furciaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Zostawcie biedna kocine w spokoju!! Koty sa super:eviltong::evil_lol: Zrobie kaw, puszcze przelew do Mureczki i wszystko podlicze :) Quote
furciaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Pelne rozliczenie AgusiaP- 30zl Minia7 - 20zl bico-10zl marysia55- 10zl ludwa 20zl kasiatatry-40zl sonia71-10zl filodendron-30zl malawszka-20zl farmerka 40zl lina2009- 26zl marysia55- 10zl equus- 60zl jambi-15zl asko-15zl energy-180zl smyku-50zl leni (skarpeta kudlaczy) 100zl minia7-10zl gpoolcld- 190zl ona30 bico-60 darmonka-25zl 983zl - 390 - 179,50 = 413,50 Jako ze 3 grupy ludzi (ze sie tak brzydko wyraze) zaangazowaly sie w pomoc Bamboszkowi proponujemy taki oto podzial spadku :) 135zl skarpeta Pudlowa:loveu: 135zl skarpeta kudlaczy:loveu: 143zl Frodzio z mojego podpisu. Kudlato szorstkowlosy uroczy...z niewielkimi szansami na DS...musimy mu znalezc DT gdzie ktos nauczy go chociaz podstaw. Quote
sacred PIRANHA Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Fur jeszcze moja deklaracja i twoja ktore sa na moim koncie:eviltong: Quote
furciaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 No zapomnialam...nie moge edytowac cos postu teraz, postaram sie zrobic jak tylko sie dogo odwiesi. Ty idz wklej w pierwszy post poprawne rozliczonko:) Quote
Energy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='furciaczek']No zapomnialam...nie moge edytowac cos postu teraz, postaram sie zrobic jak tylko sie dogo odwiesi. Ty idz wklej w pierwszy post poprawne rozliczonko:)[/QUOTE] To w ogóle cud, że cos Ci się udało edytować:eviltong:ja coś dzisiaj nie bardzo mogę:razz: Quote
sacred PIRANHA Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 edycja nie działa hihihi w kazdym razie fur zapomniała o swojej 50zł i mojej 10zł razem 60 na 3 t po 20zł wiecej wszędzie: zatem 155 idzie do pudlowej skarbonki 155 miało iśc do skarpety kudłaczy ale rozmawiałam już z leni356, dostałam linki aktualnie potrzebujących kudłaczy i wybraliśmy że pomożemy Meli-kudłatej małej suczce która włascicielka wywala bo ta zaczeła warczec na dziecko. Sunie postanowiła adoptować nasza dogomaniaczka po smierci swojej suni ale odleglosc olbrzymia- cieszyn- slupsk wiec i koszty wielkie 163 idzie na konto Froda i oby szybko znalazła zaraz dom! Quote
marysia55 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='furciaczek']Zostawcie biedna kocine w spokoju!! Koty sa super:eviltong::evil_lol: Zrobie kaw, puszcze przelew do Mureczki i wszystko podlicze :)AHA, AHA, AHA .... super :diabloti: moja właśnie zrzuciła z szafki szklankę, wspięła się na 3/4 story robiąc w niej takie 'zadziory', że już niczym je nie rozciągnę, ściągnęła mi pomidora z kanapki i zjadła, wdrapała mi się po nodze ze 3 razy (nogę mam juz jak sito:evil_lol:) a na dokładkę atakuje swoją starszą siostrę ( dusząc ją i gryząc po uszach), nie wspomnę że jeździ na moim psie jak na koniu. Faktycznie miodzio-kotek :evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='marysia55']AHA, AHA, AHA .... super :diabloti: moja właśnie zrzuciła z szafki szklankę, wspięła się na 3/4 story robiąc w niej takie 'zadziory', że już niczym je nie rozciągnę, ściągnęła mi pomidora z kanapki i zjadła, wdrapała mi się po nodze ze 3 razy (nogę mam juz jak sito:evil_lol:) a na dokładkę atakuje swoją starszą siostrę ( dusząc ją i gryząc po uszach), nie wspomnę że jeździ na moim psie jak na koniu. Faktycznie miodzio-kotek :evil_lol:[/QUOTE] Noo ja mam 4 koty i tez sieja spustoszenie...ale dom bez kota jest taki nuudny...czysty:evil_lol: Koty sa fajne pomimo tych wszystkich wybrykow:loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='furciaczek']Noo ja mam 4 koty i tez sieja spustoszenie...ale dom bez kota jest taki nuudny...czysty:evil_lol: Koty sa fajne pomimo tych wszystkich wybrykow:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]furciaszek, ale ja już miałam psa i kotke w domu. Towarzystwo było tak zgrane, że tylko pozazdrościć:lol:. I wlazła mi na tymczas następna mała kotka. Miałam być tylko DT, a po paru godzinach wiedziałam, że już będę DS. W ten sposób przyjęłam tę małą diablicę pod swój dach. Dzisziaj mimo wszystko nie oddałabym ją za żadne skarby świata:loveu::loveu:. Mimo, że w domu robi spustoszenie jakby cyklon przeszedł i to razem w połączeniu z 'falą tsunami':mad:, ale tak jak mówisz życie bez kotów ( i psów) byłoby nudne. Mimo wszystko liczę, że się ustatkuje, ale w łóżku jest jedyna. Ma taki traktorek, że słychać ją w całym bloku:lol: Quote
furciaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nie licz na ustatkowanie....z wiekiem te paskudy coraz gorsze, bardziej wredne, humorzaste jak 100 diablow:evil_lol::diabloti: Pokaz kocine!! Chce zobaczyc te mala diablice:loveu::multi: Quote
marysia55 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [FONT="] [/FONT][FONT="]Gina :-) Czyż nie jestem cudna ????[/FONT] [FONT="] [/FONT] Quote
furciaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jakie cudenko sliczne!!:loveu::loveu: Nie dziwie sie ze nie chcialas oddac:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 nie no cioteczko...Gina wymiata jak to mowia nastolatki!!!!! Quote
marysia55 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 a to moje ulubione zdjęcie tej rozrabiaki :-) widzisz te niewinne oczęta :evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Istny diabel:evil_lol::evil_lol: Ale straszliwie uroczy:loveu: Quote
marysia55 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 żeby zdjęcia miały powiązanie z wątkiem Bamboszka, to jeszcze pokaże jak pudliszonki potrafią sie asymilować z kotami :-) Quote
sacred PIRANHA Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 marysiu mozesz wkleic jakas fote swego pudla w przodu zebym mogla morde zobaczyc:-) pliiiiiis Quote
Energy Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']marysiu mozesz wkleic jakas fote swego pudla w przodu zebym mogla morde zobaczyc:-) pliiiiiis[/QUOTE] No moich jakoś nie chcesz oglądać:placz::diabloti: A kociątko aniołek:loveu: Quote
bico Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='furciaczek'] Jako ze 3 grupy ludzi (ze sie tak brzydko wyraze) zaangazowaly sie w pomoc Bamboszkowi proponujemy taki oto podzial spadku :) 135zl skarpeta Pudlowa:loveu: 135zl skarpeta kudlaczy:loveu: 143zl Frodzio z mojego podpisu. Kudlato szorstkowlosy uroczy...z niewielkimi szansami na DS...musimy mu znalezc DT gdzie ktos nauczy go chociaz podstaw.[/QUOTE] Nie tylko kudłaczowi/pudlowi/Frodwi ludzie za Bambosza kciuki trzymali:evil_lol: Cieszą mnie wieści z domku Bamboszka, oby wszystko dalej też było w porządeczku:happy1: Quote
furciaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='bico']Nie tylko kudłaczowi/pudlowi/Frodwi ludzie za Bambosza kciuki trzymali:evil_lol: [/QUOTE] Wiem, wiem glupio sie wyrazilam:oops: Quote
jambi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 przepraszam bardzo, czy ktos mógłby w końcu zmienić tytuł watku??? bo za każdym razem jak mi się w subskrypcjach pojawia przeżywam zawał... Quote
furciaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Edycja wczoraj nie dzialala, nie wiem jak dzisiaj. Lidka bedzie wieczorkiem to bedzie starala sie zmienic:) Quote
marysia55 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']marysiu mozesz wkleic jakas fote swego pudla w przodu zebym mogla morde zobaczyc:-) pliiiiiis a oto Sasza z uwodzicielskim uśmiechem na 'twarzy' :grins: zaznaczę jeszcze, że to facet 'w kwiecie wieku', ma 13 lat :diabloti: Quote
drmonka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Mam pytanie które dokumenty mam odesłać i gdzie? Quote
Recommended Posts