_Goldenek2 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='beataczl']jak mozecie podpiszcie prosze petycje do europarlamentu: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Podpisano :) Quote
Avilia Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Na razie tak bardzo skromnie,ale obiecuję więcej. Bratuś jest ogłoszony na: www.cafeanimal.pl [FONT="]www.katowiczak.pl www.katowiceinfo.pl[/FONT]www.adopcjepsow.org www.katowice.top-ogloszenia.net www.katowice.olx.pl Quote
Mysza2 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='beataczl']jak mozecie podpiszcie prosze petycje do europarlamentu: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 podpisano :) zapraszam na bazarki http://www.dogomania.pl/threads/187404-Dla-Diego-na-kastracj%C4%99-do-20.-06-godz20.00 http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru-do-20.06.2010 Quote
Glutofia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.adopcjapsa.pl www.pupile.com www.rozglos.net www.anonseogloszenia.pl www.najpewniej.pl www.mammisia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.twoje-ogloszenia.pl www.morusek.pl www.olx.pl www.neeon.pl www.oddamzadarmo.eu www.tlenek.pl www.ogloszenia.tresura.pl Quote
_Goldenek2 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Przyszłam zobaczyć czy nikt się o ciebie nie stara.... :( Quote
BoUnTy Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Super, a wiec zmieniam allegro Bratka na allegro Amy, oby mu sie wiodło! Quote
beataczl Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 super, cudnie!!! wszystkiego naj, naj Bratku w nowym domku.!!! I po cichu liczymy na jakies relacje i fotki w niedalekiej przyszlosci.... Quote
Avilia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Wow!Cóż za cudowna wiadomość!Szczęścia kochany Bratku! Quote
kuba123 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 to teraz pora na szczegóły Bratek będzie pod moim czujnym okiem( o zdjęcia też nie będzie trudno) Bratuś znalazł dom w mojej( a raczej mojego TZ ) rodzinie zamieszkał z wujkiem, jego 15letnią córką, 23letnim synem i jego narzeczoną niedawno stracili mamę i po okresie rozpaczy postanowili dać dom jakiemuś psiakowi poprosili mnie o pomoc i ...padło na Bratka nie martwcie się więc miłe panie- trzymam rękę na pulsie, a czasem też na Bratku Quote
beataczl Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 oj, sama radosc, ufff ....powodzenia Bratku w nowym swoim domku!!!:) Quote
Kociabanda2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Długo nie miałam czasu zajrzeć, a tu taka wspaniała wiadomość! :multi: Powodzenia Bratku!!!!!!!:loveu: Quote
kuba123 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 kilka wieści o PASKUDZIE w niedzielę został wykąpany- przeze mnie oczywiście głuptas załatwia się w domu- tylko kiedy są ludzie kiedy został na kilka godzin sam- nic nie narobił Sierota Saska z niego i tyle potrafi wrócić ze spaceru i wali w domu ile wlezie pojadę do niego za parę dni powoli zaczęłam wdrażać ciut drastyczniejszą metodę niż narzekanie po prostu jak zaczął lać to ryknęłam na niego to przestał i już nie próbował powtórzyć tego numeru myślę, że będą z niego ludzie Quote
_Goldenek2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='kuba123']kilka wieści o PASKUDZIE w niedzielę został wykąpany- przeze mnie oczywiście głuptas załatwia się w domu- tylko kiedy są ludzie kiedy został na kilka godzin sam- nic nie narobił Sierota Saska z niego i tyle potrafi wrócić ze spaceru i wali w domu ile wlezie pojadę do niego za parę dni powoli zaczęłam wdrażać ciut drastyczniejszą metodę niż narzekanie po prostu jak zaczął lać to ryknęłam na niego to przestał i już nie próbował powtórzyć tego numeru myślę, że będą z niego ludzie[/QUOTE] Jestem zwolenniczką klikiera i smaczków zamiast....ryczenia :) Quote
kuba123 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 tak tak tyle ze ja nie miałam klikera ani smaczków, a coraz większą kałużę na podłodze ze smaczkami to się bedzie bawić rodzinka - wyjaśniłam im na czym to polega mają zacząć pracować- Kasia zacznie już od poniedziałku intensywny trening- ma wakacje myślę, że moje lwie odgłosy nie będą juz potrzebne Quote
_Goldenek2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To super :). Trzymam kciuki za naukę Bratka :). Quote
Kociabanda2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='_Goldenek2']To super :). Trzymam kciuki za naukę Bratka :).[/QUOTE] ja też :) Niech się chłopak szybko uczy :) Quote
Recommended Posts