Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='drmonka']Mam pytanie które dokumenty mam odesłać i gdzie?[/QUOTE]

Jedna kopia umowy adopcyjnej (oczywiście wypełnionej i podpisanej) na adres hoteliku :)
Hotelik u Murki
Krzemień II 111
23-304 Dzwola

PIRANHA, nie dostałam od Was umowy adopcyjnej, więc pojechała hotelikowa :oops:

Posted

[quote name='Murka']

PIRANHA, nie dostałam od Was umowy adopcyjnej, więc pojechała hotelikowa :oops:[/QUOTE]
furciaczek miała wysłać ale jak zwykle zapomniała!!!
ale to nic hihi niech będzie hotelikowa i tak jakby co tfu tfu tfu to wracałby do Was hihihihi

Posted

[quote name='Energy']A jak się miewa Bambo?[/QUOTE]
Bambo miewa się swietnie, dzisiaj wzięłam sobie wolne i zabrałam Bambo w podróż po Krakowie hehe tramwajami, świetnie dawał sobie radę , trochę się bał ale siedział mi na kolanach w tram także spokojnie. Umie już wsiadać i wysiadać sam także ok. Właśnie o to mi chodziło żeby można go było wszędzie ze sobą brać. Teraz leży na plecach wykończony na maxa :) Generalnie gdzie bym nie poszła , do jakiegokolwiek sklepu Bambo robi furorę!!! Ogólnie jest bardzo grzeczny i kochany, naprawdę do rany przyłóż , rano liże , narzuca się żeby się z nim przywitać. Moja kota już się odstresowała trochę także jest ok. Jest trochę zgrzyt kto śpi obok mnie ale muszą to jakoś między sobą ustalić. Może na zmianę ;) ??? Powiem tak Bambo już stąd nigdzie nie pojedzie to pewne, bo nie wyobrażam sobie bez niego już nic. Aha poszłam wczoraj do mojej mamy , gdyż jako że mam 32 lata to przecież dalej jestem traktowana jak 5letnie dziecko ;). No więc poszłam z Bambo z dusza na ramieniu jak moja szanowna mama zareaguje, czy będzie bardzo krzyczeć czy tylko trochę ze jestem jak zwykle niepoważna, no ale oczywiście zobaczyła go i ją zaczarował , nie powiedziała ani jednego słowa, tylko tyle ze jest kochany :) . To tyle na dzisiaj. Monka

Posted

Ale cudne wiadomości:lol:
Od razu jak zobaczyłam Bambo, jeszcze na zdjęciu w schronisku, to wiedziałam, że to cudny psiak, kochany i uroczy, a te oczka to potrafią zaczarować na pewno. Takie cudne węgielki:loveu:

Posted

wieści naprawdę wspaniałe! strasznie się cieszę, że Bambosz trafił na tak fajny dom, i że jest tak świetnym psiakiem! super!!! :) :) :) :)

Posted

No ja wzięłam specjalnie aparat od mamy żeby wam pokazać Bambosza w pełnej krasie czyli luz blues ultra maryna :) ale oczywiście aparat jest nienaładowany więc muszę zrobić jeszcze jedno podejście tym razem po ładowarkę. generalnie Bambo rozśmiesza mnie do łez jak wracamy dzisiaj rano ze spaceru na przykład a Bamboszek wybiegany, dochodzimy do klatki a ten zaczyna galopować , robić koła, biegać po 4 schody na dół i w górę. ludzie się zatrzymują i się śmieją. Doprawdy co za okaz hehe. Zdrowia ;) Byliśmy u veta , dostał wielką tablete na robale, zobaczymy co dalej. Apetyt ma za 4 :) .

Posted

[quote name='drmonka']No ja wzięłam specjalnie aparat od mamy żeby wam pokazać Bambosza w pełnej krasie czyli luz blues ultra maryna :) ale oczywiście aparat jest nienaładowany więc muszę zrobić jeszcze jedno podejście tym razem po ładowarkę. generalnie Bambo rozśmiesza mnie do łez jak wracamy dzisiaj rano ze spaceru na przykład a Bamboszek wybiegany, dochodzimy do klatki a ten zaczyna galopować , robić koła, biegać po 4 schody na dół i w górę. ludzie się zatrzymują i się śmieją. Doprawdy co za okaz hehe. Zdrowia ;) Byliśmy u veta , dostał wielką tablete na robale, zobaczymy co dalej. Apetyt ma za 4 :) . widzę, że dokładnie robi to co mój psiak, a jezeli poleguje z kotem tak jak Saszka to 'znakiem tego', że to prawdziwy pudliszonek :-)

Posted

[quote name='furciaczek']Marysiu przecudne zdiecie! A futra no no:loveu::loveu:
Czekam na zdiecia Bamboszka:diabloti::loveu:[/QUOTE] furciaszek, ale pamiętasz , że mam tercet jest jeszcze jedna kociczka szylkretówka, ale nie niesamowite diable:mad:. Nawet nie będę wklejać na wątek zdjęcia jak 'maltretuje':roll: Helę tę czarną kotkę. Normalnie 'krew eis mrozi w żyłach':shake:

Posted

[quote name='furciaczek']Boska mina...a Pancia zamiast ratowac to foty strzela:diabloti::lol:[/QUOTE] a co mam biedna robić:evil_lol: takie ujęcia trzeba zachować dla 'potomności' i ku przestrodze :diabloti: