Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

achaaaa... no to ok :) to w takim razie ja bardzo proszę o w razie czego jakąś informację :) mam nadzieję, że Bambiszon juz nie będzie potrzebował, ale wiadomo, że koszta sa różne i tak dalej i tak dalej ;)

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Agusiu dziękujemy za wpłate (przez to zamieszanie z transportem nie zauważyłąm twojego posta) !!!

Naprawdę nie ma za co. Jeśli to o mnie chodzi ;)

Posted

jambi_ napisał(a):
achaaaa... no to ok :) to w takim razie ja bardzo proszę o w razie czego jakąś informację :) mam nadzieję, że Bambiszon juz nie będzie potrzebował, ale wiadomo, że koszta sa różne i tak dalej i tak dalej ;)

ja też mam nadzieje, że Bambo juz nie wróci i nie będzie potrzebował naszej pomocy ale tfu tfu tfu nie zapeszam:-)

AgusiaP napisał(a):
Naprawdę nie ma za co. Jeśli to o mnie chodzi ;)

tak to o Ciebie mi chodziło, mam strasznie dużo teraz na głowie i nie mogę już ogarnąć tego wszystkiego dlatego czasem z opoźnieniem coś znajde na wątku hihii

Posted

Ja wpłaciłam za czerwiec razem z majem (jakaś pesymistka ze mnie że zakładałam dłuższy pobyt ;) ). To może przekażecie moją czerwcową wpłatę do pudelbonki?

Posted

drmonka napisał(a):
No myślę ze jeszcze dzisiaj wieczorem :)

Czekamy z niecierpliwością na informacje:lol:
Drmonka mam nadzieję, że będziesz z nami na wątku i będą wiadomości i zdjęcia Bambo z domku:loveu:

Posted

Bambo już w drodze do Tarnobrzega. Spędził nockę w domu, bo wczoraj wieczorem go wykąpałam. Drmonka będzie musiała z nim często wychodzić na spacerki żeby załapał o co chodzi z czystością, bo u nas w boksie codziennie zostawiał niespodziankę :roll: Nawet w nocy w łazience dzisiaj zrobił kupkę mimo, że późnym wieczorem był na spacerku.

Posted

Bambo na pewno nie wie do czego są spacerki, przecież prawie rok spędził w zamknięciu w boksie schroniskowym:-( Tu będzie potrzebna cierpliwość i wyrozumiałość...

Posted

Bambo dowieziony. Był niesamowicie grzeczny. Całą drogę spał przytulony do Anii (córka Kasi z TSPZ) a ona do niego :). Był chwilkę w domu u moich rodziców. Koniecznie chciał zjeść jedzenie ich psa i trochę dostał. Na szczęście nie było po tym niespodzianek. Jest kochany, bardzo ufny i niewiarygodnie chudy :(. Musi przytyć bo wstyd z nim wychodzić na spacer ;). Chyba nie za bardzo wie co się robi na spacerze. Chodziłam z nim przed drogą, w przerwie, po i nic. Zero sio. Jest niesamowity. Pewnie szybko się wszystkiego nauczy.

Posted

Ja bardzo się cieszę, że mogłam pomóc szczególnie że piesio jest niesamowicie kochany. Był trochę zdezorientowany i patrzył wielkimi ślepkami ale jak tylko Ania usiadła koło niego to przykleił się do niej i już nie odkleił przez całą drogę.

Posted

Bambo jest już w domu, mega grzeczny, chyba zmęczony, trochę nieśmiały ale bardzo ufny. Był na spacerze trochę zjadł. Jest troszkę zagubiony. Chwilowo nie mam jak przesłać zdjęcia, bo aparat został u mojej mamy. Mam nadzieję że jutro mi się uda. No i jest meeeeega chudy ale to wszystko się nadrobi. Trochę bawił się już piłką. Myślę ze chwilowo ma mały zamęt w głowie bo zmienia miejsca pobytu ale mam nadzieję że szybko mu przejdzie i się zadomowi. Naprawdę się cieszę ze jest już u mnie :) . Wszystko będzie dobrze na 100%, tylko musimy iść do veta się zbadać no i dać sobie chwilę czasu na poznanie się :) Super grzeczny pies, zero agresji. Jestem naprawdę pod wrażeniem :)