barbara.h Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 jeeeeesu!!! ludzie z tej galerii znęcają się nad biednymi małymi zwierzątkami :x :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nonooo piękny efakt rzeczywiście :razz: Quote
*Ania...Niuf* Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Śliczne masz pieseczki:D można się w nich zakochać,i chyba sie zakochałam:) pozdrawiam Quote
AlKil Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Dzień dobry Wszystkim!!! Ostatnio zawitał do nas Mikołaj i przyniósł wszystkim prezenty. Jak widać byłem bardzo grzeczny, bo dostałem fajną piłkę. Killuś był grzeczny nieco mniej, bo jego prezent był mniejszy. piłka podobała się wszystkim i ciągle chcieli mi ją zabrać... Nie dawałem się... Killer też się głośno domagał Próbowano rzucać ją w górę, licząc na to, że jej nie chwycę Zazdrośnicy... dostali przecież swoje prezenty... Próbowano mi ją wyrwać na wszelkie sposoby... jednak najbardziej podstępnym osobnikiem okazał się Killerek... wystarczyła chwila mojej nieuwagi...i... ostała się ino Killusiowa piłko- krowa od Mikołaja, a moja poszła w siną dal... Nie pozostało mi nic innego jak wyrazić współczucie dla osamotnionej krasuli... zawarłem z nią bliższą znajomość... Killusiowi to nie przeszkadzało... Niestety zauważyłem, że ktoś mnie podgląda... dałem do zrozumienia, że nie mam nic wspólnego z rozczłonkowaniem krowy...ja oglądałem tv Killuś się podglądem nie przejął... Myszoskoczki też dostały prezent, nową chatę, bo poprzednią skonsumowały... muszę też Wam zdradzić pewną tajemnicę...myszoskoczki nie są już tylko Magdy....Po odejściu Maxa, Madzia podarowała jednego Michałowi. Tego jasnego alpinistę... o żółtych zębach... cdn... Quote
Shikka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='AlKil'] Ło matko! :crazyeye::crazyeye: Konia w kuchni trzymajom!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 oj czekamy, czekamy na dalszy ciąg opowięści o rozczłonkowanej krowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 bigos napisał(a):oj czekamy, czekamy na dalszy ciąg opowięści o rozczłonkowanej krowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dalszego ciągu o krowie nie będzie. Wkrótce oprócz głowy straciła ogon, kopytka i przestała przypominać cokolwiek...:cool3: Piłką zawładnął Killuś i nie zwracał uwagi nawet na warczącego (!!!!!!) Alberta. Albi w związku z tym, odwrócił głowę i udał, że nie widzi bezczelnej kradzieży....a może poczuł wyrzuty sumienia z powodu krowy????:evil_lol: Quote
anushka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 to nie koń :mad: to czarny kangur :loveu: ale booosko śmiga w zwyż..może i on z Michasiem na zawody pojedzie ? ?:loveu: Quote
bigos Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 AlKil napisał(a):dalszego ciągu o krowie nie będzie. Wkrótce oprócz głowy straciła ogon, kopytka i przestała przypominać cokolwiek...:cool3: Piłką zawładnął Killuś i nie zwracał uwagi nawet na warczącego (!!!!!!) Alberta. Albi w związku z tym, odwrócił głowę i udał, że nie widzi bezczelnej kradzieży....a może poczuł wyrzuty sumienia z powodu krowy????:evil_lol: Na pewno gryzły go wyrzuty sumienia:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: Trzeba będzie zakupić nową, tyle, że solidniejszą;) Quote
beria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Tutaj znowu mnóstwo świetnych fotek :loveu: Ta jest najlepsza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: [quote name='AlKil'] Quote
Alka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 super opowiadanko i foty:multi:,po raz kolejny wchodząc do waszej galerii można się zdrowo ubawić i poprawić sobie humorek :multi::loveu: Killerek to taki mały cwaniaczek jak i chyba wszystkie yorki...:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Nie mogę tutaj postu z cytatem napisać :placz: Za każdym razem mi znika :placz: Co jest? Witaj Ewcia :multi: Juz dzisiaj dwa razy tu wstawiałam posta i nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wczoraj też :crazyeye: Czary.... Quote
Korenia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Albonos ma złote zęboki ;) nie zółte :angryy: Quote
barbara.h Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ojej:-o a ile metrów ma ta wasza kuchnia ??? że,takie harce można w niej urządać?? :evil_lol::evil_lol: są już fotki u mnie,nie takie fajne :-( no i opisów nie ma :shake: Quote
e.v.a Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 haha fotoopowiesc jak zwykle rewelka:multi: Quote
AlKil Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 evaxon haha fotoopowiesc jak zwykle rewelka dziękujemy...:lol: barbara.hojej a ile metrów ma ta wasza kuchnia ??? że,takie harce można w niej urządać?? 16 -cie...:cool3: Korenia Albonos ma złote zęboki nie zółte obiecujemy poprawę...:oops: Pysia Nie mogę tutaj postu z cytatem napisać Za każdym razem mi znika Co jest? Witaj Ewcia Juz dzisiaj dwa razy tu wstawiałam posta i nie ma Wczoraj też Czary.... ulżyło nam, bo już myśleliśmy, że o nas zapomniałaś, a to tylko czary....:cool3: Alka Killerek to taki mały cwaniaczek jak i chyba wszystkie yorki... oj tak, straszny z niego cwaniak i kombinator:evil_lol: Beria Tutaj znowu mnóstwo świetnych fotek dziękujemy...:lol: Bigos Trzeba będzie zakupić nową, tyle, że solidniejszą pomyślimy....:razz: Quote
nomu Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='AlKil'] Ojej jakie słodkie maleństwo:loveu: , że też jestem tutaj pierwszy raz no. Super opis do zdjęć :D Quote
Korenia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='AlKil']Korenia obiecujemy poprawę...:oops: No myśle :evil_lol: :mad: Quote
Hanna R. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 O Jezu. Ewa ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :multi::multi::multi:dotarłam obejrzałam mnóstwo wspaniałych foteczek Quote
barbara.h Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 cześć Ewuś,dzieki za odwiedzenie naszej galerii :multi:ale resztę fotek wstwię jutro bo padam na pysk i idę spać:sleep2: Pa,pa :multi: Quote
Pegaza Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Witam serdecznie jestem pod wrażeniem Pani fotek i komentarzy trafnych do nich :lol: nieraz się uśmiałam z nich, pieski są cudowne będe z ciekawością tutaj zaglądać by dowiedzieć się co słychać u Was. Ja również mam 2 psy, yorka i rotke, obydwie dziewczynki. Pozdrawiam ciepło :smile: Quote
barbara.h Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Pegaza napisał(a):Witam serdecznie jestem pod wrażeniem Pani fotek i komentarzy trafnych do nich :lol: nieraz się uśmiałam z nich, pieski są cudowne będe z ciekawością tutaj zaglądać by dowiedzieć się co słychać u Was. Ja również mam 2 psy, yorka i rotke, obydwie dziewczynki. Pozdrawiam ciepło :smile: oooo też super parka :lol: wdzisz Ewuś i nie poszłam spać:shake: a wszystko przez galerię waszki :mad: ;) Quote
Recommended Posts