tatankas Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Brawa dla was,Totik widocznie u was czuje się świetnie. Quote
marta0731 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kora od południa nie siedzi na dogo, bo pewnie jej Totik spokoju nie daje i się ciągle bawią ;););) Kurcze, ja nawet nie mam jak jechać Totka poznać, bo lecę po pracy do Moncia, bo sam siedzi jak jestem w pracy, to spacer konieczny Ale w weekend się wreszcie muszę wybrać poznać kochanego boksia:loveu: nie mogę się doczekać Quote
kora78 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 marta, wekend wlasnie sie skonczyl......:cool3: zabaw juz wielkich nie bylo. jedno tylko znow miskowe podejscie. wspolny spacerek, ja, synek na nogach i totik, to byla masakra, kazdy chcial isc gdzie indziej :mad: makaron bardzo mu smakuje aha. mam pisac maila do jakiegos doktora z klinik wroclawskich, z poleceniem od tza, dowiedziec sie, jak z tymi zebami. Quote
Kapsel Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Koruś, to dobrze, że TZ dał Ci namiary. Zobaczymy co doktor napisze. :roll: Moim tez makaron bardzo smakuje.:lol: Quote
Mysza2 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Cioteczki gdyby ktoś miał fanty na bazarek dla dziadunia Bodzia a nie miał czasu zrobić to niech mi prześle zdjęcia. Totik mi wybaczy że mu na wątku marudzę. Quote
kora78 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Myszko odpisalam na pm :) Dzis totik poznal mojego dziadka i dogomaniaka PsiRatownicy, ktory zawozil Atene do ds. No i bal sie ich, chodzil zgarbiony, niepewny. A to dwaj psiarze przeciez. Zmiana tematu. Co jest smieszne... ZAWSZE, gdy sie zalatwia na kucaka... odwraca sie twarza do czlowieka, chowa dupke zawsze! :) zaraz fotki Quote
andegawenka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Mysza2 napisał(a):Cioteczki gdyby ktoś miał fanty na bazarek dla dziadunia Bodzia a nie miał czasu zrobić to niech mi prześle zdjęcia. Totik mi wybaczy że mu na wątku marudzę. Kamerkę internetową w opakowaniu Myszeńko chcesz, jeszcze coś poszukam... Quote
kora78 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 sprzed 2 dni foteczki. nie lubie obrozy wampir Quote
Agnezia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Musze powiedzieć szczerze, że Toti jest urzekający :) Quote
kora78 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 no i ten piaty paluch, po obcieciu pazurka Quote
Kapsel Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Na niektórych zdjęciach nie widać, że on jest ślepaczek. :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: A ten piaty paluch, to trzeba usunąć prawda? Może nim zahaczyć i naderwać sobie, prawda Koruś?:roll: Quote
kora78 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Kapsel napisał(a):Na niektórych zdjęciach nie widać, że on jest ślepaczek. :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: A ten piaty paluch, to trzeba usunąć prawda? Może nim zahaczyć i naderwać sobie, prawda Koruś?:roll: Totis ogolnie nie ma bialych oczu. tylko odrobinke zamglone, nie zawsze to widac. widac lepiej w sztucznym swietle. wet mowil,ze trzeba usunac. bo moze zachaczyc kiedys. Quote
marta0731 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jagoda ja to miałam właśnie wkleić i się zachwycić!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 marta0731 napisał(a):Jagoda ja to miałam właśnie wkleić i się zachwycić!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dwie słabe istotki zależne od ludzi wspierają się:lol:... Quote
kora78 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 a Marta nie w pracy?? my wlasnie po trzecim dzis spacerku. wiedzialam,ze sie Wam to foto spodoba :) Quote
Kapsel Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Koruś jak twojemu synusiowi na imię? On taki blondasek po Tobie, czy po TZ? ;) Sylwuś, czemu się nie odzywasz?:roll: Quote
jostel5 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 http://images35.fotosik.pl/244/c6d766410878ff87med.jpg Zachwyciłam się,wzruszyłam strasznie i ....beczę! Quote
marta0731 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 No co poradzić, jak Gabryś ma i mamę i matkę chrzestną wariatki psiowe:iloveyou: Dobrze Go mamusia wychowuje, co ciotki?:cunao: Quote
kora78 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 marta wydala moje magiczne imie, a raczej anielskie :) jak archaniol :) dobrze to pod ktem zwierzat wychowuje, ale w innych... :shake: to diabel wcielony momentami, jak nie dostanie tego, co chce... ehh anegdotka z zycia Totka. wyszlismy wieczorem wczesnym na spacer. dalko zobazylam faceta z psem przypominajacy boksera. Totik ich wyczul od razu i tam ciagnal. wiec mysle sobie, gonimy ich, niech sie pieski pobawia. ide szybko, Totik szybciej, ide szybciej, totik jeszcze szybciej. mowie- biegniemy, no i lecielismy tak z gorki, ze malo palcami na przodach butow dziur nie porobilam. tak mnie Totik ciagnal. nie moglam go wyhamowac! jak dobiglismy okazalo sie, ze to sunia TTB w cieczce. Totik wachal i lizal. a te spanielke z cieczka przeciez tak nie nagabywal bardzo sie teraz przejal suczka. juz czesto chodzmy na spacer ta dluzsza trasa i sie Totek nie stresuje. np rano i w nocy, w poludnie, chodzimy krotsza trasa. a jak mam luz czasowy to idziemy dlusza. w sumie to ta sama trasa, tylko krotsza to dojscie do pewnego momentu i zawrót. dluzsza to pelne kolo, moja ulica i jeszcze jedna. taki spacer trwa krociutko, bo z 10-15minut, zaleznie od atrakcji po drodze. Totek juz chyba tak czesto nie wpada glowa na spacerach w smietniki, drzewa i auta. w domu tez juz wiele razy omija, ale stuka sie w kuchni, bo tam waska, w bar. dzis sie tez pobawislimy troche, moimi rekawami. prosil, by wejsc na lozko, stal i sie gapil, tylko czekal na- Hop makaron uwielbia kupilam duza puszke animondy z wolowina i jagniecina ah, sasiadka mi dzis mowila,ze ponoc na ulicy pojawil sie kilka dni temu lis :cool3: a dzis rano biegala wiewiorka przed nami, totek weszyl bardzo. ah i jak wychodzilam dzis na zakupy z gabrysiem, totik szczekal, gdy drzwi zamknelam, takim stlumionym glosem. nie wiem, jak dlugo, bo poszlam ,zeby nas nie slyszal i sie nie podkrecal. jak wrocilam to spal, nic nie zniszczyl Quote
kora78 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 p.s. poprosze o tekst do ogloszen jakis... ale chyba jak mogloby byc inaczej, by pisal kto inny, niz ja :D wiec poprosze o pomysly na styl tekstu. ckliwy wyciskacz lez, czy radosny opis charakteru? choc charakteru on nie ma takiego radosnego :( Quote
marta0731 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 kora78 napisał(a):p.s. poprosze o tekst do ogloszen jakis... ale chyba jak mogloby byc inaczej, by pisal kto inny, niz ja :D wiec poprosze o pomysly na styl tekstu. ckliwy wyciskacz lez, czy radosny opis charakteru? choc charakteru on nie ma takiego radosnego :( Narazie nie ma, ale będzie miał:loveu: A historię to Ty sama napiszesz na miarę Chmielewskiej:evil_lol: Musi być i kawałek "wyciskacz":placz: i kawałek "jak wytrzymać z niewidomym psem":hmmmm:i kawałek "sama radość":laola: Quote
Kapsel Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Tak Koruś, lepszego tekstu jak Ty nikt nie wymyśli. Ty masz najlepszy styl, tak jak Marta napisała na miarę Chmielewskiej, albo jeszcze lepszy :smile::smile::smile: Zniewolisz czytelnika, tak jak mnie zniewoliłaś :shake: Bazarek juz dawno zakończony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts