kinga_kinga7 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Barney ma ok 5 lat(jest jaśniejszy)został przerzucony przez wysokie,niebezpieczne ogrodzenie wraz z bratem.W schronisku został tylko on,jego brat znalazł już domek,a on bardzo tęskni,byli ze sobą bardzo zżyci,po adopcji brata załamał się psychicznie,nie je,nie pije.Bardzo przeżywa rozstanie,a to może prowadzić do śmierci.. Barney jest przyjacielski i łagodny,czeka z utęsknieniem na nowy,dobry i odpowiedzialny domek. Przebywa w schronisku w Białej Podlaskiej,kontakt w sprawie psiaka: kierownik schroniska Marek Pawłowski-504-177-547 lub 505-572-846 Quote
ageralion Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Foteczki chlopaka, malenka kupka nieszczescia :( Quote
Kapsel Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Biedactwo, jak on musi przeżywać to rozstanie :-(:-(:-( Jak on musi tęsknić za braciszkiem :shake::shake::shake: Przerzucili przez ogrodzenie biedaka, że on łapek sobie biedak nie połamał.... a teraz został sam :-(:-(:-( Domku, domku mu potrzeba :shake: Quote
ageralion Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 A jak on sie zachowuje w stosunku do ludzi, dzieci, psiakow i kotkow? Zalamanie boksera w boksie, to najgorsze co moze byc, bo to naprawde moze skonczyc sie smiercia :( Nie macie jak go podniesc na duchu (spacery, duzo misiania i czulosci)? Pomysle zaraz nad banerkiem dla Barneya... Quote
Kapsel Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ageralion napisał(a):A jak on sie zachowuje w stosunku do ludzi, dzieci, psiakow i kotkow? Zalamanie boksera w boksie, to najgorsze co moze byc, bo to naprawde moze skonczyc sie smiercia :( Nie macie jak go podniesc na duchu (spacery, duzo misiania i czulosci)? Pomysle zaraz nad banerkiem dla Barneya... Martulek Ty zawsze jesteś Kochana, zawsze pomagasz.:calus: Znam przypadek z pewnego schronu, gdzie po porzuceniu, boksio odmówił jedzenia i picia, czyli SAM CHCIAŁ SIĘ ZAGŁODZIĆ NA ŚMIERĆ!!!! Za długo by tu pisac ale ten bokser ma już wspaniały dom, nie ten sam psiak i ma nawet tutaj wątek na dogo. Jagoda go uratowała przed samo zagłodzeniem. Dlatego trzeba mu szukać domu póki jeszcze nie jest tak tragicznie! Tylko gdzie? Kto mu da ten dom?:-( Quote
kinga_kinga7 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='ageralion']Banerek podlinkowany śliczny,dziękujemy:) Quote
Kapsel Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 elmira napisał(a):Świat się kończy. Bokser w schronisku :( Dobrze, że teraz wiosna, co by było zimą? :shake: Quote
kinga_kinga7 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Jeśli boksio zaprzyjaźniłby się z mojej siostry cocker spanielką(A z nią może być bardziej problem,jest z pseudo..),to w piątek miałby dom:) Quote
Kapsel Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Jeśli boksio zaprzyjaźniłby się z mojej siostry cocker spanielką(A z nią może być bardziej problem,jest z pseudo..),to w piątek miałby dom:) Chyba zawału dostanę!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ageralion Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Jeśli boksio zaprzyjaźniłby się z mojej siostry cocker spanielką(A z nią może być bardziej problem,jest z pseudo..),to w piątek miałby dom:) Uoo rany, to ja mocno trzymam kciuki zeby psiaki sie polubily. To nie jest latwe i na poczatku moze byc ciezko, zanim sie dzieciaki dotra ale pies z suka w koncu zawsze sie dogada ;) Quote
kinga_kinga7 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 ageralion napisał(a):Uoo rany, to ja mocno trzymam kciuki zeby psiaki sie polubily. To nie jest latwe i na poczatku moze byc ciezko, zanim sie dzieciaki dotra ale pies z suka w koncu zawsze sie dogada ;) Też będę trzymać kciuki,bo chciałabym żeby znalazł i on nowy domek.. Quote
Kapsel Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Kinguś Ty coś wspomniałaś na wątku schroniskowym, że w piątek może jeden psiak pojedzie do domku....... coś pamiętam i w pierwszym momencie pomyślałam o boksiu, ale potem myślę sobie eeee.... pewnie o innym psiaku myślałaś...... cała chodzę z emocji... Quote
kinga_kinga7 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Kapsel napisał(a):Kinguś Ty coś wspomniałaś na wątku schroniskowym, że w piątek może jeden psiak pojedzie do domku....... coś pamiętam i w pierwszym momencie pomyślałam o boksiu, ale potem myślę sobie eeee.... pewnie o innym psiaku myślałaś...... cała chodzę z emocji... bo są w planach też inne psiaki,ale jako pierwszy idzie boksio:) Quote
Kapsel Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):po są w planach też inne psiaki,ale jako pierwszy idzie boksio:) Cudownie, cudownie, cudownie :cunao::cunao::cunao::cunao:(po mału dochodzę do siebie!!!!) Oby się tylko dogadały!!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
MaDi Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Masakra, jak można przerzucić psa przez ogrodzenie:shake:? Trzymam kciuki za nowy dom. Quote
jostel5 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 MaDi napisał(a):Masakra, jak można przerzucić psa przez ogrodzenie:shake:? Trzymam kciuki za nowy dom. Na jednym ze zdjęć widać to ogrodzenie-bardzo wysokie i niebezpieczne.A zaraz za nim stoją budy z psami.Boksie siedziały pewnie pół nocy wciśnięte w kąt,przerażone,zziębniete :( -rano znaleźli je pracownicy schroniska. Quote
Kapsel Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 jostel5 napisał(a):Na jednym ze zdjęć widać to ogrodzenie-bardzo wysokie i niebezpieczne.A zaraz za nim stoją budy z psami.Boksie siedziały pewnie pół nocy wciśnięte w kąt,przerażone,zziębniete :( -rano znaleźli je pracownicy schroniska. Biedactwa kochane, jak musiały się bać! :shake: Quote
jostel5 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Dobrze by było,żeby ludzie do Barneya zaglądali...:) Quote
Kapsel Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Zaglądją cały czas i kciuki bardzo mocno trzymają, choć do piątku jeszcze trochę czasu i zastanawiam się czy on wytrzyma psychicznie :roll: Quote
kinga_kinga7 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Witajcie! Ponieważ w niektórych ogłoszeniach Bernia podawałam mój nr,napisała do mnie przed chwilą Pani w jego sprawie..:) Jest z Wieliczki,jest psiarą,a mieszka w bloku.Chciała tel do Pana kierownika,ja pisałam,że Barny po adopcji brata załamał się psychicznie,nie je.. Quote
Recommended Posts