Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*zaba* napisał(a):
u Zaby? no bo sie wystrachnelam, ze u *zaby*. Mi to serce peka, i chcialabym ja miec, ale niestety TZ pozostaje nieugiety, buuuuu. Tyle mojego co se watek zrobilam i pierwsza fotki ogladam.:(

Hehe, z szacunku sie napisalo z Wielkiej litery, a z lenistwa sie gwiazdek nie zalaczylo :evil_lol:

Nie placz, ciotka, dawaj TZ do Nl na rozmowy spolegliwe / czytaj: pranie mozgu/, juz ja tu stane na wysokosci zadania :evil_lol:

Tak se teraz mysle, ze moze uda sie skopiowac caly watek i wrzucic na ogolnopolski, a ten tutaj zatytulowac - Do zamkniecia -. Nie wiem, czy tak mozna :roll: ale sprobowac nie zawadzi, chiba.

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do jutra * zabo*, my tu czuwamy ;)

Napisalam Pw do Szamanki z prosba o przeniesienie - nie jestem pewna , czy to ona moderuje ten watek, ale pewnie powiadomi kogos.

Posted

Lorcia nadal szuka slodkich fanek i fanow :multi:

Bida z niej bezmajetna :-( a przeciez to prawdziwa ksiezniczka z pogryziona dupina :-(

Kto wystawi dla Lorci bazarek ? :lol: Fanty sa i czekaja, jeno wodzireja nam trzeba ;)

Posted

Przed poludniem przywitam sie z Lorcia i z jej fankami :multi:

Czy dzisiejszy dzien przyniesie nam jakies mile mile niespodzianki ?

Owieczko, na dniach wplynie ode mnie kilka dukatow dla Lorci, dzieki jednej dobrej ciotce uzyczajacej mi konto :lol: maksiorek :loveu: - wielkie dzieki za pomoc

Posted

[quote name='*zaba*']to ja tez sie przywitam i poczekam do zakonczenia stronki, coby zdjatka wstawic na poczatku nastepnej hehe.[/QUOTE]

Ciotka, nie drzaznij sie :mad: dawaj fotencje bo musze stado ogonow wyprowadzic, a jak se dluzej poczeka, to bedziesz miala ciotka na sumieniu ich cewki :evil_lol:

No dobra, kapituluje i pisze dalej zeby juz pojawila sie ta nastepna stronka :eviltong:

Musze oprocz tego:

wymyc gary

odkurzyc dom

zrobic pransko

wywiesic pransko

ugotowac obiad

pozmywac po obiedzie

poprasowac

przekopac ogrodek

odchwascic ogrodek

przyciac tuje

wyprac psa

wyczesac psa

pobawic sie z psami

mam ich "tylko" 4 sztuki

wykonac kilka telefonow

odpisac na maile

zresetowac kompa

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: starczy ??????

Posted

Dzieki, dzieki, dzieki :multi::multi::multi: i po co ja tak sie nawypisywalam na poprzedniej stronie:angryy::evil_lol:

Nasza Lorunia juz sie smieje :loveu: Slicznosci kochane :loveu:

Zobaczcie ciotki same - ksiezniczka rozdaje usmiechy :multi:

Ciotka, masz jeszcze kilka tych fotencji ? ;):cool3: Jak ja teraz wyjde z domu i zrobie to wszystko :evil_lol: Napatrzec sie nie moge :lol:

Na jednej focie widac jak pedzi biegusiem.....pewnie do Owieczki :loveu:

Posted

Przepiekna Lorcia na tej foteczce i na wszystkich tez. Mnie znow bardzo sie podoba Lorcia na ostatniej, ma taki smieszny zadarty pychol :loveu:

Sliczne zdjatka do Allegro ;):cool3: Lorcia, palace ustawia sie w koleeeeeeeejce :multi:

Posted

Niech traci ten, co go tu nie ma.....:evil_lol: Hopsaj Lorciu :multi::multi::multi: Pokazuj sie, poki co na Slasku a juz wkrotce, miejmy nadzieje - w calej Polsce :lol:

