marysia55 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Coś mi się wydaje, że wątku Bamboszka zrobi sie wątek 'kocich zapasów':cool3:. O dwie otwarte paszcze będzie trudno, ale przeglądnę archiwum X:lol: może coś jeszcze znajdę, ale czy Ty cioteczko nie masz przypadkiem jakiś dziwnych potrzeb :razz: albo za chwile wykonasz telefon na 'niebieską linię' w celu zgłoszenia przemocy w rodzinie :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 nie no u mnie zawsze cisza i spokój...rozrywki mi brakuje:-) ja dzwonić nie będe bo to na mnie chciano dzwonić "dziecko z psami trzymane jak pies chowane!" Quote
furciaczek Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Hahahaha koty sa genialne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Natomiast wspinanie się na kaktusa nie było mądre:shake: Marysia musiała póżniej zdepilować koteczce pół powieki żeby wyjąć kolca :cool3: od tego czasu kaktusy omijamy szerokim łukiem :evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='furciaczek']Hahahaha koty sa genialne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ale tylko wtedy gdy mieszkają w obcym domu:roll: nie wymienię zniszczeń jakie zaliczyłam przy tych dwóch bestiach. Piesio natomiast to oaza spokoju. Często występuje w roli sędziego ringowego :evil_lol: Quote
Energy Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Słodziaki te Twoje koteczki:diabloti::loveu: Ale oczywiście pudliszon najfajniejszy:loveu: Ciekawe jak Bambo... Quote
Equus Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Jakbym widziała swoją kocicę za młodu! Ale Cię pocieszę - teraz ma 18 lat i już się nie wspina na wszystko, pozostało tylko drapanie mebli:diabloti: Także sie z tego wyrasta, jeszcze tylko kilkanaście lat poczekasz i będzie bardziej naziemna:evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Energy']Słodziaki te Twoje koteczki:diabloti::loveu: Ale oczywiście pudliszon najfajniejszy:loveu: Ciekawe jak Bambo... oczywiście , że pudliszon najfajniejszy; mądry, inteligentny, posłuszny, a jak cos zbroi to tylko przez przypadek:cool3:. Najbardziej lubię jak się wtedy patrzy 'w lewy górny róg' :roll:i mówi 'to na prawdę nie ja' :cool1: Sasza po wizycie u fryzjera :-) Quote
marysia55 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Equus']Jakbym widziała swoją kocicę za młodu! Ale Cię pocieszę - teraz ma 18 lat i już się nie wspina na wszystko, pozostało tylko drapanie mebli:diabloti: Także sie z tego wyrasta, jeszcze tylko kilkanaście lat poczekasz i będzie bardziej naziemna:evil_lol:[/QUOTE] toś mnie pocieszyła cioteczko. Nie ma to jak wsparcie duchowe bardziej doświadczonych :-) Quote
marysia55 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Coś sie nam 'zbiesił' domek Bamboszka:roll: nie chce nam zapodać nowych informacji o psince :cool3: Jeśli to wpływ moich zdjęć z kotami w tle, to bardzo przepraszam :oops::oops::oops: Quote
al'akir Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Dopiero teraz przeczytałam, że Bambo dotarł do domu :) Quote
marysia55 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='furciaczek']Czekam na zdiecia Bamboszka:diabloti::loveu:[/QUOTE] Ja tez czekam i pewnie cała reszta ciotek też :-) Quote
Energy Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='marysia55']Ja tez czekam i pewnie cała reszta ciotek też :-)[/QUOTE] Pewnie, że czekam:lol: Quote
marysia55 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Energy']Pewnie, że czekam:lol: My 'som' cierpliwe ciotki, więc poczekamy Quote
sacred PIRANHA Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 przepraszam ale ja miałam cięzkie dni z moją sunią a drmonka pracuje wiec czasu nie ma żeby siedzieć i was zaspokajać:-) u Bambuszka wszystko oki, jedyny minus jak na razie widoczny to że włazi na kanapy...ale co to za minus? hihii poprosiłam drmonke o foty także dzisiaj jakąś sesje strzeli czarnuchowi Quote
