andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Halo,halo, Porterku pozwolisz? Potrzebna pomoc http://www.dogomania.pl/threads/180336-DIEGO_1roczny-bernardyn-kt%C3%B3rego-domem-gniazdo-ze-%C5%9Bniegu-by%C5%82o!-%C5%9Arodki-na-hotel...ds.?p=14769609#post14769609 Quote
dusje Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Owieczko :lol: Dzien zaczety od przeczytania Twoich postow, to dzien sloneczny i radosny :multi: Lorcia jest cuuuuudna a pod Twoja opieka zmienila sie w zadowolona z zycia i usmiechnieta sunie :loveu: Czynisz cuda, Owieczko :loveu: Nasza mala arystokratka promienieje i radzi sobie lepiej niz myslalam. Czy juz doszla przesyleczka ? Lorcia, trzymaj sie mocno kanapy ;):evil_lol: No zem bardzo ciekawa, co tam ta nasza Owieczka kombinuje ;) Ano czekamy, czekamy .....:lol: Buziaki dla Was :multi: Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Owieczko - czy masz u siebie na DT jakiegos psiaka,ktory lubi dzieci.Malego wzrostu i do 2 lat? Quote
Owieczka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Niebieska713 napisał(a):Owieczko - czy masz u siebie na DT jakiegos psiaka,ktory lubi dzieci.Malego wzrostu i do 2 lat? Mam kochana ! Portoska ;) jest idealny do domu z dziećmi , wielkości do kolana. Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Owieczka napisał(a):Mam kochana ! Portoska ;) jest idealny do domu z dziećmi , wielkości do kolana. Jest rodzina w Gdansku,ktora chce malego psiaka do 2 lat.Mieszkaja w bloku,maja roczne dziecko. Kontakt do nich wysle Ci na PW. Quote
dusje Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Owieczka napisał(a):Mam kochana ! Portoska ;) jest idealny do domu z dziećmi , wielkości do kolana. Portos, zmykaj do tego Gdanska i rob wolna miejscowke :lol: Ladny chlopiec, idealnie pasujacy do nadmorskich klimatow :razz: Quote
dusje Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Co tu taka ciiiiiiiiisza ? :lol: Gdzie som fanki i fany ksiezniczki ? :lol: Obiad zjadly? to proszem zagladac do malej, bo wlasnie wydzwania do mnie od kilku godzin i marudzi, ze teskno jej za ciotkami :evil_lol: Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 dusje napisał(a):Co tu taka ciiiiiiiiisza ? :lol: Gdzie som fanki i fany ksiezniczki ? :lol: Obiad zjadly? to proszem zagladac do malej, bo wlasnie wydzwania do mnie od kilku godzin i marudzi, ze teskno jej za ciotkami :evil_lol: Hej,Lorciu...zamiast wydzwaniac do Ciotki Dusje,to moze by tak maly spacerek... Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie... Quote
*zaba* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 widze, ze nie ma chetnych do bazarkowania, wiec ja zrobie bazar, tylko potrzebuje foteczki i ceny wyw. fantow. Quote
mamamuminka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 dusje napisał(a):Co tu taka ciiiiiiiiisza ? :lol: Gdzie som fanki i fany ksiezniczki ? :lol: Obiad zjadly? to proszem zagladac do malej, bo wlasnie wydzwania do mnie od kilku godzin i marudzi, ze teskno jej za ciotkami :evil_lol: Jam jest :lol:,cicha fanka Jej Wysokości ;) Quote
*zaba* Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 mamamuminka napisał(a):Jam jest :lol:,cicha fanka Jej Wysokości ;) to siem prosimy rozglosnic ;) Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Hej,kochana Lorciu...Jutro to sobie pospisz,bo niedobra Ciocia Owieczka ;) nie bedzie Cie budzic tak rano... Quote
