Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ufff.....3 strony zaleglosci, ale warto bylo:multi: Zdjecia pod woda robia wrazenie.
Ale najwieksza frajde mialam z ogladania Albercika i Killerka w kapieli:evil_lol: Na nastepnego Mikolaja trzeba kupic Albertowi basen do mycia, a Killerkowi mleczna krowe:lol:

Pozdrawiamy!

Posted

:crazyeye: Obejrzalam podwodne zdjecia. Jestem nimi zachwycona!!! :loveu::loveu:

A czemu tak dużo??? Blue Hol urzeka...Pionowa ściana rafy. Po jednej stronie półka na głębokości 70 m, tam już działa na organizm azot...narkoza azotowa, człek jest jak naćpany i jest pięknie i płynie głębiej... no i po nim...nie wypłynie do góry, bo półka go zatrzyma, więc wiszą pod nią do dzisiaj.... Nastepny chce zobaczyć i... kółko się zamyka...

:eek2::mdleje::mdleje: Nie rozumiem jednego :oops: Jak to polka go zatrzyma??

Posted

Wszystkim Drogim Dogomaniakom odwiedzającym naszą galerię przesyłamy moc serdecznych życzeń szczęścia, zdrowia, pomyślności i wielu wielu wspaniałych dni z naszymi psiakami!!!!

Posted

Przepraszam, że tak późno piszę, ale poprostu nie zuważyłam waszej galeri jest śliczna a pieski jeszcze bardziej :loveu::loveu::loveu:
Będę tu stałym gościem (oczywiście jeśli mogę) :p