Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania-k napisał(a):
boooski wujek Albert :loveu: :loveu: w tym daszku mu do "twarzy" :sweetCyb: :sweetCyb:

I dzielnie go nosił...

Bigos- tak, tam jest cudownie, przynajmniej dla mnie...:lol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Ewuś :multi:

Przede wszytskim chciałam również przyłączyć się do tych życzeń urodzinowych dla solenizanta Killerka, niech Nam żyje STO LAT i podbija ringi swoją urodą :lol: :loveu:

A teraz chciałam napisać, że zachwycam się fotkami z Egiptu, po prostu cudne są i chcialby się tam byc :loveu: Piękne widoczki, słoneczko, woda --> to coś co ja Kocham :loveu: i mogłabym miec taka pogodę 12 m-cy :loveu:

Pozdrowionka,
Daga

Posted

[quote name='Vogue']ALI BABA - Arab z bajki.....
Ja tez chce do Egiptu:placz: :placz: :placz:

Jak widziałaś zTrójmiasta lata tam pokaźna ekipka...zawsze można się przyłączyć..:cool3:

Daguś - no to 24-ego przekaż też życzenia mamie ode mnie :lol:

Posted

Dzieńdobry!

Wstawiam jeszczę parę fotek z hotelowego ogrodu i zostanie mi tylko seria podwodna...

Kaktusy robiłam specjalnie dla swojego synka- wielkigo fana tego typu kwiatków...

jacuzi z zewnątrz

niewiarygodnie miękką trawę, która zachowywała się jak gąbka, mój TZ pokochał...

Gdyby ktoś nie wierzył, że ogród był duży i nie robiłam zdjęć ciągle w tym samym miejscu, tylko z różnych stron przedstawiam plan hotelu...

ta droga wiodła na plażę do knajpki rybnej

sama knajpka

plaża

Posted

AlKil napisał(a):
Jak widziałaś zTrójmiasta lata tam pokaźna ekipka...zawsze można się przyłączyć..:cool3:

Niestety,musialabym jechac sama:shake:
Moj Tz zwiedza swiat 8 mies w roku i ma dosc:shake:

Posted

Witam wszystkich!!!
I przepraszam za opóźnienia...:oops:
Niestety jeszcze trochę poczekacie, bo nie mam czasu się dosiąść do tych podwodnych zdjątek. Wszystko przez sopocką police...:cool1: Nie spodobała się panom moja tylna tablica rejestracyjna ( odziedziczona po poprzednim właścicielu). No i zabrali mi dowód.:mad: Muszę załatwiać nową, pojechać do warsztatu, żeby dali mi nową i po odbiór dowodu...:placz:

Na osłodę parę zdjęć z lotu ptaka, czyli DC-983...:evil_lol:

Gdy tak spóźniał się nasz przylot do Egiptu, znajomi lęcący z Wa-wy myśleli, że może naprawiają nam ten, stojący na lotnisku w Sharmie, posuty samolocik...

Startujemy...

Egipt i Morze Czerwone z lotu ptaka...

coś bardziej europejskiego...

Zima zbliża się nieubłaganie...

weszliśmy w chmurki...

na okienkach pojawił się szron...

i ukazał się Wrocław...

lądujemy...

A TZ sobie śpi i nic go nie może obudzić...

no i lecimy do Gdańska...

lądowania w Gdańsku nie uwieczniłam z wiadomych przyczyn...

A to radość, że jednak udało się cało wylądować...

cdn...

Posted

Dzień dobry!

Korenia - z lotu ptaka całkiem, całkiem...:cool3: Zielono, widziałam jakieś boiska, parki ze stawami. Postaliśmy tam z godzinkę, zatankowano nas i fruuu... do Gdańska.

Waszka - muszę przestudiować trasy lotu, żeby zobaczyć co to za góry. Robiły wrażenie...:-o

Alu - fotki byłyby jeszcze fajniejsze, gdyby szyby samolociku były trochę bardziej czyste...:evil_lol: podejrzewam, że w Egipcie samolotów nie myją...przecież jak polecą do Europy i będzie padało to deszcz go opłucze i już...Typowo egipskie podejście do sprawy...:roll:

Agabass - dziękujemy za odwiedzinki!:multi: