Alicja Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 DZiewczyny 6.12 to poniedziałek , sobota to 4.12 ;) Quote
Kapsel Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 savahna napisał(a):Totik jedzie do Wrocławia? To tam jakies pozytywne fluidy na ludzi oddziaływuja chyba, bo nasz niewidomy 6 letni onek tez pojedzie podobno do Wrocławia( a już wszyscy tracili nadzieję). Powodzenia pisku.:loveu: Totik jedzie do Warszawy, transportu szukamy i przez Wrocław pojedzie.. Aluś, dobrze, ze Ty chociaż trzeźwo myślisz ;););) Quote
Agnezia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Super by było jakby go Elmirka zawiozła:) Jostel a jak to wyjdzie z kosztami? Quote
Kapsel Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Agnezia napisał(a):Super by było jakby go Elmirka zawiozła:) Jostel a jak to wyjdzie z kosztami? Razem podróż w dwie strony wyniosłaby 400zł. Czyli tak jak Jostelek pisała koszty na pół, czyli 200zł. Quote
Alicja Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Kapsel napisał(a): Aluś, dobrze, ze Ty chociaż trzeźwo myślisz ;););) pewnie tylko dlatego że po 1 w niedziele 5 mam urodziny , a po 2 ...w przedszkolu mamy Mikolaja w poniedziałek ;) Quote
Agnezia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 To kiedy Elmira ma jechać? 4 grudnia? Kora jak możesz wyślij mi albo od razu do Elmiry dane potrzebne do odbioru Totiego. Quote
jostel5 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Przepraszam Was,coś mi się popitoliło:oops:! Ale później się poprawiłam w pw do Kapselka. Na sobotę...1 grudnia!:stupid::tard: Samokrytycznie przyznaję-jestem nienormalna!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kora78 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 czyli to pewne? sobota, 1 grudnia? ode mnie z domu? wysle pm z adresem, jak bedzie pewne. to nie bedzie Totik na Mikolaja robil za renifera..... :( a musze sie poskarzyc. dzis Totik zostal sam popoludniu i mi sasiadka telefonicznie dala znac, ze dlugi czas on juz szczeka za nami. szkoda, ze sasiadka sie dzis wyprowadzala :( teraz nikt mi nie powie, kiedy i jak dlugo szczeka, jak jest sam... ale w domu nic nie zniszczone. jak z auta wysiadalam i sluchalam to juz cicho bylo. dzis w ogole Totik jakis nieswoj, duzo sie krecil, gdy ja sie krecilam, gdy wychodzilam czesto z domu na chwile do ogrodu, a on zostawal z tzem. chodzil i piszczal. na spacerach bardzo ciagnal w przod. ale dzis wlasnie wyprowadzka sasiadow, moze go szumy na korytarzu draznily. Quote
tatankas Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Nasz jedyny porządny domek tymczasowy w Policach jest w dołku finansowym,zorganizowałam z ageralion bazarek,by mu pomóc,by mogła dziewczyna spłacić długi i dalej pomagać bezdomniakom.Zapraszamy,może znajdziecie coś dla siebie,domu czy dziecka:http://www.dogomania.pl/threads/197185 Quote
Kapsel Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 kora78 napisał(a):czyli to pewne? sobota, 1 grudnia? ode mnie z domu? wysle pm z adresem, jak bedzie pewne. to nie bedzie Totik na Mikolaja robil za renifera..... :( . Podróż Totika umówiona z Elmirą na 4 grudnia na BARBÓRKĘ, Koruś zaraz serce mi pęknie :placz::placz::placz:jak Ty o tym reniferze napisałaś :placz::placz::placz: Quote
tatankas Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 A już miałam im strój mikołaja sprezentował,bo moje dziewczyny już rozpoznają w nim tatusia i od 2 lat leży w szafie.No trudno,na jakiś bazarek wystawię. Quote
kora78 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 tatankas napisał(a):A już miałam im strój mikołaja sprezentował,bo moje dziewczyny już rozpoznają w nim tatusia i od 2 lat leży w szafie.No trudno,na jakiś bazarek wystawię. no to Monti bedzie reniferem, albo boksio ojca :) wystaw strj szybciorem, to moze kupimy :) kilka lat minie, zanim synek dziadka zacznie rozpoznawac ;) Quote
tatankas Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Do 5 grudnia jest bazarek na Bodzia z drogi,może uda się cosik dodać,czyli strój,do tego bazarku.Chyba się nikt nie pogniewa,muszę pogadać z ageralion i dam znać. Quote