laikinia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dziewczyny, dziekuje za informacje o Lorci. Nic nie przesadzilyscie- to prawdziwa slicznotka:loveu::loveu::loveu: Jutro mam rozmawiac z pania, bo pan nie jest "ten od decyzji" :cool3: :evil_lol: Starsze malzenstwo z ogrodkiem odpadlo- i jak sie dowiedzialam, to bylo to baaardzo starsze malzenstwo- pan 94 i pani 90- ale wysportowani i z samochodem :crazyeye: ;) Jutro mam rozmawiac z pania od malzenstwa - wczesni emeryci (modle sie, aby byli to naprawde mlodzi emeryci, a nie tylko czuli sie mlodo ;-) ) Mieszkaja pod Berlinem- zima w mieszkaniu, a latem na dzialce rekreacyjnej. Okolica, to laki, lasy, pola- duzo miejsca na spacery, duzo czasu i sunia bylaby jedynym zwierzatkiem. Brzmi interesujaco, ale lepiej aby nie zapeszyc nie bede wiecej nic mowic, poczekam do jutra na rozmowe. I jakby co, to jeszcze i tak trzeba by panstwa odwiedzic. ;-) Tak swoja droga dziwie sie, ze mala jeszcze nie zostala zabrana do DS-z taka sexy pupcia :cool3::lol: Chyba ten kaszel, czy chrypka troche ludzi zbija z tropu... moze sie obawiaja ewentualnych kosztow weta, jezeli to chroniczne... :hmmmm: W kazdym razie trzymam kciuki, aby Lorcia szybciutko znalazla domek :) Quote
mamamuminka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dobrej nocki księżniczko,wyśnij sobie wymarzony domek..... Quote
dusje Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Po telefonie Lorci ruch jak na Marszalkowskiej :multi::multi::multi: Witaj mamomuminka :loveu: Fajnie, ze jestes i ze Lorcia podbila Twoje serducho :lol: Czyzby szykowal sie jakis domek? Nasza ksiezniczka szuka wytrwale i kto wie....wszelkie oferty kandydatow rozpatrzymy komisyjnie ;) Potrzeba : zlozyc CV, zdjecia kandydatow i palacu oraz karety, zaswiadczenie o niekaralnosci i uzasadnienie, dlaczego wlasnie Lorcia :eviltong::evil_lol: Ksiezniczka jest wyjatkowej urody i wymagania ma :cool3: Delikatna jest i podniesiony glos wplywa na nia wyjatkowo zle. Pieszczotliwy - czyni cuda. zaba - fajowsko, ze zrobisz bazarek. Fanty sa u Ady-jeje, skontaktuje sie z nia i zapytam o zrobienie fotek i opisow. Na dniach dotrze do niej wiecej rzeczy, moze z tych wybierzemy jakies, zobaczymy :lol: Moze tym sposobem powiekszymy zawartosc kiesy Lorci :loveu:kochanej slicznosci naszej :multi: Spij ksiezniczko slodkim snem, nie budz Owieczki za rano i zadzwon jutro, to sobie pogadamy :evil_lol: Dobrej nocki ciotkom :lol: Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Hej,Cioteczko Dusje,ale z Ciebie jest zartownisia...:evil_lol: Quote
dusje Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Co Niebieska robi o tej porze na polaciach ksiezniczki, hmmmm? :evil_lol: No i gdzie tu zarty? :mad: Tu siem powagem zachowuje :evil_lol: Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 dusje napisał(a):Co Niebieska robi o tej porze na polaciach ksiezniczki, hmmmm? :evil_lol: No i gdzie tu zarty? :mad: Tu siem powagem zachowuje :evil_lol: A co..!!!:evil_lol: W koncu weekend nastal i mozna isc spac nad ranem,hi,hi,hi...:evil_lol: A bo jak zasne,to sni mi sie ta fontanna i SPA dla Lorci....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dusje Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 A w Totka juz wygrala wiecej niz 3ke, hmmm? Likenda nie upowazniajom do szalenstw, przyzwoite panienki spia juz o tej porze :evil_lol: Ciotki stojom gwarantem dobrego wychowania Lorci a tu takie rzeczy :shake:;) Quote
Niebieska713 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 dusje napisał(a):A w Totka juz wygrala wiecej niz 3ke, hmmm? Likenda nie upowazniajom do szalenstw, przyzwoite panienki spia juz o tej porze :evil_lol: Ciotki stojom gwarantem dobrego wychowania Lorci a tu takie rzeczy :shake:;) Ja tylko szaleje przed komputerem,bo inne szalenstwa mi nie w glowie...Za stara jestem juz,niestety..:oops:. Ja jestem bardzo grzeczna Cioteczka,ale moze czasem jak pitbull,gdy cos sie nie spodoba...:evil_lol: Quote
mamamuminka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Czyzby szykowal sie jakis domek? Nasza ksiezniczka szuka wytrwale i kto wie....wszelkie oferty kandydatow rozpatrzymy komisyjnie Potrzeba : zlozyc CV, zdjecia kandydatow i palacu oraz karety, zaswiadczenie o niekaralnosci i uzasadnienie, dlaczego wlasnie Lorcia ...a rozmowa kwalifikacyjna nie będzie łatwa :mad:.......wszystkich kandydatów prześwietlimy na wylot.....:lol: Quote
Recommended Posts