Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby tak dalej! :)W taką leniwą,deszczową sobotę należy wyłącznie chrapać i/lub mruczeć...:)
A fotki jakieś nowe będą? Mam nadzieję,że tak ;)

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostel5 napisał(a):
Oby tak dalej! :)W taką leniwą,deszczową sobotę należy wyłącznie chrapać i/lub mruczeć...:)
A fotki jakieś nowe będą? Mam nadzieję,że tak ;)

Aż zerknęłam w kalendarz.. niedziela dziś niestety.:mad:

Posted

[quote name='Soema']Aż zerknęłam w kalendarz.. niedziela dziś niestety.:mad:

Oooo,niedziela!Faktycznie!:-o

Szczęśliwi (bo na wakacjach :lol:) czasu nie liczą...;)

Posted

Nie odzywałam się, bo imieniny w poniedziałek oznaczały sobotę, niedzielę i poniedziałek, a wczoraj rocznica wytrzymania z TZetem (i jego ze mną). Właśnie po raz kolejny próbowałam przyjąć Cię do znajomych (kółko rzęzi w drugim oknie- to mnie przerasta:shake:). Barniś jest zachwycony pogodą- nie zieje, przenosi się z fotela na kanapę i z powrotem, siada albo przynajmniej do połowy wpycha się na kolanka. Na dwór wychodzi na krótko, bo można by zmoczyć łapki. Poza tym z garnka je się więcej, więcej bączy i mniej chętnie szaleje.

Posted

haniabor napisał(a):
Teraz będzie "chwila" przerwy, bo będę się uczyć wstawiania całych zdjęć. Jak się nie uda, to znowu będę wklejać linki:shake:

Wścieknę się zaraz!:angryy: Nie mogę otworzyć ŻADNEGO zdjęcia-nigdzie! Taki mam cudny Internet!:mad: :mad::mad:

Może jutro będzie lepiej... Tak bym chciała (B)Arnisia zobaczyć!!!

Posted

haniabor napisał(a):
Teraz będzie "chwila" przerwy, bo będę się uczyć wstawiania całych zdjęć. Jak się nie uda, to znowu będę wklejać linki:shake:

Haniu, te linki to już 7/8 sukcesu. Nad okienkiem odpowiedzi masz ikonki. Skopiuj link do zdjęcia, a następnie kliknij w ikonkę z drzewkiem (7 od lewej). Wklej link, wciśnij enter i pokazuje się fotka:)