rita60 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 E tam,takie minusy,to pryszcz,nasze wszystkie psy maja takie minusy:loveu:czekamy na foty. Quote
drmonka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 No moje drogie Bambo miewa się super jak zawsze. Wczoraj poszłam z nim na grilla do znajomych, tam wyluzował się pierwszy raz totalnie, tak szalał że padł potem mi na kolanach koło 20 i zasnął. Generalnie bawił się wielką piłką większą od niego, biegał za butami :) . potem na dokładkę biegł za rowerem bo okazało się ze do kosza się nie mieści hehe , co za pech. Ale generalnie jest super, jest mega kontaktowy i bardzo grzeczny. Zdjęcia niebawem. Ogólnie bardzo się kochamy, kota tez już przestała przeżywać, czasem go tylko ustawia, ale dzisiaj to nawet próbowali jeść z jednej miski. Także wszystko jest super, naprawdę, Bambosz trochę odrasta i widać pewne niedociągnięcia fryzjerskie haha ;) . Czekam aż poodrasta i idziemy do fryzjera. Dzisiaj tyle. Monka Quote
malawaszka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Zbieram deklaracje na hotelik i leczenie dla tej malizny, a najlepszy i wymarzony byłby dom tymczasowy - wtedy deklaracje niepotrzebne http://www.dogomania.pl/threads/188207-Sznaucerka-mini-STARSZA-bez-z%C4%99b%C3%B3w-chora-sk%C3%B3ra-szukamy-DT-zbieramy-DEKLARACJE!!/page2 Bardzo proszę - roześlijcie znajomym, może ktoś się przyłączy Quote
minia7 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Witam! Po długiej przerwie "niebytu" na Dogo. Cieszę się, że czarny łobuziaczek ma już domek :) :) :) Pomimo, że nie uczestniczyłam aktywnie w temacie , to na bieżąco śledziłam Bamboszowe perypetie. Teraz będę miała troszkę więcej czasu, więc może w końcu nauczę się mieć banerki na swoim koncie i może nawet zdjęcie moich sunieczek pod nickiem :) Dużo szczęścia dla Ciebie DRMONKO i Bamboszka :) Quote
jambi Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='marysia55'] a jezeli poleguje z kotem tak jak Saszka to 'znakiem tego', że to prawdziwy pudliszonek :-) patrz... a ja do tej pory myślałam, że mam sznaucery... a to pudle ... :eviltong: [quote name='GPooLCLD']Dopiero teraz przeczytałam, że Bambo dotarł do domu :) nooo... G-cośtam-cośtam, to masz tak ponad tygodniowe opóźnienie :cool3: Quote
drmonka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 No dziewczyny, idę do przodu jak burza, czyli w końcu po tygodniu udało mi się wstąpić do mojej szanownej mamy i wziąć ładowarkę do aparatu, także jutro mam nadzieję uda mi się tutaj wrzucić foty Bambo itditd. Ja generalnie mam mały zawrót głowy, bo opiekuję się drugim pieskiem sunią. Psy za sobą szaleją, przyjaźń totalna, cały czas się bawią do 12 w nocy włącznie. Ale przez to większy spokój mam ja , bo psiaki się zajmują sobą. Ok zdjęcia jutro. Aha Bambo przytył :) , wszystko jest ok, no i powolutku odrasta. Monka Quote
al'akir Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='jambi_']patrz... a ja do tej pory myślałam, że mam sznaucery... a to pudle ... :eviltong: [URL]http://img714.imageshack.us/img714/3109/p1000662.jpg[/URL] nooo... G-cośtam-cośtam, to masz tak ponad tygodniowe opóźnienie :cool3:[/QUOTE] właściwie to ok. miesięczne opóźnienie :eviltong::diabloti: Jak Ty to robisz, że psiak kocha kota :evil_lol: dzielą się już łożem małżeńskim :crazyeye: [quote name='drmonka']No dziewczyny, idę do przodu jak burza, czyli w końcu po tygodniu udało mi się wstąpić do mojej szanownej mamy i wziąć ładowarkę do aparatu, także jutro mam nadzieję uda mi się tutaj wrzucić foty Bambo itditd. Ja generalnie mam mały zawrót głowy, bo opiekuję się drugim pieskiem sunią. Psy za sobą szaleją, przyjaźń totalna, cały czas się bawią do 12 w nocy włącznie. Ale przez to większy spokój mam ja , bo psiaki się zajmują sobą. Ok zdjęcia jutro. Aha Bambo przytył :) , wszystko jest ok, no i powolutku odrasta. Monka[/QUOTE] Bambo ma koleżankę :cool3: aż się fotek nie mogę doczekać :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts