AlKil Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 evaxon napisał(a): juz jest jutro sa flaszki:evil_lol: Flaszki się chłodzą...:drink1: Quote
beria Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Wprawdzie spóźnione, ale [SIZE="6"]STO LAT I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :new-bday: :BIG: :cunao: :new-bday: :BIG: :cunao: Twoje zdrowie :drinking: :drinking: :drinking: TZtowi wprawdzie dogo nie czytuję, ale chyba powinien zobaczyć jakie należy kupować prezenty :razz: Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Wszystkiego najlepszego!!! troszeczkę spóźnione, ale za to szczere życzenia urodzinowe od lubelskiej sfory :loveu: ach, ta kąpiel wam zajęła pewnie niedługo czasu ale,suszenie???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Dobry wieczór!!! No i zapowiadana sesja podwodna... TZ pierwszy z lewej... rybeczki mój TZ-cik otoczony... napoleon... żółwik Quote
Hanna R. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ło matko ! Ewa ! A Ty się nie bałaś ?????? :crazyeye: Quote
beria Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Zachwycające :crazyeye: :mdleje: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Superaśna roślinka! Bosko..:mdleje: :mdleje: Quote
AlKil Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 dalszy ciąg... bąbelki... to coś w żółtej masce i w żółtych płetwach - to ja, z TZ za rączkę... pod wodą byłam lekko rozczochrana... coś nas zainteresowało... cdn... Quote
AlKil Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ło matko ! Ewa ! A Ty się nie bałaś ?????? :crazyeye: Pod wodą nie... bałam się do niej wskakiwać i wyłazić na łódź...:placz: Quote
AlKil Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 kto powiedział, że nie można nurkować w tym stylu??? Chyba Jasir uznał, że coś przeskrobaliśmy i za karę musieliśmy klęczeć na dnie... jestem dzielna i umiem obsługiwać inflator... porównajcie ilość bąbelków TZ-a i moich...od razu widać kto oddychał jak parowóz... no i dalej rybki... my z tylca... cdn... Quote
Hanna R. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Czy miałas życzenie ? I jej powiedziałas ? :razz: Quote
AlKil Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 no i my... jeżowiec... mała skrzydlica na Blue Hol i kto uważnie się przyjrzy znajdzie na tym zdjątku skorpenę... no i tyle tego... Dziekuję Piotrusiowi, który uwiecznił moje nurkowania...:loveu: Quote
AlKil Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Czy miałas życzenie ? I jej powiedziałas ? :razz: Tak... żebym nie została razem z nią pod tą wodą za zawsze, taak jak wielu nurków w Blue Hol...(przeciętnie jeden w miesiącu...:shake:) Quote
AlKil Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Chyba gdzieś posiałam murenę...:hmmmm: zaraz jej poszukam...:oops: Quote
beria Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='AlKil'] Ewa, teraz wiesz gdzie jest Nemo :evil_lol: Wspaniałą, podwodną przygodę mieliście :loveu: :loveu: :loveu: Zazdroszczę, że zobaczyłaś to wszystko na żywo :cool3: Quote
AlKil Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Beria- powiem Ci, że warto było pomęczyć się na tym kursie, żeby móc choć jeden raz zanurkować w Egipcie...:lol: Znalazłam murenę... jestem ciekawa czy ją widzicie... Quote
malawaszka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='AlKil']Tak... żebym nie została razem z nią pod tą wodą za zawsze, taak jak wielu nurków w Blue Hol...(przeciętnie jeden w miesiącu...:shake:) :-o o qrde czemu tak dużo??? Ewa zdjęcia rewelacja!!!! aż miałam łzy w oczach jak oglądałam :oops: cudnie!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: No i spóźnione :oops: 100 lat!!!!!! i jeszcze więcej tak fascynujących przygód :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
AlKil Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='malawaszka']:-o o qrde czemu tak dużo??? Ewa zdjęcia rewelacja!!!! aż miałam łzy w oczach jak oglądałam :oops: cudnie!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: No i spóźnione :oops: 100 lat!!!!!! i jeszcze więcej tak fascynujących przygód :loveu: :multi: :multi: :multi: Dziękuję Waszka bardzo, bardzo, bardzo!!!! A czemu tak dużo??? Blue Hol urzeka...Pionowa ściana rafy. Po jednej stronie półka na głębokości 70 m, tam już działa na organizm azot...narkoza azotowa, człek jest jak naćpany i jest pięknie i płynie głębiej...:p no i po nim...nie wypłynie do góry, bo półka go zatrzyma, więc wiszą pod nią do dzisiaj.... Nastepny chce zobaczyć i... kółko się zamyka...:cool1: W studni Blue Hol pierwsze wyjście jest na około52 metrach. Tam jest bardzo wąsko i łatwo się tym nurkowym sprzętem zaczepić o rafę... i też zostają... a magia Blue Hol w Dahab przyciąga innych... i kółko się zamyka... Quote
malawaszka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 o rany to przerażające :-o :shake: Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='AlKil']Beria- powiem Ci, że warto było pomęczyć się na tym kursie, żeby móc choć jeden raz zanurkować w Egipcie...:lol: Znalazłam murenę... jestem ciekawa czy ją widzicie... no? gdzie ona? :placz: te fotki wodne coś wspaniałego!!! Quote
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Przepraszam, że dopiero teraz:oops: Wszystkkiego naj...naj...naj... Spełnienie podwodnych marzeń...:loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='barbara.h']no? gdzie ona? :placz: Teraz widać??? Bigos - dziękuję pięknie...:loveu: Quote
Gosiek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 cześć Ewcia składam zaległe życzonka urodzinowe..... zdjecia cudne - mogłabym je oglądać bez końca buziaki Quote
Alka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 lekko spóznione ale szczere życzonka urodzinowe EWO, wszystkiego najlepszego ! Zdjęcia podwodne rewelacyjne .:multi: Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :placz:a ja wczoraj napisałam zyczenia i dałam kwiatuszek i co i zdechło zrobił się ERROR:angryy: EWUNIU wszystkiego naj naj naj :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Foty podwodne tez wczoraj oglądaliśmy z Kubą -extra Quote
Recommended Posts