Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kapsel napisał(a):
Kochane Cioteczki :):):):):):):):):):):):)

Mam wiadomość dnia, albo i nie dnia, a miesiąca :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Uroczyście oświadczam, że Toticzek MA DOMEK!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Kapselku napisz cos więcej o tym domku daj się nam też nacieszyć :multi::multi::multi::multi::multi:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel napisał(a):
Kochane Cioteczki :):):):):):):):):):):):)

Mam wiadomość dnia, albo i nie dnia, a miesiąca :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:

Uroczyście oświadczam, że Toticzek MA DOMEK!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Łomatko,jak to??? Pisz zamiast podskakiwać z radości!:) Zaraz poskaczemy razem!:)

Posted

Będzie Warszawiakiem :multi::multi::multi: jak od początku mu to było pisane. Rodzinka z dzieckiem 3-4 letnim. Szkoda tylko, ze towarzysza mieć nie będzie, ale Korusia moze nad tym popracuje :):):)

Posted

[quote name='Kapsel']Będzie Warszawiakiem :multi::multi::multi: jak od początku mu to było pisane. Rodzinka z dzieckiem 3-4 letnim. Szkoda tylko, ze towarzysza mieć nie będzie, ale Korusia moze nad tym popracuje :):):)
Bardzo się Cieszę. To kiedy Totik jedzie? JUż po wizycie domek czy jeszcze? Kapselku napisz coś więcej bo się odkocham w Tobie :mad::mad::mad:

A ja zaproszę na bazarek dla Bodzia http://www.dogomania.pl/threads/197067-kamera-Chmielewska-i-in-dla-Bodzia-do-05.12.2010-godz-22.
Książki Chmielewskiej m inn.

Posted

[quote name='Mysza2']Bardzo się Cieszę. To kiedy Totik jedzie? JUż po wizycie domek czy jeszcze? Kapselku napisz coś więcej bo się odkocham w Tobie :mad::mad::mad:

A ja zaproszę na bazarek dla Bodzia http://www.dogomania.pl/threads/197067-kamera-Chmielewska-i-in-dla-Bodzia-do-05.12.2010-godz-22.
Książki Chmielewskiej m inn.

Mysiu, ja wczoraj byłam tak zszokowana ta wiadomością, że naprawdę mało wiem, ale tez wiem, że do byle jakiego domku Germaine Totika by nie oddała, bo sama wizytę tej rodzinie robiła. Jak będę coś więcej wiedziała to napiszę, a myślę też, że Korunia będzie miała kontakt z Państwem bo oni wszystko chcą się o niuni dowiedzieć.

Radość przeplata mi się ze smutkiem, bo domek jaki ma u Kory jest naprawdę WYJĄTKOWY :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Zazwyczaj karmy kupowałam w krakvecie, niestety mimo, że na stronie są dostępne to od 3 miesięcy faktycznie ich nie ma.

Teraz kupuje głównie na allegro, mam dwa sprawdzone sklepy z dobrą(wg. mnie ofertą)

http://allegro.pl/josera-festival-15-2-kg-12-suuuper-gratisow-i1340649294.html
tu jest BARDZO szybko realizowane zamówienie, ostatnio od momentu zamówienia do dostawy minęło mniej niż 24 godziny.

http://allegro.pl/josera-festival-wybredn*****-15kg-4kg-gratis-i1321508414.html
tu też szybka realizacja i dobry kontakt.

Posted

WOW Totuś ma domek:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Jeśli sama Germaine sprawdziła, to musi być ok

Szkoda tylko, że bez koleżanki/kolegi (przewodnika) dla Totika...:roll:

Ale najważniejsze, by był z nimi już NA ZAWSZE:lol:

Posted

Ja też się cieszę!! Mam nadzieję, że Państwo zajrzą tu czasem i pochwalą się ślepaczkiem. Szczęściarze!!

Cieszę się że karma smakowała :-)
Ja Joserę zamawiam u przedstawiciela (za 15kg płacę 125zł)

Kurcze, może nie powinnam ale się pochwalę...
o 14-ej zabieram DAGO do Fundacji a przywoże do siebie na DT Alię :-)
Trzymajcie kciuki bo ja świeżynka w temacie

Posted

[quote name='sylwuś']Ja też się cieszę!! Mam nadzieję, że Państwo zajrzą tu czasem i pochwalą się ślepaczkiem. Szczęściarze!!

Cieszę się że karma smakowała :-)
Ja Joserę zamawiam u przedstawiciela (za 15kg płacę 125zł)

Kurcze, może nie powinnam ale się pochwalę...
o 14-ej zabieram DAGO do Fundacji a przywoże do siebie na DT Alię :-)
Trzymajcie kciuki bo ja świeżynka w temacie

Dziś SZCZĘŚLIWA SOBOTA!!!!

Dago boksio który szukał domku od Piechci15 http://www.dogomania.pl/threads/148331-Cd.-Adopcja-Bokser%C3%B3w-zajrzyj-i-pom%C3%B3%C5%BC-%29/page37

i Alia http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=614

Hura!!!! :bigcool::bigcool::bigcool::jumpie::jumpie::jumpie:

Posted

dzwonila do mnie Germaine.
domek mieszka na parterze, w bloku, nie z tych najwyzszych. mieszkanie 2-3 pok, normalne jak dla mnie. 2 boksie musza sie zmiescic :D lub inne
panstwo spotykaja sie na jakiejs gorce z banda boksiarzy, ktorzy tam umozliwiaja swoim boksiom harce. Totik do nich dolaczy :)

Totik bylby sam w domu do 2 godz, dziewczynka we wspomnianym wieku. ten pan mial boksia w przeszlosci.
bardzo chca pomoc najbardziej potrzebujacemu :)
najpierw chcieli mlodszego psa, bojac sie nawykow z przeszlosci, ale przekonali sie, ze Totik jest piesem idealnym, nie niszczy, nie szczeka, nie gryzie, cierpliwy przy dzieciach. poza wzrokiem- nie ma wad.
ah... zapomnialam o zebach..............
choroba...

Posted

Koruś jak państwo zadzwonią to im powiesz o zębach, na pewno wszystko będą chcieli wiedzieć :)

Mysiu, ja tez pewnie nie byłabym dobrym materiałem na przyszły domek... straszliwa panikara ze mnie :evil_lol:

Posted

sauatka napisał(a):
aaa! Totik ma domek! Cudownie! całkiem szybko poszło :)

andegawenka napisał(a):
...ja też wszedzie za ogona robię....Totik w domu, ale rewelacja....

Nareszcie zauważyłyście, ja już myślałam, że sama niedługo opijać będę :grins:

Posted

Kapsel napisał(a):
Nareszcie zauważyłyście, ja już myślałam, że sama niedługo opijać będę :grins:

Jakie sama,:cool3::cool3::cool3::cool3: nie ma takiej opcji. A kiedy Totik ma jechać?