sacred PIRANHA Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 zadzwon do mnie dzisiaj ale tak po 21 bo odbieram suke z kliniki o 20 wiec jakos tak powinnam byc juz w domu Quote
Murka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='drmonka']Mam pytanie które dokumenty mam odesłać i gdzie?[/QUOTE] Jedna kopia umowy adopcyjnej (oczywiście wypełnionej i podpisanej) na adres hoteliku :) Hotelik u Murki Krzemień II 111 23-304 Dzwola PIRANHA, nie dostałam od Was umowy adopcyjnej, więc pojechała hotelikowa :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Murka'] PIRANHA, nie dostałam od Was umowy adopcyjnej, więc pojechała hotelikowa :oops:[/QUOTE] furciaczek miała wysłać ale jak zwykle zapomniała!!! ale to nic hihi niech będzie hotelikowa i tak jakby co tfu tfu tfu to wracałby do Was hihihihi Quote
drmonka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Energy']A jak się miewa Bambo?[/QUOTE] Bambo miewa się swietnie, dzisiaj wzięłam sobie wolne i zabrałam Bambo w podróż po Krakowie hehe tramwajami, świetnie dawał sobie radę , trochę się bał ale siedział mi na kolanach w tram także spokojnie. Umie już wsiadać i wysiadać sam także ok. Właśnie o to mi chodziło żeby można go było wszędzie ze sobą brać. Teraz leży na plecach wykończony na maxa :) Generalnie gdzie bym nie poszła , do jakiegokolwiek sklepu Bambo robi furorę!!! Ogólnie jest bardzo grzeczny i kochany, naprawdę do rany przyłóż , rano liże , narzuca się żeby się z nim przywitać. Moja kota już się odstresowała trochę także jest ok. Jest trochę zgrzyt kto śpi obok mnie ale muszą to jakoś między sobą ustalić. Może na zmianę ;) ??? Powiem tak Bambo już stąd nigdzie nie pojedzie to pewne, bo nie wyobrażam sobie bez niego już nic. Aha poszłam wczoraj do mojej mamy , gdyż jako że mam 32 lata to przecież dalej jestem traktowana jak 5letnie dziecko ;). No więc poszłam z Bambo z dusza na ramieniu jak moja szanowna mama zareaguje, czy będzie bardzo krzyczeć czy tylko trochę ze jestem jak zwykle niepoważna, no ale oczywiście zobaczyła go i ją zaczarował , nie powiedziała ani jednego słowa, tylko tyle ze jest kochany :) . To tyle na dzisiaj. Monka Quote
Energy Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ale cudne wiadomości:lol: Od razu jak zobaczyłam Bambo, jeszcze na zdjęciu w schronisku, to wiedziałam, że to cudny psiak, kochany i uroczy, a te oczka to potrafią zaczarować na pewno. Takie cudne węgielki:loveu: Quote
jambi Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 wieści naprawdę wspaniałe! strasznie się cieszę, że Bambosz trafił na tak fajny dom, i że jest tak świetnym psiakiem! super!!! :) :) :) :) Quote
drmonka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 No ja wzięłam specjalnie aparat od mamy żeby wam pokazać Bambosza w pełnej krasie czyli luz blues ultra maryna :) ale oczywiście aparat jest nienaładowany więc muszę zrobić jeszcze jedno podejście tym razem po ładowarkę. generalnie Bambo rozśmiesza mnie do łez jak wracamy dzisiaj rano ze spaceru na przykład a Bamboszek wybiegany, dochodzimy do klatki a ten zaczyna galopować , robić koła, biegać po 4 schody na dół i w górę. ludzie się zatrzymują i się śmieją. Doprawdy co za okaz hehe. Zdrowia ;) Byliśmy u veta , dostał wielką tablete na robale, zobaczymy co dalej. Apetyt ma za 4 :) . Quote
jambi Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='drmonka'] Apetyt ma za 4 :) . drmonka, może on chce Ci cos w ten sposób przekazać ... ;) Quote
marysia55 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='drmonka']No ja wzięłam specjalnie aparat od mamy żeby wam pokazać Bambosza w pełnej krasie czyli luz blues ultra maryna :) ale oczywiście aparat jest nienaładowany więc muszę zrobić jeszcze jedno podejście tym razem po ładowarkę. generalnie Bambo rozśmiesza mnie do łez jak wracamy dzisiaj rano ze spaceru na przykład a Bamboszek wybiegany, dochodzimy do klatki a ten zaczyna galopować , robić koła, biegać po 4 schody na dół i w górę. ludzie się zatrzymują i się śmieją. Doprawdy co za okaz hehe. Zdrowia ;) Byliśmy u veta , dostał wielką tablete na robale, zobaczymy co dalej. Apetyt ma za 4 :) . widzę, że dokładnie robi to co mój psiak, a jezeli poleguje z kotem tak jak Saszka to 'znakiem tego', że to prawdziwy pudliszonek :-) Quote
furciaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Marysiu przecudne zdiecie! A futra no no:loveu::loveu: Czekam na zdiecia Bamboszka:diabloti::loveu: Quote
marysia55 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='furciaczek']Marysiu przecudne zdiecie! A futra no no:loveu::loveu: Czekam na zdiecia Bamboszka:diabloti::loveu:[/QUOTE] furciaszek, ale pamiętasz , że mam tercet jest jeszcze jedna kociczka szylkretówka, ale nie niesamowite diable:mad:. Nawet nie będę wklejać na wątek zdjęcia jak 'maltretuje':roll: Helę tę czarną kotkę. Normalnie 'krew eis mrozi w żyłach':shake: Quote
furciaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Wklejaj!! Chyba nam wybacza to chwilowe zejscie z tematu hihi Quote
sacred PIRANHA Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 jasne ze wybaczymy!! dawaj fote jak diabel morduje:-) Quote
marysia55 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 OK, ale wklejam na Waszą odpowiedzialność, to wygląda jak horror Quote
furciaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ahahahaha jakie slodkie male kocie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Boska mina...a Pancia zamiast ratowac to foty strzela:diabloti::lol: Quote
marysia55 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='furciaczek']Boska mina...a Pancia zamiast ratowac to foty strzela:diabloti::lol:[/QUOTE] a co mam biedna robić:evil_lol: takie ujęcia trzeba zachować dla 'potomności' i ku przestrodze :diabloti: Quote
marysia55 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='furciaczek']Sliczne te Twoje kociate:loveu::loveu: śliczne chyba 'nie do końca', ale skoro Was tak cieszą 'walki kotów' to proszę jeszcze jedno ujęcie Quote
marysia55 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 a tak wygląda moje towarzystwo głęboka nocą :-) miło na nie popatrzeć:evil_lol: takie ANIOŁKI :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 bombowe te foty walk kocich! ja chce jeszcze;d takie ujecie z dwie otwartymi paszczami hahahaha Quote
Recommended Posts