Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kosmita:

Ciekawe, czy już wiedzą?

Chyba jeszcze nie wiedzą, że mięcho na obiad zniknęło

Nie lubię zimy. Zimno. Łapy marzną. Nie lubię.

A tak wygląda robienie zdjęć. Dwa psiuchy w obiektywie... ale zanim się naciśnie, to w kadrze tylko (choć trzeba przyznać, że coraz bardziej pokaźny) zadek Maszy

Posted

Haniu widzę, że nadrobiłaś zaległości, ale sesja zdjęciowa :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:
Mój Kochany Arniś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pięknie wygląda, choć siostrzyczka tez niczego sobie :smile::smile::smile::smile:

Posted

[quote name='haniabor']Arniś jest nie dość, że najpiękniejszy, to jeszcze najmądrzejszy. TZ, choć na początku nie był przekonany, to teraz jak o nim opowiada, to ma łzy w oczach:lol:
Tak to jest zazwyczaj, jak dopadnie boserowiroza to po Tobie :shake::loveu:

Zapraszam wszystkich i Twojego męża do licytacji pięknego portretu bokserka:smile:
Portret narysowała wspaniała artystka z Krakowa by wspomóż boksiowe bidy:smile:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2115303467
Pieniążki przeznaczone będą na Fundację SOS Bokserom , która pomoże kolejnemu bokserkowi tej mroźnej zimy!!
Zapraszamy:smile:

Posted

Jak patrzę na ten duecik, to nie wiedzieć czemu sama mi się nuci przedszkolna piosenka o słonikach, co "kochały się jak wariaty" ;)

Fajną tworzycie ludzko-psią rodzinkę. Takie ciepło bije z tych zdjęć, że można się ogrzać przy nich w taki zimowy dzień jak dzisiaj :iloveyou:

Posted

cavani napisał(a):
Jak patrzę na ten duecik, to nie wiedzieć czemu sama mi się nuci przedszkolna piosenka o słonikach, co "kochały się jak wariaty" ;)

Wszędzie razem. A początki tej symbiozy nie zapowiadały

• 3 months later...