo ona tak sie juz w Lorci zakochala i jej tak szkoda tej malutkiej niuni, co tyle zlego juz doswiadczyla ;-)) Prosze wypowiedzcie sie :) Dodam, ze wstawilam cene "ochronna" 80 EUR, ktora ewent. nowy wlasciciel musialby zaplacic. Suma nie jest wysoka- normalnie w schroniskach brane sa sumy ok. 200-250 EUR, ale mozna rowniez dostac psy za darmo, wiec chcialam wyposrodkowac troche, aby cena nie odstraszyla chetnych, ale aby tez nie bylo za darmo- dla pewnosci :) Laikinia, jakie masz mozliwosci kontrolowania dalszego losu Lorci, jesli mala zamieszkalaby u tej pani? Czy mozesz napisac wiecej szczegolow dotyczacych potencjalnej wlascicielki? Jesli schronisko przystaloby na adopcje zagraniczna - Pani otrzyma ankiete przedadopcyjna do wypelnienia i odeslania na wskazany adres mailowy/shanti/, poza tym powinna osobiscie/telefonicznie skontaktowac sie z shanti /po jej ewentualnej akceptacji tej adopcji/, oraz z Owieczka, ktora najlepiej opowie o naszej Lorci. Czy ta pani gotowa jest przyjechac po Lorcie ? Niejako dowod na to, ze faktycznie zalezy jej na suni. Czy ewentualnie gotowa jest czesciowo pokryc koszty hoteliku, paszportu, szcepien i chipa zamiast tej oplaty 80 euro? Dziekujemy Ci za starania dla Lorci. Naprawde milo z Twojej strony - decyzja nie nalezy ani do mnie ani do pozostalych "dam dworu", jednak trzymamy kciuki. Quote
Ada-jeje Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 dusje o czym Ty piszesz, przeciez nie wiadomo czy ta pani mowi po polsku, wiec jak sobie to wyobrazasz. Laikinia w jakiej czesci Berlina mieszka pani, ja przyjezdzam do Berlina Schöneberg, czy to gdzies w poblizu? Quote
dusje Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ada-jeje, nie ma rzeczy niemozliwych. Ankiete pani moze otrzymac w jezyku niemieckim z polskim tlumaczeniem, a rozmowe mozna odbyc na skypie / shanti taki ma/ np. z Laikinia w roli tlumacza. Quote
Owieczka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='dusje']Wreszcie sie udalo wejsc na odpowiedz. Owieczko, ja chce jeszcze dopisac, ze co rusz wyskakuje mi strona ksiezniczki i zapodaje ze owszem udalo sie, ale z bledami. W pasku stoi taki trojkacil zolty z wykrzyknikiem, oznaczajacy blad. Nie wiem, co z tym robic, bo trudno mi edytowac post, nie mowiac juz o tym, ze ciezko mi odpowiedziec na pw. Cos sie narobilo. Teraz weszlam na watek przez ten Twoj post nr 258, bo probuje na wszelkie sposoby dostac sie na watek. Juz od kilku dni tak mam. Przepraszam, ze nie odpisze na Twoje PW, nie ma jak. Chyba, ze potraktuje jako zupelnie nowa wiadomosc to wtedy sie udaje, ale nie jako odp. na czyjes pw. Juz nie wchodze na te emoticony zeby mi nie wyskoczylo znow cos nowego. Edit: teraz weszlam bez problemu, ale musze najpierw zapisac wiadomosc, znow edytowac post i dopiero wyskocza emotikony, zwariowac mozna Edit nr 2 : Wypralam laptaka i teraz chodzi jak szwajcarski zegarek :evil_lol::eviltong: PS. Owieczko, z tym lozeczkiem dla Lorci dojdzie rowniez "male cos" dla Ciebie, w dowod mojego uwielbienia dla Twojej szlachetnej osoby :loveu: Dziekuje Ci za Lorcie i za blizniakow :multi: Aaaa, jesli zamowisz kochana, karme dla ksiezniczki - wystaw prosze rachuneczek, to se podliczymy kaske i ewentualne niedobory do uzupelnienia :evil_lol:;):lol: Edit nr 3 - niestety, prive nawala, znow pokazuje sie blad, nie moge wysylac wiadomosci. Prosze mila *zabe* o powiadomienie shanti o zalegajacej na skarpecie Jastrzebiakow - wplacie od BERKANO i przelanie jej na konto Owieczki. Rowniez deklarujaca sie Anie z Poznania, nr konta Owieczki wysylalam jej juz wczesniej na pw. Niestety, nie moge go przeslac do nikogo z w/wym. powodu /tylko na maila/ Normalnie szok !! Bo udało mi się odpowiedziec z cytatem !!! Cos z tym dogo się dzieje :( dusje pisałam do Ciebie pw ale byłam pewna że nie przeszło bo mi własnie cos wyskakiwało i coś było nie tak albo w ogóle pisac nie mogłam... szok. Myślałam że nie doszło dlatego napisałam tu na wątku. Oprócz pieniędzy które wcześniej przedstawiłam w któryms poście (70 zł i 30 zł ) nie doszło do mnie nic... :oops: :shake: Za to doszła malutka super przesyłeczka :multi: ale nie wiem od kogo :shake: cioteczko dusje czy to Twoja sprawka ? :cool3: To śliczny medalik w kształcie psiej łaki z błyszczącymi cekinkami z imieniem Lorci z jednej strony a z drugiej z napisem " zgubiłam się " i mój nr telefonu. To cudo !! Z całego serca dziekuję także w imieniu Lorci !!! :loveu: Jak zrobie zdjęcie to wstawię. Quote
dusje Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Witaj Lorciu, witajcie ciotki Dogo nawala, nie mozna sie wpisac albo z trudem, jesli juz. Jak sie miewasz, ksiezniczko? Niestety, czas do pracy, ale po powrocie wpadne do ciebie Quote
dusje Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Owieczka napisał(a):Normalnie szok !! Bo udało mi się odpowiedziec z cytatem !!! Cos z tym dogo się dzieje :( dusje pisałam do Ciebie pw ale byłam pewna że nie przeszło bo mi własnie cos wyskakiwało i coś było nie tak albo w ogóle pisac nie mogłam... szok. Myślałam że nie doszło dlatego napisałam tu na wątku. Oprócz pieniędzy które wcześniej przedstawiłam w któryms poście (70 zł i 30 zł ) nie doszło do mnie nic... :oops: :shake: Za to doszła malutka super przesyłeczka :multi: ale nie wiem od kogo :shake: cioteczko dusje czy to Twoja sprawka ? :cool3: To śliczny medalik w kształcie psiej łaki z błyszczącymi cekinkami z imieniem Lorci z jednej strony a z drugiej z napisem " zgubiłam się " i mój nr telefonu. To cudo !! Z całego serca dziekuję także w imieniu Lorci !!! :loveu: Jak zrobie zdjęcie to wstawię. Owieczko, bede kontaktowac sie z maksiorek i dowiem sie o te 20 euro. Mysle, ze skoro przelalam do niej 26.05 , to moglo to dojsc dopiero w tym tygodniu, jako ze w weekend banki zamkniete. Czas przelewu z mojego konta do PL - okolo 3-4 dni, wiec ta ostatnia wplata do Ciebie powinna dotrzec do konca tygodnia. Poza tym przekazalam na bazarek dla Lorci mnostwo fajnych rzeczy, powinny byc w PL w tym tygodniu, w posiadaniu Ady -jeje. Calutki karton zabawek czeka na kupujacych juz wkrotce ;) Hehe, Lorcia otrzymala medalion :evil_lol: zgodnie z przyrzeczeniem - zamiast tej blachy ze schronu :eviltong: Ksiezniczka musi miec osobista bizuterie, nieprawda? :evil_lol::lol: Owszem, to moja sprawka, ale pomogla mi w tym wszystkim ciotka mamamuminka - dzieki ciotko :loveu: Czekamy na fote, samam ciekawa jak to wyglada na pannie Lorci :cool3: Quote
dusje Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nie moge edytowac :mad: Za pamieci, Owieczko, zmierz prosze obwod szyjki Lorci pod obroze, musimy obcykac na zamowienie;) elegancki komplet do tego medalionu :evil_lol: Ciotki, jakie kolory Waszym zdaniem, pasuja Lorci? Piszcie propozycje :multi: Quote
Owieczka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 cioteczki jesteście wspaniałe !!! Dzisiaj idziemy na kontrole z Lorcią do naszej pani wet. Zobaczymy czy antybiotyk zwalczył infekcjje w górnych drogach oddechowych. Dam znac jak będziemy po... :) A ja po cichu dodam, że Lorcia chyba zostanie w kraju.... ;) Co prawda potencjalny chętny domek zawsze można wykorzystać np dla Brązi która nadal gnije w schronie :( Quote
agrabcia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Lorciu zdrowiej ślicznotko. Trzymam kciuki i mam nadzieje, że jednak Lorcia zostanie w kraju Quote
laikinia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 dusje napisał(a):Laikinia, jakie masz mozliwosci kontrolowania dalszego losu Lorci, jesli mala zamieszkalaby u tej pani? Czy mozesz napisac wiecej szczegolow dotyczacych potencjalnej wlascicielki? Jesli schronisko przystaloby na adopcje zagraniczna - Pani otrzyma ankiete przedadopcyjna do wypelnienia i odeslania na wskazany adres mailowy/shanti/, poza tym powinna osobiscie/telefonicznie skontaktowac sie z shanti /po jej ewentualnej akceptacji tej adopcji/, oraz z Owieczka, ktora najlepiej opowie o naszej Lorci. Czy ta pani gotowa jest przyjechac po Lorcie ? Niejako dowod na to, ze faktycznie zalezy jej na suni. Czy ewentualnie gotowa jest czesciowo pokryc koszty hoteliku, paszportu, szcepien i chipa zamiast tej oplaty 80 euro? Dziekujemy Ci za starania dla Lorci. Naprawde milo z Twojej strony - decyzja nie nalezy ani do mnie ani do pozostalych "dam dworu", jednak trzymamy kciuki. Powiem tak: - ja nie znam tej pani, wiec na dzien dzisiejszy nic wiecej niestety nie umiem powiedziec. Co do kontroli, to moge sie z ta pania (albo kimkolwiek, jezeli z Berlina) kontaktowac, odwiedzic, pytac :) -w ogloszeniu podalam 80EUR, a telefonicznie powiedzialam, ze psiunia zostalaby dowieziona (Ade-jeje powiedziala, ze nie byloby problemu). Tak wiec nie deklaruje sie na "handlowanie" o wieksze partycypowanie w kosztach- bardzo szybko by mnie tutaj posadzono o chec zarabiania na biednych zwierzakach. Sama tez bym w sumie tak pomyslala ;-) Troche jestem zaskoczona, bo nie wiedzialam, ze domek ma w ogole cos placic- gdybym o tym wiedziala, mozna by wpisac odpowiednia sume w ogloszeniu. Zmieniac zdanie juz przy rozmowach... tego bym raczej nie popierala... Tak czy inaczej decyzja nalezy do was :) Ade-jeje bedzie w czerwcu w Berlinie, wiec moglaby ewentualne domki odwiedzic i sie wtedy wypowiedziec. Gdybyscie sie zdecydowaly na domek w Berlinie, zabralaby Lorcie przy kolejnej wizycie. Wyslalam rowniez wzor niemieckiej umowy (wykorzystywalismy ja juz do Joyka)- wydaje mi sie b. dobra, ale jakby czegos brakowalo mozna zawsze dopisac. Wlasnie byl drugi tel. z zapytaniem, ale pani ma zazdrosnego kota, wiec ustalilysmy z pania, ze raczej nie ma sensu ;-) Tak wiec cos sie powoli rusza, a moze i w Polsce znajda sie tez domki do wyboru- im wiecej tym lepiej dla niuni :) Quote
Recommended Posts