Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tradycyjnie przed wyjsciem do odwalenia panszczyzny :evil_lol: witam ksiezniczke i jej fanki :loveu: i zycze dobrego dzionka :multi:

Oj, cos mi sie czuje, ze po powrocie do chalupy zobacze nowe fotencje :eviltong::cool3:

Edit: Upss, nie zauwazylam a one juz sa. Pieknie goi sie ta ranka :multi:, no jak na psie :evil_lol:

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Se odrobilam panszczyzne i moge teraz poogladac na spokojnie nasza Lorcie :loveu:

Miodzio na serce:multi: Te ostatnie fotki chyba po Owieczkowym praniu Lorci :evil_lol:

Miss ksiezniczek, tyle Wam powiem :cool3:

Kto Lorci nie pokocha
Ten gorzko zaszlocha :eviltong:

Cudnie goja sie ranki i juz pomalutku odrasta futerko slicznej wiewioreczce :lol:

Kochana sunia, ustawila towarzystwo w rzad, nawet kocio trzyma sie na dobry dystans :evil_lol:
UZYWAJ LORCIU, ILE SIE DA - TERAZ LORCIA - to haslo dnia :evil_lol:

Hopsaj na pieterko palacyku :multi:

Posted

A teraz UWAGA!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Wiecej juz nie mam. Chcialam,zeby te zdjecia byly na poczatku nast. strony, ale nie moge czekac, musze spadac do pracy.

Posted

[quote name='Dominika 0_0']haha :D jaka piękna Lorcia :D się rozłożyła i śpi ;d

Dominika, a moze Ty zrobisz banerek Lorci? Zaba zrobila ale chyba nie podlinkowany

Musimy ja rozreklamowac a bez banerka blada dooooopa

A teraz UWAGA!!!!!

Owieczko, jaaaaade do Ciebie i porywam Lorcie, co Ty na to ?????? Ciebie tez zabieram, jedziesz ? :cool3:

Alez ona przylepna i cuuuuuudna

*zaba* zostan, napisze Ci usprawiedliwienie:

Szanowny szefie,

Uprzejmie prosze o usprawiedliwienie nieobecnosci *zaby* w pracy, w dniu dzisiejszym i wynagrodzenie jej specjalna premia za wlozony wysilek w rozwoj panskiej firmy poprzez integrowanie spoleczenstwa. Moze byc? :evil_lol:

Podpis

dusje

PS. *zaba* dawkuje foty jak lekarstwo :mad: niedobra ciotka :evil_lol:

Posted

Dominika 0_0 napisał(a):
ja bym zrobiła banerek ale nie umiem :oops:
ale napiszę do psiary_agg ona robi śliczne ;)

Napisz, niech sie psiara zrehabilituje, ma okazje ;)

A umiesz zrobic bazarek dla ksiezniczki?

Posted

Ada-jeje napisał(a):
To ja dla tej pieknej ksiezniczki dalej szukam domku. :-o

Zadziwia uroda i madroscia, nieprawda ? :loveu:

Tylko najlepszy domek, najbardziej godni ludzie i z najwiekszym sercem - inne opcje nie wchodza w rachube :lol:

Ksiezniczka jak sie patrzy, widac dworskie maniery, urodziwa i wprawdzie jeszcze bez wypelnionej kiesy ale i ta nadejdzie.

Wlasnie probuje odtworzyc jej drzewo genealogiczne, znajde korzenie :evil_lol: :cool3: Pobyt u ostatniej pani byl wyraznie nieporozumieniem i jakims dziwnym splotem okolicznosci, ktorez to spowodowaly tragiczne jej losy.

Sie pogrzebie w archiwach, sie znajdzie co trzeba....Marszalek tez se znalazl a Lorcia w niczym nie gorsza :evil_lol: ba, przewyzsza go o cale niebo i uroda i cala reszta :multi:

Posted

Gdzie sie podziewaja wilebicielki slicznej ksiezniczki? :roll:

Dominika zwiala, a pytalam o bazarek. Kochane ciotki, bez kasy nie bedzie ani domku ani weta :shake:

Musimy wspomoc Lorcie - ona juz wiele przezyla i jak widac - w koncu odzyla :lol: Chyba o to chodzilo...............

Potrzebujemy dodatkowych sil do pomocy, samo sie nie zrobi :evil_lol:

Ponawiam wiec pytanie :

Kto zechce wystawic fanty na bazarek dla Lorci ??????????????????????? ZANIM SE LUDZISKA POJADA NA WAKACJE

Kto zrobi aktualny banerek ???????????????????????????

Nie mamy zbyt wiele czasu na zebranie pieniazkow :shake: Musimy dzialac ......

Posted

ja chodzę do szkoły więc bym nie miała czasu prowadzić bazarku... jeszcze teraz pozaliczać wszystko trzeba, bo się już koniec zbliża więc mało czasu żeby wgl na dogo wejść . przykro mi bardzo ale ja nie dam rady...

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Ja moge dac stala deklaracje na hotelik,dopoki Lorcia nie znajdzie domku. 20 zl-od czerwca.

Cudownie ! Dziekujemy Niebieska713 :lol:

Szkatuleczka Lorci juz pelniejsza :lol:

Ja tak sobie mysle, ze Lorcia nie zagrzeje dlugo miejsca u Owieczki :lol: a szkoda, szkoda.....bo u niej ma naprawde RAJ :loveu:

Owieczka raczke zlota do dobrych domkow ma, wyprawi mala w swiat, a nam pozostana jedynie mile wspomnienia z watku i foteczki z Lorciowego zywota w tym palacyku, ma sie rozumiec :multi::loveu:

Posted

Dominika 0_0 napisał(a):
ja chodzę do szkoły więc bym nie miała czasu prowadzić bazarku... jeszcze teraz pozaliczać wszystko trzeba, bo się już koniec zbliża więc mało czasu żeby wgl na dogo wejść . przykro mi bardzo ale ja nie dam rady...

Poszukamy dalej, nie martw sie Dominiko :lol: Trzymamy kciuki za pomyslne zaliczenia :multi:

Posted

Dominika 0_0 napisał(a):
dziękuję bardzo :D

Kiedy masz zaliczenia i czy napiszesz tutaj o wynikach? Musimy koniecznie znac date coby mocno i w pore zaklinac ;)

Jakie przedmioty i gdzie dalej prowadza Cie Twoje marzenia ? Napisz koniecznie :lol:

Posted

Przypominamy sie, jeszcze tylko do konca tygodnia gratis fotki !!!!

slodko sobie spie i o domku snie........ej bialas, przeciez to ja - Lorcia..... no co, nie widziales spiacej krolewny ??????? :multi::evil_lol::loveu::cool3: