Ewanka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Paxik, hop na pierwsze miejsce !!! :) Dorcia przepiękna, może warto założyć jej wątek, opisać losy, usposobienie itp. Mam ogromną słabość do takich piękności, gdybym miała mozliwości ... ech ... Quote
mysza 1 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Kurczę, mam nadzieję, że nie będzie jutro lało :( Quote
marzenawtf Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 przeczytałam wątek cudownego Paxa, biedny piesio tyle czasu się musiał błąkać zanim trafił na was dobre duszyczki. :) dobrze, że teraz jest mu już o niebo lepiej.. mam nadzieję, że znajdzie odpowiedni domek, w którym będzie kochany.. będę tu zaglądać i śledzić jego losy.. Quote
mysza 1 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 marzenawtf napisał(a):przeczytałam wątek cudownego Paxa, biedny piesio tyle czasu się musiał błąkać zanim trafił na was dobre duszyczki. :) dobrze, że teraz jest mu już o niebo lepiej.. mam nadzieję, że znajdzie odpowiedni domek, w którym będzie kochany.. będę tu zaglądać i śledzić jego losy.. Zapraszamy :) Quote
mysza 1 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Byłam u Paxika, byliśmy u weta, na spacerze i trochę pobyłam jak szalał z Dorcią- docierają się na razie ;) jeszcze kaszle ale już słabiej. Dostał Scannomune i Tolfedine (przeciwzapalną). Forma ogólna ok. Mam fotki ale tam mnie boli głowa że nie dam rady wstawić, może poźniej. Quote
Ewanka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Czekamy na fotki ... po/wy----zdrowienia dla bolącej głowy ;) Quote
mysza 1 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='Ewanka']Czekamy na fotki ... po/wy----zdrowienia dla bolącej głowy ;) Oj głowa to mi zaraz odpadnie, nie cierpię tego, brrr. Dzisiejsze fotki kiepskie, bo pogoda była słaba a Pax rozbiegany. Quote
mysza 1 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Dzisiaj po południu Pax miał gości ;), Pani- emerytka z dorosłym synem, 14 lat mieli psiaka, Pax się spodobał, jutro lub w poniedziałek jadę na wizytę; chłopak by mieszkał na tyłach Sejmu, tuż przy parku. Jest też działka poza Warszawą. Nie wiem tylko jak Pax zareaguje na mieszkanie, zamknięcie. Jest mądry więc jestem dobrej myśli. Na razie trzymajcie kciuki. Quote
Ewanka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Piękne fotki Paxika ... dzięki Mysza, życzę słońca ... nasze głowy lubią wyżową pogodę ;) edit.: Oooo, to dobre wieści ... trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nutusia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie wiem tylko jak Pax zareaguje na mieszkanie, zamknięcie. Jest mądry więc jestem dobrej myśli. Na razie trzymajcie kciuki. Jeśli Pani jest "czasowa", park w pobliżu i będzie gdzie pobiegać i do kogo się przytulić w domciu... powinno być dobrze. Trzymam kciuki! :) Quote
ronja Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 czubek:loveu: trzymam kciuki za dobry domek dla Paxa!!!! Quote
beka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jak pani Emerytka to pewnie czas ma:) kciukasy trzymamy Quote
mysza 1 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 ronja napisał(a):czubek:loveu: trzymam kciuki za dobry domek dla Paxa!!!! No właśnie czubek w mieszkanku ;) beka napisał(a):Jak pani Emerytka to pewnie czas ma:) kciukasy trzymamy Ma, ma, rzadko by był sam. Jutro tam jadę a kiedy by jechał Paxik jeszcze nie wiem. Zobaczymy. Quote
Tora&Faro Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 No proszę...chwilę mnie nie było a tu takie dobre wieści:)...trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę... PS moja głowa się zawzięła i wykańcza mnie drugi dzień z rzędu....:shake: Quote
mysza 1 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='Tora&Faro'] PS moja głowa się zawzięła i wykańcza mnie drugi dzień z rzędu....:shake: Ja wczoraj myslałam, ze zejdę ale dzisiaj lepiej. Ibuprom zatoki jest niezły. Quote
mala_czarna Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Zaniedbałam topik, a tutaj takie dobre wieści!! Tez trzymam kciuki za domek dla Paxa! Quote
gusia0106 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mysza 1 napisał(a):Cześć kochany :loveu: I co Ciotka? Kiedy ta wizyta? Quote
mysza 1 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 gusia0106 napisał(a):I co Ciotka? Kiedy ta wizyta? Dzisiaj, cała jestem w nerwach. Boję się, że gdzieś im ucieknie jeśli dom się sprawdzi. On w końcu tyle czasu biegał po kniejach, że nie wiem jak centrum miasta i mieszkanie zadziała. A poza tym, co tu gadać, jestem z nim związana emocjonalnie bardziej, bo jeździłam ciągle i wtedy zawsze mi trudniej :( Quote
gusia0106 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mysza 1 napisał(a):Dzisiaj, cała jestem w nerwach. Boję się, że gdzieś im ucieknie jeśli dom się sprawdzi. On w końcu tyle czasu biegał po kniejach, że nie wiem jak centrum miasta i mieszkanie zadziała. A poza tym, co tu gadać, jestem z nim związana emocjonalnie bardziej, bo jeździłam ciągle i wtedy zawsze mi trudniej :( Jedź, pogadaj, popatrz, dobrze będzie. Jakby co mam z pracy do nich rzut beretem to mogę np na wspólny spacer w ciągu dnia polecieć. Quote
mysza 1 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 gusia0106 napisał(a):Jedź, pogadaj, popatrz, dobrze będzie. Jakby co mam z pracy do nich rzut beretem to mogę np na wspólny spacer w ciągu dnia polecieć. Wiem, wiem, doskonały pomysł ;) Zobaczymy jak będzie. Quote
Ewa Marta Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Mysza, uczul ich na ewentualną ucieczką zaproponuj szelki z obrożą na początek... Trzymam kciuki mocno!!!!! Quote
*Gajowa* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Pax rozszalał się na dobre... widać, że lepiej sie czuje, dziś prawie nie kaszle, biega prawie cały dzień z koleżankami nie zważając na deszcz. Inari szybko zwalczyła infrekcję, kasłała tylko dwa dni. Dorka niestety jeszcze pokasłuje... no i zaraził się też Miś - staruszek kaukaz, ale wygląda na to, że on też szybko sie z infekcją upora. Moja Gaja jak dotąd zdrowa na szczęście. Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę !!! Quote
mysza 1 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Ewa Marta napisał(a):Mysza, uczul ich na ewentualną ucieczką zaproponuj szelki z obrożą na początek... Trzymam kciuki mocno!!!!! Jasne, szelki obowiązkowo, zresztą on ma i w nich wychodzi. Aż taki uciekinier to nie jest, nie szarpie i nie wyrywa się, tylko chodzi o to, żeby na spacerach go nie puszczali luzem. Cieszę się, ze czuje się lepiej. :loveu: Quote
Recommended Posts