Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pelne rozliczenie

AgusiaP- 30zl
Minia7 - 20zl
bico-10zl
marysia55- 10zl
ludwa 20zl
kasiatatry-40zl
sonia71-10zl
filodendron-30zl
malawszka-20zl
farmerka 40zl
lina2009- 26zl
marysia55- 10zl
equus- 60zl
jambi-15zl
asko-15zl
energy-180zl
smyku-50zl
leni (skarpeta kudlaczy) 100zl
minia7-10zl
gpoolcld- 190zl
ona30
bico-60
darmonka-25zl

983zl

- 390
- 179,50

= 413,50

Jako ze 3 grupy ludzi (ze sie tak brzydko wyraze) zaangazowaly sie w pomoc Bamboszkowi proponujemy taki oto podzial spadku :)

135zl skarpeta Pudlowa:loveu:
135zl skarpeta kudlaczy:loveu:
143zl Frodzio z mojego podpisu. Kudlato szorstkowlosy uroczy...z niewielkimi szansami na DS...musimy mu znalezc DT gdzie ktos nauczy go chociaz podstaw.

Posted

[quote name='furciaczek']No zapomnialam...nie moge edytowac cos postu teraz, postaram sie zrobic jak tylko sie dogo odwiesi.
Ty idz wklej w pierwszy post poprawne rozliczonko:)[/QUOTE]

To w ogóle cud, że cos Ci się udało edytować:eviltong:ja coś dzisiaj nie bardzo mogę:razz:

Posted

edycja nie działa hihihi
w kazdym razie fur zapomniała o swojej 50zł i mojej 10zł razem 60 na 3 t po 20zł wiecej wszędzie:
zatem
155 idzie do pudlowej skarbonki
155 miało iśc do skarpety kudłaczy ale rozmawiałam już z leni356, dostałam linki aktualnie potrzebujących kudłaczy i wybraliśmy że pomożemy Meli-kudłatej małej suczce która włascicielka wywala bo ta zaczeła warczec na dziecko. Sunie postanowiła adoptować nasza dogomaniaczka po smierci swojej suni ale odleglosc olbrzymia- cieszyn- slupsk wiec i koszty wielkie
163 idzie na konto Froda i oby szybko znalazła zaraz dom!

Posted

[quote name='furciaczek']Zostawcie biedna kocine w spokoju!! Koty sa super:eviltong::evil_lol:
Zrobie kaw, puszcze przelew do Mureczki i wszystko podlicze :)AHA, AHA, AHA .... super :diabloti: moja właśnie zrzuciła z szafki szklankę, wspięła się na 3/4 story robiąc w niej takie 'zadziory', że już niczym je nie rozciągnę, ściągnęła mi pomidora z kanapki i zjadła, wdrapała mi się po nodze ze 3 razy (nogę mam juz jak sito:evil_lol:) a na dokładkę atakuje swoją starszą siostrę ( dusząc ją i gryząc po uszach), nie wspomnę że jeździ na moim psie jak na koniu. Faktycznie miodzio-kotek :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']AHA, AHA, AHA .... super :diabloti: moja właśnie zrzuciła z szafki szklankę, wspięła się na 3/4 story robiąc w niej takie 'zadziory', że już niczym je nie rozciągnę, ściągnęła mi pomidora z kanapki i zjadła, wdrapała mi się po nodze ze 3 razy (nogę mam juz jak sito:evil_lol:) a na dokładkę atakuje swoją starszą siostrę ( dusząc ją i gryząc po uszach), nie wspomnę że jeździ na moim psie jak na koniu. Faktycznie miodzio-kotek :evil_lol:[/QUOTE]

Noo ja mam 4 koty i tez sieja spustoszenie...ale dom bez kota jest taki nuudny...czysty:evil_lol:
Koty sa fajne pomimo tych wszystkich wybrykow:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Noo ja mam 4 koty i tez sieja spustoszenie...ale dom bez kota jest taki nuudny...czysty:evil_lol:
Koty sa fajne pomimo tych wszystkich wybrykow:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]furciaszek, ale ja już miałam psa i kotke w domu. Towarzystwo było tak zgrane, że tylko pozazdrościć:lol:. I wlazła mi na tymczas następna mała kotka. Miałam być tylko DT, a po paru godzinach wiedziałam, że już będę DS. W ten sposób przyjęłam tę małą diablicę pod swój dach. Dzisziaj mimo wszystko nie oddałabym ją za żadne skarby świata:loveu::loveu:. Mimo, że w domu robi spustoszenie jakby cyklon przeszedł i to razem w połączeniu z 'falą tsunami':mad:, ale tak jak mówisz życie bez kotów ( i psów) byłoby nudne. Mimo wszystko liczę, że się ustatkuje, ale w łóżku jest jedyna. Ma taki traktorek, że słychać ją w całym bloku:lol:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']marysiu mozesz wkleic jakas fote swego pudla w przodu zebym mogla morde zobaczyc:-) pliiiiiis[/QUOTE]

No moich jakoś nie chcesz oglądać:placz::diabloti:

A kociątko aniołek:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']
Jako ze 3 grupy ludzi (ze sie tak brzydko wyraze) zaangazowaly sie w pomoc Bamboszkowi proponujemy taki oto podzial spadku :)

135zl skarpeta Pudlowa:loveu:
135zl skarpeta kudlaczy:loveu:
143zl Frodzio z mojego podpisu. Kudlato szorstkowlosy uroczy...z niewielkimi szansami na DS...musimy mu znalezc DT gdzie ktos nauczy go chociaz podstaw.[/QUOTE]

Nie tylko kudłaczowi/pudlowi/Frodwi ludzie za Bambosza kciuki trzymali:evil_lol:

Cieszą mnie wieści z domku Bamboszka, oby wszystko dalej też było w porządeczku:happy1:

Posted

przepraszam bardzo, czy ktos mógłby w końcu zmienić tytuł watku??? bo za każdym razem jak mi się w subskrypcjach pojawia przeżywam zawał...

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']marysiu mozesz wkleic jakas fote swego pudla w przodu zebym mogla morde zobaczyc:-) pliiiiiis

a oto Sasza z uwodzicielskim uśmiechem na 'twarzy' :grins:
zaznaczę jeszcze, że to facet 'w kwiecie wieku', ma 13 lat :diabloti: