Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bratek zdrowotnie bez zmian. Dzisiaj po południu mam być w klinice będę wiedziała co robimy dalej. Jeżeli się zgodzą biorę go do siebie do domu. Neurologiczne bez zmian. Mam nadzieję ze częściej wkleję Wam aktualne zdjecia. Mały ma apetyt, wita mnie radośnie ale niestety nadal pełza...
Wpłaty zaktualizuję jutro.

Posted

amikat napisał(a):
Bratek zdrowotnie bez zmian. Dzisiaj po południu mam być w klinice będę wiedziała co robimy dalej. Jeżeli się zgodzą biorę go do siebie do domu. Neurologiczne bez zmian. Mam nadzieję ze częściej wkleję Wam aktualne zdjecia. Mały ma apetyt, wita mnie radośnie ale niestety nadal pełza...
Wpłaty zaktualizuję jutro.

Aneto, jak Ty sobie dasz radę z kolejnym psem w domu? jak Ci pomóc?

Posted

Jest duża szansa ze ta kobieta go weźmie do siebie ale ma drugiego psa i prosiła o pomoc w wprowadzeniu nowego psiaka do domu.... Od wczoraj zresztą nie mogę sie dodzwonić do niej... mozę to jest tak jak ze mna (łacznosć utrudniona hhhehhhe) dlatego czekam

Posted

amikat napisał(a):
Jest duża szansa ze ta kobieta go weźmie do siebie ale ma drugiego psa i prosiła o pomoc w wprowadzeniu nowego psiaka do domu.... Od wczoraj zresztą nie mogę sie dodzwonić do niej... mozę to jest tak jak ze mna (łacznosć utrudniona hhhehhhe) dlatego czekam

Trzymam kciuki........................

Posted

Rozmawiałam dzisiaj rano z lekarzem z Brna. Powiedział że po takim czasie od urazu i w stanie jaki wynika z przesłanych mailem dokumentów można by zrobić o ile stan psa pozwoli TG głowy w Mikołowie i posłać mu do odczytu. Wyśle, że zdecyduję sie na to kiedy tylko stan psa pozwoli. Nie wykonamy wczesnej interwencji (chirurgicznej) , ale będziemy mogli rehabilitowac w odpowiedni sposób i ocenić spustoszenie.

Posted

Nie przeczytałam całego wątku, w jakim mieście przebywa psiak? Jeżeli decydowalibyście się na wizytę w Mikołowie albo Brnie to dajcie znać, Felek z mojego podpisu (pierwszy bannerek) miał jechać w poprzedni weekend do Mikołowa, ale jego właścicielka jeszcze się waha (wysokie koszty, a nie wiadomo czy to coś w ogóle da). Może wtedy udało by się połączyć obie wycieczki i wyszłoby taniej :razz: To taka luźna propozycja oczywiście, w razie czego trzeba się dogadywać z właścicielką Felka (moją koleżanką). Felek jest w Warszawie, tak dla uściślenia ;)

Właśnie doczytałam, że to dział "śląskie" więc do Mikołowa macie rzut beretem... Ale do Brna moja propozycja już ma większy sens ;)