AlKil Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Witam! Killerek bardzo dziękuje za pamięć.:lol: To już jutro jego pierwsze urodzinki.... Zawsze mawiam, że moje psy są mi przeznaczone, bo urodzone w listopadzie - tak jak ja... Killerek- 16 - jeden roczek, ja -24- hmmmm 38, a Albert - 25- 4 latka... Obfity w urodzinki mamy ten listopad!!!:cool3: Quote
Megula Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Czesc! Fotki piękne!! Musialam z ciekawosci zobaczyc wszystkie :loveu: Tylko pozazdroscic takich wakacji! :placz: ;) Boskieee! Pozdrawiam. Quote
Vogue Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ja tak jak Ala...zostalabym na dole, a potem obejrzala zdjecia wschodu slonca:evil_lol: :evil_lol: Ale podrozy zazdroszcze. Quote
AlKil Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Witaj Vogue, cześć Megula! Ja też chętnie bym została na dole, gdybym widziała jaka wielka jest ta góra. Niestety zajechaliśmy tam o drugiej w nocy i nic nie było widać!!! Jak o świcie zobaczyłam na co wlazłam, to o mało nie padłam...:mdleje::eek2::mdleje: Quote
Gosiek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 cześć Ewcia z racji tego ze na DG bywam tylko wieczorami skorzystam z okazji i podłączę się do wczesniejszych zyczeń: wszystkiego najwspanialszego :tort: dla pięknego :loveu: Killerka z okazji 1 :bday: urodzinek :knajpa::BIG: Quote
Magda Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ale mi sie udalo....... wpadlam, a tutaj impreza:multi::multi: Wszystkiego najlepszego dla Killerka z okazji urodzinek!! Gdzie fotki solenizanta?:cool3: Ja tez chce takie wakacje!!:placz: Nastepnym razem jade z Wami. Quote
Shikka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :bday: :smilecol::smilecol: :haha::haha:Heppi berzdej tu juuuuuuuu :haha::haha: :new-bday::new-bday::new-bday: :tort: :haha::haha:Stooooooooo lat, stoooooo lat, niech żyje, żyje nam :haha::haha: :laola: :haha::haha:Niech mu gwiazdka pomyślności...:haha::haha: :beerchug::knajpa::popcorn::knajpa::beerchug: Quote
Vogue Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Kilerku!!! Zyj dlugo, jak najdluzej w zdrowiu, przy boku kochajacej panci i Albiego!!!:tort: :tort: :new-bday: Quote
AlKil Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Oto relacja z imprezki. śpiewano sto lat! solenizant się dziwił... Killuś sprawdził podejrzanego osobnika i konsumował tort Albi zazdrościł... ale został poczęstowany... Killuś ma braki w manierach... ale jubilatowi wybaczamy... Żyj nam sto lat!!!!! Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :evil_lol:deczko zdegustowany waszym śpiewem;) Quote
Patka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 a ja myśle że przymierza sie do dmuchania ;) stio lat w zdrowiu i miłosci oraz dużo dobrych kosci ;) Quote
e.v.a Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :bday: :multi: 100 latkow:multi: :BIG::cunao::drink1::cunao::BIG: Quote
Magda Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='AlKil'] Killerek zdolal zdmuchnac swieczke?:evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Witam Wszystkich! Baaardzo ale to baaardzo dziękuję Wszystkim za życzenia! Bardzo się cieszę, że mam tylu przyjaciół !!! A rano wydawało mi się, że to będzie kolejny zwykły dzień... ale nie!!! Ten dzień jest cudowny!!! Także dzięki Wam! Przesyłam Wam wszystkim moc liźnięć i jeszcze raz bardzo dziękuję!!! Jesteście cudowni!!! Częstuję Was wszystkich torcikiem! Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję! Killerek! Quote
madziasto4 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Killer, chłopie, wszystkiego najlepszego! :multi: Quote
malawaszka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Killuś sto lat!!!! :laola: widzę, że dostał dziewczynę na urodzinki :razz: ;) Quote
Magda Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='malawaszka'] Killuś sto lat!!!! :laola: widzę, że dostał dziewczynę na urodzinki :razz: ;) Tylko szkoda, ze jakas taka dretwa i ma serce z kamienia:evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Ale za to jaka oszczędna...:evil_lol: A teraz jeszcze trochę Egiptu... Jeszcze jedno łóżeczko... hotelowe widoki cała nasza gdańska wesoła grupa pokochałam basen reklama napoju panie animatorki TZ próbuje nowej techniki pływania samolocik TZ jedzie na quady dalej hotelik i jego ogród amfiteatr Quote
anushka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='AlKil'] boooski wujek Albert :loveu: :loveu: w tym daszku mu do "twarzy" :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
bigos Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ja też chcę do Egiptu:placz::placz::placz: Tam jest tak pieknie i cieplutko:p:p:p Quote
Recommended Posts