AlKil Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Ania-k napisał(a):boooski wujek Albert :loveu: :loveu: w tym daszku mu do "twarzy" :sweetCyb: :sweetCyb: I dzielnie go nosił... Bigos- tak, tam jest cudownie, przynajmniej dla mnie...:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cześć Ewuś :multi: Przede wszytskim chciałam również przyłączyć się do tych życzeń urodzinowych dla solenizanta Killerka, niech Nam żyje STO LAT i podbija ringi swoją urodą :lol: :loveu: A teraz chciałam napisać, że zachwycam się fotkami z Egiptu, po prostu cudne są i chcialby się tam byc :loveu: Piękne widoczki, słoneczko, woda --> to coś co ja Kocham :loveu: i mogłabym miec taka pogodę 12 m-cy :loveu: Pozdrowionka, Daga Quote
Daga_i_Oskar Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='AlKil']-24listopad Ewciu w takim razie urodziłas sie w tym samym dniu co moja mama, tylko parę latek później :lol: Quote
Vogue Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='AlKil'] ALI BABA - Arab z bajki..... Ja tez chce do Egiptu:placz: :placz: :placz: Quote
AlKil Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Vogue']ALI BABA - Arab z bajki..... Ja tez chce do Egiptu:placz: :placz: :placz: Jak widziałaś zTrójmiasta lata tam pokaźna ekipka...zawsze można się przyłączyć..:cool3: Daguś - no to 24-ego przekaż też życzenia mamie ode mnie :lol: Quote
Rybc!a Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cuż za cudna parka! Lepiej nie mogliście dobrać, nie ma co ;) Quote
AlKil Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Dzieńdobry! Wstawiam jeszczę parę fotek z hotelowego ogrodu i zostanie mi tylko seria podwodna... Kaktusy robiłam specjalnie dla swojego synka- wielkigo fana tego typu kwiatków... jacuzi z zewnątrz niewiarygodnie miękką trawę, która zachowywała się jak gąbka, mój TZ pokochał... Gdyby ktoś nie wierzył, że ogród był duży i nie robiłam zdjęć ciągle w tym samym miejscu, tylko z różnych stron przedstawiam plan hotelu... ta droga wiodła na plażę do knajpki rybnej sama knajpka plaża Quote
Vogue Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 AlKil napisał(a):Jak widziałaś zTrójmiasta lata tam pokaźna ekipka...zawsze można się przyłączyć..:cool3: Niestety,musialabym jechac sama:shake: Moj Tz zwiedza swiat 8 mies w roku i ma dosc:shake: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :crazyeye:wow ale fajnisty ten ogródek;) czekam na podwodne fotaski;) Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 aaaaaa ogródek powiadasz :mdleje: łiii a teraz już będą podwodne :laola: Quote
Magda Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='AlKil'] plaża Ale tloczno w tym Egipcie:evil_lol: Czekam na podwodny swiat:cool3: Quote
beria Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 O w mordę, jaki ogród :loveu: :loveu: :loveu: A cóż to będzie pod wodą :cool3: Quote
anushka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ale foty...jesooooooooo :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
malawaszka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ewa!!!! bo ja pracować nie mogę tylko czekam i czekam na te podwodne foteczki Quote
Vogue Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Co tu tak cicho!! Z 7 strony was odkopuje:shake: Prosimy o podwodny swiat!!! Quote
Alicja Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :placz:a ja ściałam podwodne fotki oglądać Quote
madziasto4 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Halo :helo: Halo Gdańsk, odbiór :razz: Quote
bigos Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ja chcę na plażę:placz::placz::placz: Wchodząc do tej galerii staję się coraz bardziej zazdrosna Quote
AlKil Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Witam wszystkich!!! I przepraszam za opóźnienia...:oops: Niestety jeszcze trochę poczekacie, bo nie mam czasu się dosiąść do tych podwodnych zdjątek. Wszystko przez sopocką police...:cool1: Nie spodobała się panom moja tylna tablica rejestracyjna ( odziedziczona po poprzednim właścicielu). No i zabrali mi dowód.:mad: Muszę załatwiać nową, pojechać do warsztatu, żeby dali mi nową i po odbiór dowodu...:placz: Na osłodę parę zdjęć z lotu ptaka, czyli DC-983...:evil_lol: Gdy tak spóźniał się nasz przylot do Egiptu, znajomi lęcący z Wa-wy myśleli, że może naprawiają nam ten, stojący na lotnisku w Sharmie, posuty samolocik... Startujemy... Egipt i Morze Czerwone z lotu ptaka... coś bardziej europejskiego... Zima zbliża się nieubłaganie... weszliśmy w chmurki... na okienkach pojawił się szron... i ukazał się Wrocław... lądujemy... A TZ sobie śpi i nic go nie może obudzić... no i lecimy do Gdańska... lądowania w Gdańsku nie uwieczniłam z wiadomych przyczyn... A to radość, że jednak udało się cało wylądować... cdn... Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :multi:ale fajne fotki samolocikowe...niedobra Policja:shake: Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ja nie moge jakie góry :crazyeye: :mdleje: rewelacja!!!! Quote
Korenia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 I jak wam sie podobalo we wrocku :D ? Quote
AlKil Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Dzień dobry! Korenia - z lotu ptaka całkiem, całkiem...:cool3: Zielono, widziałam jakieś boiska, parki ze stawami. Postaliśmy tam z godzinkę, zatankowano nas i fruuu... do Gdańska. Waszka - muszę przestudiować trasy lotu, żeby zobaczyć co to za góry. Robiły wrażenie...:-o Alu - fotki byłyby jeszcze fajniejsze, gdyby szyby samolociku były trochę bardziej czyste...:evil_lol: podejrzewam, że w Egipcie samolotów nie myją...przecież jak polecą do Europy i będzie padało to deszcz go opłucze i już...Typowo egipskie podejście do sprawy...:roll: Agabass - dziękujemy za odwiedzinki!:multi: Quote
Recommended Posts