dusje Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Witajcie:lol: Przesliczne fotki:multi: Mnie najbardziej ujela ta: Dwie szczesliwe dziewczyny:loveu: Lorcia usmiechnieta i tak zakochana w swojej Pani :loveu: Lepiej nie mogla trafic :multi: Wakacje, wyjazdy i inne cuda...no no :cool3::lol: Nie dziwota ze Lorette :cool3: pokochala cala rodzina, bo jej sie nie da nie kochac ;) Zgrabna, madra i przesliczna :multi::loveu: Odjazdowa jest i juz :loveu: Duzo duzo radosci dla Was, samych slonecznych dzionkow i najlepszego:multi: Quote
Owieczka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ściskam moja księżniczke i Was cioteczki !!! Ja niestety na dogo coraz rzadziej... :shake: W razie co jestem pod tel. ( nr w podpisie) mam nadzieję, że Brązi tez się tak poszczęści... :loveu: Quote
mamamuminka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='megige'] PS. Mam nadzieję że po powrocie będę miała kilka zdjęć, i Mamamuminka pomoże je wrzucić abyście mogły obejrzeć :) POZDRAWIAM !!! Czekam niecierpliwie na zdjęcia księżniczki z wakacyjnych wojaży Wspaniałych wakacji megige i Lorciu Quote
mamamuminka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Czy Lorcia już wróciła z wakacji ? :lol: Quote
Recommended Posts