Mysza2 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='tatankas']Do 5 grudnia jest bazarek na Bodzia z drogi,może uda się cosik dodać,czyli strój,do tego bazarku.Chyba się nikt nie pogniewa,muszę pogadać z ageralion i dam znać. To jakby co podeślijcie mi zdjęcia na maila to dołożę:) Quote
tatankas Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Mysza2 my mamy swój bazarek dla Bodzia-dziadzia,tam będzie strój,tylko,że ja nie umiem bazarków wystawiać i wystawiła za mnie ageralion.Wszystkie fanty ode mnie są,więc nie będzie problemu jeszcze jeden dołożyć.Zaraz się biorę za robienie zdjęć i dodam,mam nadzieję,że zdążę dzisiaj,bo mi moja gówniarka 2,5 letnia w samochodzie się wyspała i jeszcze nie śpi. Tu link: http://www.dogomania.pl/threads/196920-Dla-malych-i-duzych-babeczek-cos-dla-domu-i-pluszaki-na-boksiowego-Bodzia-(do-5.12) ZAPRASZAM!!! Quote
tatankas Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Strój mikołaja dodany,zapraszamy na link,który w poście wyżej,strój mikołaja-fant nr 24-cena wywoławcza 10zł.Dla ciotek boksiowych wszystko.Pozdrawiam. Quote
Agnezia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Raczej tak, pod warunkiem, ze uda nam się zsynchronizować kalendarze ;) Quote
Kapsel Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Agnezia napisał(a):Raczej tak, pod warunkiem, ze uda nam się zsynchronizować kalendarze ;) :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Pozdrowienia dla Jostelka :hand: Quote
Mysza2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='tatankas']Mysza2 my mamy swój bazarek dla Bodzia-dziadzia,tam będzie strój,tylko,że ja nie umiem bazarków wystawiać i wystawiła za mnie ageralion.Wszystkie fanty ode mnie są,więc nie będzie problemu jeszcze jeden dołożyć.Zaraz się biorę za robienie zdjęć i dodam,mam nadzieję,że zdążę dzisiaj,bo mi moja gówniarka 2,5 letnia w samochodzie się wyspała i jeszcze nie śpi. Tu link: http://www.dogomania.pl/threads/196920-Dla-malych-i-duzych-babeczek-cos-dla-domu-i-pluszaki-na-boksiowego-Bodzia-(do-5.12) ZAPRASZAM!!! Sorki, nie chciałam się wcinać, ten mój bazarek też trwa do 05.12 i to mnie zmyliło:oops::oops: Już tam zaglądam:lol::lol: Quote
tatankas Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A nie ma problemu,wiem do kogo mogę w razie czego fanty podrzucić hihihi. Quote
jostel5 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Mnie się już wszystko wyprostowało!;) Grunt to dobre towarzystwo!:) Taaa...Wiem już na pewno,że najbliższa sobota wypada w dn.4.12.:evil_lol: Quote
kora78 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 czyli pewne juz? ze w te sobote Totik wyjezdza???????????? Totik pojedzie ode mnie w obrozy tylko, smyczy dac nie moge, ds musi kupic. Nas wczoraj strasznie zasypalo, spacery byly minimalne, tylko wieczorny byl zwyczajowa dluzsza runda. Oczywiscie plug omija nasza ulice szrokim lukiem i sie chodzi koleinami po autach. A wczoraj aut jezdzilo u nas niewiele, bo tu same dziadki mieszkaja i woleli rozsadnie nie wyjezdzac chociaz w ten pierwszy dzien, do pracy jechac nie musieli. Wiec wczoraj bylo ciezko, wiezorem sama z lopata latalam i robilam przejscie do ogrodu, do papug, tz podjazd dla auta. Dzis juz jest lepiej, troche aut przejechalo i koleiny nie sa tak waskie. Totik bardzo mocno weszy, idzie z nosem w sniegu praktycznie. Czasem oczywiscie wlezie w najglebszy snieg. Siku robi na ulicy, ale na kupke wlazi w ten gleboki snieg, na bok :) kulturalnie Czasem sie strasznie slizga po panelach, rozjezdzaja mu sie lapy, wbija sie w nie pazurami. Jak jest podekscytoany, gdy np wracamy do domu, a on byl sam, lub gdy wstaje i idziemy na spacer (ale wstaje i po dywanie idzie normalnie). nie wiem, skad to? Wczoraj wieczorem bylo tez spotkanie z yorkiem mini, wielksoci swinki morskiej.. Totik przy nim gigantyczny :) yorczek ujadal i rzucal sie na Totika, a on sie dziwil, co go szczypie po nosie :) Quote
Recommended Posts