Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owieczko :lol:

Dzien zaczety od przeczytania Twoich postow, to dzien sloneczny i radosny :multi:

Lorcia jest cuuuuudna a pod Twoja opieka zmienila sie w zadowolona z zycia i usmiechnieta sunie :loveu:

Czynisz cuda, Owieczko :loveu: Nasza mala arystokratka promienieje i radzi sobie lepiej niz myslalam.

Czy juz doszla przesyleczka ? Lorcia, trzymaj sie mocno kanapy ;):evil_lol:

No zem bardzo ciekawa, co tam ta nasza Owieczka kombinuje ;) Ano czekamy, czekamy .....:lol:

Buziaki dla Was :multi:

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Owieczko - czy masz u siebie na DT jakiegos psiaka,ktory lubi dzieci.Malego wzrostu i do 2 lat?

Mam kochana ! Portoska ;) jest idealny do domu z dziećmi , wielkości do kolana.

Posted

Owieczka napisał(a):

Jest rodzina w Gdansku,ktora chce malego psiaka do 2 lat.Mieszkaja w bloku,maja roczne dziecko. Kontakt do nich wysle Ci na PW.

Posted

Owieczka napisał(a):

Portos, zmykaj do tego Gdanska i rob wolna miejscowke :lol: Ladny chlopiec, idealnie pasujacy do nadmorskich klimatow :razz:

Posted

Co tu taka ciiiiiiiiisza ? :lol:

Gdzie som fanki i fany ksiezniczki ? :lol: Obiad zjadly? to proszem zagladac do malej, bo wlasnie wydzwania do mnie od kilku godzin i marudzi, ze teskno jej za ciotkami :evil_lol:

Posted

dusje napisał(a):

Gdzie som fanki i fany ksiezniczki ? :lol: Obiad zjadly? to proszem zagladac do malej, bo wlasnie wydzwania do mnie od kilku godzin i marudzi, ze teskno jej za ciotkami :evil_lol:

Hej,Lorciu...zamiast wydzwaniac do Ciotki Dusje,to moze by tak maly spacerek...

Posted

dusje napisał(a):

Jam jest :lol:,cicha fanka Jej Wysokości ;)

Posted

Dziewczyny, dziekuje za informacje o Lorci. Nic nie przesadzilyscie- to prawdziwa slicznotka:loveu::loveu::loveu:
Jutro mam rozmawiac z pania, bo pan nie jest "ten od decyzji" :cool3: :evil_lol:
Starsze malzenstwo z ogrodkiem odpadlo- i jak sie dowiedzialam, to bylo to baaardzo starsze malzenstwo- pan 94 i pani 90- ale wysportowani i z samochodem :crazyeye: ;)
Jutro mam rozmawiac z pania od malzenstwa - wczesni emeryci (modle sie, aby byli to naprawde mlodzi emeryci, a nie tylko czuli sie mlodo ;-) ) Mieszkaja pod Berlinem- zima w mieszkaniu, a latem na dzialce rekreacyjnej. Okolica, to laki, lasy, pola- duzo miejsca na spacery, duzo czasu i sunia bylaby jedynym zwierzatkiem. Brzmi interesujaco, ale lepiej aby nie zapeszyc nie bede wiecej nic mowic, poczekam do jutra na rozmowe. I jakby co, to jeszcze i tak trzeba by panstwa odwiedzic. ;-)

Tak swoja droga dziwie sie, ze mala jeszcze nie zostala zabrana do DS-z taka sexy
pupcia :cool3::lol:
Chyba ten kaszel, czy chrypka troche ludzi zbija z tropu... moze sie obawiaja ewentualnych kosztow weta, jezeli to chroniczne... :hmmmm:

W kazdym razie trzymam kciuki, aby Lorcia szybciutko znalazla domek :)

Posted

Po telefonie Lorci ruch jak na Marszalkowskiej :multi::multi::multi:

Witaj mamomuminka :loveu: Fajnie, ze jestes i ze Lorcia podbila Twoje serducho :lol:

Czyzby szykowal sie jakis domek? Nasza ksiezniczka szuka wytrwale i kto wie....wszelkie oferty kandydatow rozpatrzymy komisyjnie ;)
Potrzeba : zlozyc CV, zdjecia kandydatow i palacu oraz karety, zaswiadczenie o niekaralnosci i uzasadnienie, dlaczego wlasnie Lorcia :eviltong::evil_lol:

Ksiezniczka jest wyjatkowej urody i wymagania ma :cool3: Delikatna jest i podniesiony glos wplywa na nia wyjatkowo zle. Pieszczotliwy - czyni cuda.

zaba - fajowsko, ze zrobisz bazarek. Fanty sa u Ady-jeje, skontaktuje sie z nia i zapytam o zrobienie fotek i opisow. Na dniach dotrze do niej wiecej rzeczy, moze z tych wybierzemy jakies, zobaczymy :lol:
Moze tym sposobem powiekszymy zawartosc kiesy Lorci :loveu:kochanej slicznosci naszej :multi:

Spij ksiezniczko slodkim snem, nie budz Owieczki za rano i zadzwon jutro, to sobie pogadamy :evil_lol: Dobrej nocki ciotkom :lol:

Posted

dusje napisał(a):
Co Niebieska robi o tej porze na polaciach ksiezniczki, hmmmm? :evil_lol:
No i gdzie tu zarty? :mad: Tu siem powagem zachowuje :evil_lol:

A co..!!!:evil_lol: W koncu weekend nastal i mozna isc spac nad ranem,hi,hi,hi...:evil_lol: A bo jak zasne,to sni mi sie ta fontanna i SPA dla Lorci....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A w Totka juz wygrala wiecej niz 3ke, hmmm? Likenda nie upowazniajom do szalenstw, przyzwoite panienki spia juz o tej porze :evil_lol: Ciotki stojom gwarantem dobrego wychowania Lorci a tu takie rzeczy :shake:;)

Posted

dusje napisał(a):
A w Totka juz wygrala wiecej niz 3ke, hmmm? Likenda nie upowazniajom do szalenstw, przyzwoite panienki spia juz o tej porze :evil_lol: Ciotki stojom gwarantem dobrego wychowania Lorci a tu takie rzeczy :shake:;)

Ja tylko szaleje przed komputerem,bo inne szalenstwa mi nie w glowie...Za stara jestem juz,niestety..:oops:. Ja jestem bardzo grzeczna Cioteczka,ale moze czasem jak pitbull,gdy cos sie nie spodoba...:evil_lol:

Posted

Czyzby szykowal sie jakis domek? Nasza ksiezniczka szuka wytrwale i kto wie....wszelkie oferty kandydatow rozpatrzymy komisyjnie
Potrzeba : zlozyc CV, zdjecia kandydatow i palacu oraz karety, zaswiadczenie o niekaralnosci i uzasadnienie, dlaczego wlasnie Lorcia

...a rozmowa kwalifikacyjna nie będzie łatwa :mad:.......wszystkich kandydatów prześwietlimy na wylot.....:lol: