Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja obiecuje bazarek.
Czy mozna prosic jakąs zdolna Ciotke o ładny baner dla akcji?
i to jest to o co mi chodzi...sterylki.Nic nie ma sensu w zwlaczaniu bezdomnosci,jeżeli nie ma sterylizacji każdej suki wydanej do adopcji.Moja ogromna bolączka co do schronisk,które poznałam-albo brak kasy albo brak pomyślunku.Olewanie najwazniejszego tematu.

Guest ambird
Posted

Ode mnie poszło 30zł :)

Wielkie brawa za akcję :loveu:

Posted

Jestem, deklaruje 10 zl miesiecznie od maja, place za rok z gory.

Wstawiam ogloszenie o akcji na Goldenline , NK, Facebook-u.

Guest ambird
Posted

Informacje o akcji oraz zbiórkę ogłosiłam na naszym labkowym forum. Uzbieraną kwotę w całości przelejmy na konto fundacji :)

Posted

[quote name='ambird']Informacje o akcji oraz zbiórkę ogłosiłam na naszym labkowym forum. Uzbieraną kwotę w całości przelejmy na konto fundacji :)[/QUOTE]
Bardzo dziękuję, wszystkim deklarującym i reklamującym.
Nie ukrywam, że wysłałam na razie ok. 100 pw i przeraża mnie, że dogomaniacy ignorują taką akcję.
To powinno byc priorytetem.

Ageralion zrobiła kolejny banerek
[IMG]https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=befb947d61&view=att&th=12855d5ae769fbb0&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_g8oypr3l0&zw[/IMG]
:loveu:

Posted

Jestem i ja.
Skromnie bo 5 zł miesięcznie ale ziarnko do ziarnka ;)
Tak, sterylki i jeszcze raz sterylki to na razie jedyny realny sposób na długofalowe zmniejszanie bezdomności. Oby jak najwięcej dziewczyn udało się ciachnąć :diabloti:

Posted

Dziękuje Soema za zaproszenie :)
Deklaruję 5 zł miesięcznie, ale to minimum. Jeśli będę mogła, będzie to większa kwota.
Przesyłam także kwotę 64 zł, które zwracamy z refundacji sterylki naszej Foksi.

Posted

Dziękujemy Elu! Idę wysyłać informację dalej ;)

Za jakiś czas... pół roku, rok - może wcześniej jak zdobędę pieniądze. Chciałabym stworzyć gadżety, które sprzedawałoby się, a dochód przeznaczony byłby na sterylki.
Popytajcie znajomych, może ktoś może nam zrobić po kosztach coś?(breloki, koszulki, chusty..?:)

Posted

Super akcja! Na razie zgarniam tylko banerek, pomyślę, co jeszcze mogę zrobić. Najbardziej przerażają mnie schroniska, w których nie dość, że sterylizacja 'leży' to jeszcze bywa, że suki zachodzą tam w ciąże i rodzą szczeniaki... Jaki to ma sens...:(

Posted

Mnie tu też nie może zabraknąć więc może maleńko bo tylko po 5 zł na miesiąc deklaruję (może kiedyś więcej ale to kiedyś) i dopiero od czerwca. Zapłacę w czerwcu za 7 m-cy (czyli do końca roku) bo szkoda pieniędzy na opłaty.
Soema bardzo trafiony pomysł :cool2:

Posted

[quote name='Soema']Ageralion zrobiła kolejny banerek
[IMG]https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=befb947d61&view=att&th=12855d5ae769fbb0&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_g8oypr3l0&zw[/IMG]
:loveu:[/QUOTE]
Nie widze banerku :placz:

Guest ambird
Posted

U nas już 19 cegiełek po 5zł :multi:

Posted

[quote name='chita']Soema wrzuc link na glownym sterylkowej swinki, napewno wszyscy podtrzymaja deklaracje:razz: chyba ze tamta swinka jeszcze dziala?[/QUOTE]
wysłałam wszystkim z tamtego wątku pw. Prosiłam modów o zamknięcie go, by nie było zamieszania.
[quote name='ageralion']Nie widze banerku :placz:[/QUOTE]
Ja widzę :grins:

Przykre, że tak mało osób po dostaniu pw z informacją tu weszło, ale cieszę się, że są osoby którym jeszcze takiego pw nie wysłałam :)
[B]
RAZEM możemy więcej !![/B]