Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mały Gabryś + pies = rewelacja ;) Wyobrażam to sobie
Synek kocha pieski po mamusi (całe szczęście dobre wychowanie) :)

Jak wzięłam staruszka Gero
[*] nie wiedząc że nie widzi - wet od razu poznał zanim zaglądnął w oczy, po chodzie psa - chodząc po gabinecie starał się "trzymać ścian", mieć jakieś "oparcie"
Totik też tak?
Ja starałam się łazić z Gero przy krzakach...

Posted

tu nie ma krzakow.
wzdluz sa ploty i ogrodzenia wszelakie.
i co kawalek drzewo. nie chce, zbey na te drzewa wpadal... jak wchodze z nim na trawe to powacha troche, krazy i kieruse sie na ulice znow i idze samym srodkiem- tu auto jedzi raz na pol godziny, albo na godzine, nie ma chodnika, ulica sie chodzi :)
to dla niewiedzacych

Posted

Wszystkie posty Kory, zbieram w całość i będzie to moja podstawowa lektura, którą będę się upajać jak mi będzie źle, a że ostatnio jest to częste zjawisko u mnie, nie będę się z Korą rozstawać :smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile:

Posted

heheheh Kapsel... przestan!

watek staruszka bezimiennego... albo go hotel nazwie, jak im bedze lepiej go wolac i imie nam poda, wtedy uzupelnie w 1 poscie

albo cos od Jarka dobroczyncy, bo moj tz by sie w zyciu nie zawrocil mi na ulicy w trasie!!!!!! i nie jezdzil tam w kolko, ganial za psem z kielbasa
Moze Jurek? ;) jurand? jaro?
www.dogomania.pl/threads/196616-staruszek-boksiowaty-koczował-przy-ulicy-potrzebuje-pomocy?p=15755033#post15755033

Posted

no i przygody w podrozy. piesio bezdomny, zawracanie, jazda do smiesnego, powrot do piesia.poscig za nim autem. potem na policje, potem po totika. potem znow do psa. potem jazda w mrzawce, z wycieraczka ktorej zaczelo odbijac. pozniej jazda autostrada 150 na godzin, na rowni z tirem wyprzedzanym, a t wycieraczka odskoczyla na bok auta, Jarek otwiera okno i che ja poprawic, zjezdza na tira. ja sie dre na niego. masakra......
stajemy rezerwowo, Jarek naprawia wycieraczki, okazuje sie,ze sie nie da. jedziemy w koncu na jednej dzialajacej, od strony asazera akurat ;/ Jarek tylkiem na fotelu kierowcy, glowa na fotelu pasazera, przylepiony do okna. ciemno, deszcz....

masakra jakas

dobrze, ze nam sie paliwo nie skonczylo!! w dodatku

p.s. 2 dziewczyny, czy rzeczywiscie jazda wyszla calkiem za darmo dzieki Jarkowi?????? no, ja nie moge!!

Posted

kora78 napisał(a):

p.s. 2 dziewczyny, czy rzeczywiscie jazda wyszla calkiem za darmo dzieki Jarkowi?????? no, ja nie moge!!

Jeśli na początku miesiąca grudnia mu nie dojdzie z firmy dopłata za paliwo służbowe (a raczej nie) - to tak :)
Oby nie doszła!:mad:
Z Kapselkiem o tym rozmawiałam, bo to nasza kochana Alinka miała w razie czego płacić za paliwo:loveu::loveu::loveu:

Posted

kora78 napisał(a):
tylko, ze kiedys nie pędzilo sie 150 na godzine ;D

To fakt. Jarek musi byc lepszy od Hołowczyca :smile::smile::smile::smile:
Koruś, a Ty dzielna byłaś bardzo, ze zawału nie dostałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no i dugo sie w taka podroz nie wybiore... zanim znow zglupieję ;)

nocka spokojna, pierwszy spacer o 8.40, siku, bez 2
zjadl sniadanko- ryz, z marchewka, resztka udka kurczaka i gulaszowym. narozwalal mase ryzu wkolo.
baki puszcza okropne wciaz, szczescie ze nieczesto.

idealnie reguje na "hop" na lozko :)

grzecznie wycieamy lapki po spacerkach. dzis sie rano zdziwil deszczem :)

niebawem wstawie fortki, lecimy na spcerek.

Posted

my po spacerku.

Totik chodzil za plotem u mnie bez smyczy pare minut, gdy karmilam papugi i zrobilam u piekne fotki na tle trawy. tak powoli chodzil, niespokojny. jak sie zamknelam w wolierze to piszczal za mna. ale nie moglam go wziasc, by papug nie zjadl.

na spacerku nic kompletnie nie zrobil. on tak prze naprzod wciaz. wprowadzam go na trawe, a on chwile powacha i wraca na ulice. bardzo nasluchuje za psami, za ludzmi, autami.
wg mnie on nie moze mieszkac na blokowisku, tzn nie powinien. za duzo doznań, on zobaczyc nie moze i sie stresuje. blokowisko to ruch, gwar, pelno psow, ktore czasem wyczuje dopiero, jak przeleca, a on chce bardzo do pieskow i jest mi przykro, ze go ominela przyjemnosc

powinien miec ds z psem, zeby byl mu przewodnikiem. bardzo teskni za Nuka :( i nie powinien w gwarze ulicznym mieszkac. najlepiej oczywiscie willa pod lasem i przy jeziorze :)

Posted

Pieknosc

W ogrodku

Gdzie te papugi?
zjem cie, zjem cie...

Ślepaczek nasz.

reszta wieczorem, tez domowe juz nie na kanapie wciaz.
On nie ma bielma na oczach, tylko w aparacie takie oczy wychodza mu biale, zwlaszcza przy lampie blyskowej.

Posted

Koruś!!!!:buzi: :loveu::loveu::loveu:
On jest przepiękny Kochany faflunek
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Twój synuś tez śliczności. :cool2::cool2::cool2:

Jak oni się zgadzają ze sobą? Nie podchodzi Totik mu pod nogi? Wszystkow porzadku, a jak z zabawkami na podłodze?