Bedzie casting na Najserdeczniejszy palac....letko ni ma :evil_lol:

Ciotko Owieczko, a mozeciez sciagnac ksiezniczce te blache z szyjki ? ;) Jakiego medaliona kupimy w zamian :evil_lol:

Posted

Cioteczki kochane !!!!!
Wpadam jak po ogień bo jestem gościnnie... Lorcia to królowa salonów, zarezerwowała sobie dywan i nie toleruje nachalniaków. Portos oberwal a teraz i Trymerowi się dostało ( Trymer to ONek) Wszyscy pieknie schodzą królewnie z drogi i nikt, nwet koty jej nie zaczepiają. Lorcia przychodzi do mnie wtedy kiedy jej się podoba, jeśli ma kaprys to odwróci się tą gołą dupinką i pójdzie w swoją strone. :p Pięknie umie się dopomnieć o głaski lub jedzenie. Przybrała troszkę na wadze bo miała same kosteczki pod tą sterta futra.

Lorcia lubi sie wygrzewac przed domem na słoneczku. Czasem wywala " kryśke" i tak sobie drzemie. Nikt nie śmie królowej przeszkadzac i każdy psiak omija to miejsce wielkim łukiem. Ja sie tylko zastanawiam jak taka mała istotka podporządkowała sobie wszystkich :cool3:

Lorcia miała pranie ale bez wojny sie nie obeszło... Musiałam królowej założyć pętelke na pysio bo by moje ręce bardzo ucierpiały. Lorcia zniosła moje zabiego z anielską cierpliwościa i nwet była zadowolona bo się szybko odbraziła :eviltong: Biegała sobie po domu, trzepała futrem i merdała ogonkiem. Objetosć jej furta powiększyła się dwukrotnie :loveu:

Nasza psinka lubi głaskanie po brzuszku i wywala go przy każdej okazji. Trochę ją ta dupinka swędzi bo się nadstawia jak ją drapię i pieszczocham. Chyba się goi ;)

Zaraz przślę więcej fotek ..

Posted

Owieczko, bedzie potrzebny adres do wysylki niespodzianki. Na jaki wysylac? Podaj prosze tutaj - niespodzianka dla Lorci

Buziaczki, Owieczko. Zdrowiej szybko i wracaj :loveu:

Mialam nosa, ze beda niespodzianki. Owieczka na forum, hurrra :multi:

Posted

[quote name='dusje']Owieczko, bedzie potrzebny adres do wysylki niespodzianki. Na jaki wysylac? Podaj prosze tutaj - niespodzianka dla Lorci

Buziaczki, Owieczko. Zdrowiej szybko i wracaj :loveu:

Mialam nosa, ze beda niespodzianki. Owieczka na forum, hurrra :multi:

Aneta Muranowicz
Olszowa Wola 14
96-208 Lubania

a co to za niespodzianka ??

:D

Posted

Jak powiem, to nie bedzie niespodzianki :eviltong: Male bedzie - tyle powiem ;)

Ucaluj Owieczko nasza Lorcie :loveu: tak dobre wiesci, ze az sie zyc chce :multi: Sprawilas nam ogromna niespodzianke, ciociu :loveu:

Posted

Dotarłam tu w końcu. Niesamowita przemiana. Lorcia sie smieje. Ona , która nie wychodzila z budy, teraz rządzi. Te malutkie kurdupelki nie tylko ją zastraszały ale pewnie odganiały od miski. Bo u nas psy raczej kluchowate są.Dziś wiozłam inna biede do DT. I tu takie piękne wiadomosci. Szczęśliwy dzień.

Posted

Na skarpetce jastrzębskiej Lorcia ma na razie 20 zł od Berkano.
Kto właściwie prowadzi jej finanse, bo ja dopiero powróciłam po odcięciu od netu i nie bardzo jestem na bieżąco?