haniabor Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Tu jeszcze Arniś po operacji: A tu parka zmęczona po zabawach: Najcudniejsze pysio: I znowu foczka: Quote
haniabor Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Maszeńka: Sępa dwa: Przytulanki: I znowu najwierniejsza foczka: Quote
haniabor Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Kosmita: Ciekawe, czy już wiedzą? Chyba jeszcze nie wiedzą, że mięcho na obiad zniknęło Nie lubię zimy. Zimno. Łapy marzną. Nie lubię. A tak wygląda robienie zdjęć. Dwa psiuchy w obiektywie... ale zanim się naciśnie, to w kadrze tylko (choć trzeba przyznać, że coraz bardziej pokaźny) zadek Maszy Quote
haniabor Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Czasem zdarza się, że jest coś oprócz zadka: Skarby pod śniegiem (tu akurat zapomniana piłeczka): Quote
Kapsel Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Haniu widzę, że nadrobiłaś zaległości, ale sesja zdjęciowa :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Mój Kochany Arniś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pięknie wygląda, choć siostrzyczka tez niczego sobie :smile::smile::smile::smile: Quote
haniabor Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Arniś jest nie dość, że najpiękniejszy, to jeszcze najmądrzejszy. TZ, choć na początku nie był przekonany, to teraz jak o nim opowiada, to ma łzy w oczach:lol: Quote
Kapsel Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='haniabor']Arniś jest nie dość, że najpiękniejszy, to jeszcze najmądrzejszy. TZ, choć na początku nie był przekonany, to teraz jak o nim opowiada, to ma łzy w oczach:lol: Tak to jest zazwyczaj, jak dopadnie boserowiroza to po Tobie :shake::loveu: Zapraszam wszystkich i Twojego męża do licytacji pięknego portretu bokserka:smile: Portret narysowała wspaniała artystka z Krakowa by wspomóż boksiowe bidy:smile: http://allegro.pl/show_item.php?item=2115303467 Pieniążki przeznaczone będą na Fundację SOS Bokserom , która pomoże kolejnemu bokserkowi tej mroźnej zimy!! Zapraszamy:smile: Quote
jostel5 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Na widok fotek żółtego dueciuku po prostu mnie zatchnęło! Z radości i zachwytu! I nic więcej nie przychodzi mi do głowy!;) Quote
cavani Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jak patrzę na ten duecik, to nie wiedzieć czemu sama mi się nuci przedszkolna piosenka o słonikach, co "kochały się jak wariaty" ;) Fajną tworzycie ludzko-psią rodzinkę. Takie ciepło bije z tych zdjęć, że można się ogrzać przy nich w taki zimowy dzień jak dzisiaj :iloveyou: Quote
haniabor Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 cavani napisał(a):Jak patrzę na ten duecik, to nie wiedzieć czemu sama mi się nuci przedszkolna piosenka o słonikach, co "kochały się jak wariaty" ;) Wszędzie razem. A początki tej symbiozy nie zapowiadały Quote
jostel5 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Wiadomości nowych nam trzeba! Maj jest!!!:) I fotek,i fotek!!!!:) Quote
Recommended Posts