Alka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Ewo, wspaniałe foteczki :multi: ja również czekam na ... podwodne :multi: Quote
bigos Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='AlKil'] Startujemy... Egipt i Morze Czerwone z lotu ptaka... coś bardziej europejskiego... Zima zbliża się nieubłaganie... weszliśmy w chmurki... na okienkach pojawił się szron... i ukazał się Wrocław... lądujemy... ŁAł, ale piękne fotki:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Tylko pozazdrościc takiej wyprawy Na ciąg dalszy oczywiście czekamy z niecierpliwoscią:loveu: Quote
beria Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Niesamowite widoczki :loveu: :multi: Ale na podwodne nadal czekam :cool3: Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Korenia napisał(a):Lecieliście nad moim blokiem :P Czyżbyś rozpoznała na zdjęciu??? To musisz mi powiedzieć który to, jak będę jeszcze kiedyś lecieć, to Ci pomacham...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ucztę podwodną zapowiadam na niedzielę, bo dziś muszę pokąpać psy...:cool1: Namoczenie Albiego, wysuszenie, wyczesanie zajmie mi trooochę czasu...:razz: Quote
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 AlKil napisał(a): A ucztę podwodną zapowiadam na niedzielę, bo dziś muszę pokąpać psy...:cool1: Namoczenie Albiego, wysuszenie, wyczesanie zajmie mi trooochę czasu...:razz: dopiero w niedzielę?:cool3: no cóż, przyjdzie nam poczekać trochę ... :cool3: cześć Ewo!:multi: może jakieś fotki kąpielowe przy okazji porobisz ?:roll: Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Witaj Alu. Jasne, że porobię, bo przez ten Egipt strasznie zaniedbałam robienie zdjęć moim psiakom...:oops: Quote
anushka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 super widoczki z samolotu dziękuję..mam okazje pierwszy raz zobaczyć coś takiego ślicznego :multi: bo ja nigdy nie leciałam :oops: :p Quote
Czoko Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Taaka świetna Galeria a ja odkryłam ją dopiero dzięki zaproszeniu na bigos, który uwielbiam!!! Teraz będę już Was odwiedzała!!! Pozdrawiam Ewa Quote
Vogue Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No to w niedziele mamy swieto:loveu: Fotki podwodne i psiaki w kapieli:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :multi:o rany to w niedzielę podwodny seansik:p Co do czystości egipskich to własnie wszyscy którzy wracają z tamtad skarza się na wszechobecny syf :angryy: Quote
madziasto4 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Rzeczywiście widoki piękne z samolotu :crazyeye: Nigdy nie leciałam samolotem i zapewne nie będę lecieć :smhair2: (z własnej nieprzymuszonej woli przynajmniej :eviltong: chyba, że mnie siłą wsadzą... Quote
Korenia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 AlKil napisał(a):Czyżbyś rozpoznała na zdjęciu??? To musisz mi powiedzieć który to, jak będę jeszcze kiedyś lecieć, to Ci pomacham... Dokładnie nie wiem, który, ale na pewno lecieliści :P Mieszkam niedaleko lotniska i każdy samolot przelatuje nad moim osiedlem :P Quote
malawaszka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Co do czystości egipskich to własnie wszyscy którzy wracają z tamtad skarza się na wszechobecny syf :angryy: no to chyba nie wiedzieli gdzie jechać, bo na fotkach Ewy nie widać syfu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Witajcie!!! Co do syfu - jest, ale nie wszechobecny... W hotelach i miejscach gdzie łażą turyści raczej nie ma. W Kairze jest, ale te zdjęcia mi wcięło... w morzu też nie ma. Nil to co innego...:roll: a teraz kobiety Albi w kąpieli... będę musiała zmienić wannę na większy model... czy ktoś ma ochotę skorzystać z wanny??? Albi musi się lepiej wytrzeć.... to miejsce wymaga poprawki Czy ktoś się zajmie Killusiem??? czesanie, suszenie, strzyżenie... miłość... odwzajemniona... nawet za bardzo... obraz po burzy... Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 No a oprócz tego stawiam Wam Kobitki torta!!!! bo muszę się przyznać, że dziś stuknęło mi 38 latek.... kwiatki od synka... kwiatki od TZ- a prezent od TZ-a prezent od rodziców... no i załamana córcia, bo wie czym mamunia zajmie się od jutra... Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Cześć Ewciu. Czy w Egipcie cały czas tak fajnie wiało ? Bo tak bosko wiuwają pamowe liście na zdjęciach :loveu: Wanna po ablucjach BOSKA ! :lol: Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Cześć haniu! Nie , nie wiało!!!!!! Wiało ostatniego dnia..., zrobił się sztorm na morzu, ale dalej przy 30 stopniach ciepła... Chyba Egipt chciał nas przygotować na powrót do Polski... Wczesniej nie wiało, przez całe 2 tygodnie...:lol: Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Haniu...bardzo dziękuję!!!!! :loveu: Quote
e.v.a Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 czesc:multi: prezent od TZ-a dostalas od TZ-ta gwiazde betlejemska ( czy jak to tam si ezwie):crazyeye: jaaaa ale suuuper:evil_lol: torcik smakowicie wyglada :sabber: 100 lat :BIG::drinking: :drink1: :drinking::drink1: :drinking: :BIG: p.s jutro tez sie przyjde napic:evil_lol: Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 evaxon - zapraszam...jutro pęknie parę flaszek, bo przychodzą znajomi...:cool3: Gwiazda od mamy, od Tz to obok- TV. Quote
e.v.a Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='AlKil']evaxon - zapraszam...jutro pęknie parę flaszek, bo przychodzą znajomi...:cool3: Gwiazda od mamy, od Tz to obok- TV. :loveu: masz wspanialego Tz-ta:loveu: juz jest jutro sa flaszki:evil_lol: Quote
Korenia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Wszystkiego najlepszego!!! A prezety boksie - sama bym chciala takie dostać... Quote
Recommended Posts