Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bratek od tygodnia nie miiła najmniejszego ataku padaczki. Rozbrykał sie1!! NIestety nie utrzymuje czystości - nie przez chorobę tylko tak sobie! Idzie na godzinny spacer, potem wchodzi do boksu i BACH - kupon! Tak ma ten typ a raczej typek.
Dostaje leki na jeita - pobudzajace je do pracy bo jak nie dostaje to wymiotuje. Ogólnie - fajny pies , uczący sie zabawy i myślę że bardzo kochajacy ludzi! Co najważniejsze - ZDROWIEJE i to na naszych oczach!

Posted

amikat, bazarek:

http://www.dogomania.pl/threads/183040-Mega-Promocja!!!!-Filmy-seriale-Apart-swarovski-torebki-kremy-na-Bratka-Zako%C5%84czony

Te osoby nie dostały paczek i czekają na zwrot pieniędzy:

Diuna (bazarek filmowy) - 61,50[/quote]

[quote]Iv_ 50 zł.

S.Uli. - 52
-
osoba powyżej to Pliszka

Katarzyna09 - 35
Betta - 30
Klaudia (bazarek) - 10 [/quote
][quote]Meggi1 (bazarek) - 44

Kakadu - 28

M.T.Urb. - 60
- os. powyżej to gameta

Nie zidentyfikowałam wpłaty halbiny jeszcze.

Posted

Ja chciałam SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ osobie, która dzisiaj o godzinie 12:08 zadzwoniła do mojego pracodawcy i nazwała mnie złodziejem. Dodam, iż wcześniej domagała się podania moich danych personalnych.
W związku z powyższym pewne posty zostały z edytowane.
Temat dotyczy bazarku http://www.dogomania.pl/threads/183040-Mega-Promocja!!!!-Filmy-seriale-Apart-swarovski-torebki-kremy-na-Bratka-Zakończony/page36 z którego to pieniędze bezpośrednio trafiły na konto fundacji, a ja rzekomo je zagarnęłam.
Jeszcze raz GORĄCO DZIĘKUJĘ, ponieważ od jakiegoś czasu prosiłam o wolne a teraz szef mi je dał, cyt. "Możesz w poniedziałek nie przychodzić do pracy".

Posted

[quote name='kathrby']Ja chciałam SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ osobie, która dzisiaj o godzinie 12:08 zadzwoniła do mojego pracodawcy i nazwała mnie złodziejem. Dodam, iż wcześniej domagała się podania moich danych personalnych.
W związku z powyższym pewne posty zostały z edytowane.
Temat dotyczy bazarku http://www.dogomania.pl/threads/183040-Mega-Promocja!!!!-Filmy-seriale-Apart-swarovski-torebki-kremy-na-Bratka-Zakończony/page36 z którego to pieniędze bezpośrednio trafiły na konto fundacji, a ja rzekomo je zagarnęłam.
Jeszcze raz GORĄCO DZIĘKUJĘ, ponieważ od jakiegoś czasu prosiłam o wolne a teraz szef mi je dał, cyt. "Możesz w poniedziałek nie przychodzić do pracy".

:o :o :o :o :o

Posted

Aż się wierzyć nie chce, że na dogo sa takie osoby :/
Powinnaś się człowieku teraz poważnie zastanowić nad sobą i przemyśleć czy za jeden bazarek, którego sprawa jest w wyjaśnieniu musiałaś komuś psuć życie...

Posted

Chyba żartujesz. Zwolnił Cię z powodu jednego telefonu? I to jeszcze na dodatek nie mającego związku z Twoją pracą? Nie wiedząc kto dzwonił (tzn. czy nie jakiś wariat-kłamca)? Jakoś mi się to w głowie nie mieści...

Posted

maciaszek napisał(a):
Chyba żartujesz. Zwolnił Cię z powodu jednego telefonu? I to jeszcze na dodatek nie mającego związku z Twoją pracą? Nie wiedząc kto dzwonił (tzn. czy nie jakiś wariat-kłamca)? Jakoś mi się to w głowie nie mieści...

Nie powiedział, że mnie zwalnia, tylko że poniedziałek mam wolny. Zapytałam się czy we wtorek mam przyjść do pracy - "Oczywiście" odpowiedział. Firma w której pracuję również zajmuje się wysyłką towarów i teraz będą pewnie sprawdzać czy faktycznie chodzi o firmę, czy ktoś chciał mnie zaszkodzić... Jedną naganę już mam, jak dojdzie druga to... "Osoba" (gdyż ciężko nazwać człowiekiem) dzwoniła z numeru zastrzeżonego. Miała jednego pecha - rozmowy, które są przekierowane do szefa są nagrywane...

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Nie dostalam przesylki,ale tez i nie czekam na zwrot pieniedzy.Psinka jest w potrzebie i trzeba jej pomoc!

Kasiu paczki zostały ponownie wysłane. Na PW wyślę Ci dane, abyś go mogła zweryfikować, gdyż nie chcę aby skan dowodu nadania z danymi adresowymi trafił do osoby niewłaściwej.

Posted

ja swoją wpłatę podpisałam "halbina", nie mam teraz głowy do sprawdzania... na jego wątku albo na wątku bazarkowym powinno się pojawić rozliczenie... ja nie dzwoniłam, zwrotu pieniędzy nie oczekuję, były dla psa w potrzebie...

Posted

halbina napisał(a):
ja swoją wpłatę podpisałam "halbina", nie mam teraz głowy do sprawdzania... na jego wątku albo na wątku bazarkowym powinno się pojawić rozliczenie... ja nie dzwoniłam, zwrotu pieniędzy nie oczekuję, były dla psa w potrzebie...

Halbinko nikt Cię nie posądza, że dzwoniłaś :)
W jednym z postów na bazarku były dane kontaktowe do firmy, w sprawie akcji którą prowadzimy. Dokładnie na stronie 22 z datą 12.04.2010. Dlatego musiałam to wy-edytować. Przypuszczamy, kto to może być, gdyż pewna osobowa wysłała do Rybki PW z zapytaniem o moje dane personalne. Treść wiadomości była jasna, cyt. "Czy masz dane personalne Kathrby? I adres?".
Użyła także podobnego zwrotu, co w jednym z postów - widać na bardziej wyrafinowane słownictwo jej nie stać.

Posted

[quote name='Betta']Rybka,
ja nie pisalam do Ciebie z zażaleniami , ani na bazarku ich nie wyrażałam....

Amikat,
nie chce żadnego zwrotu !

Beatko, nikt Ciebie o nic nie oskarża - doskonale wiemy, kto i co pisał :(
Sprawę zgłosiłam już do jednego z moderatorów.

Serdecznie Cię pozdrawiam :)

Posted

halbina napisał(a):

Halbinko a pamiętasz jaką dokładnie kwotę przelałaś? Bo ja później porobiłam promocje i bałagan się z tym porobił...

Posted

Agnieszko, ja zgłosiłam sprawę moderatorowi - jesteśmy w stałym kontakcie. Z niektórymi kupującymi mam kontakt na PW - tutaj serdecznie dziękuję kakadu za wsparcie.
W pracy natomiast skończyło się na tym, że będę bardzo dokładnie rozliczania z czasu pracy... Tylko, że chyba dokładniej już się nie da:mad:
Nie ma opcji żeby paczki nie doszły! Jedyny problem może być w dwóch przypadkach, ponieważ te osoby zażyczyły sobie wysyłkę do firm:cool3:
Dam Wam wszystkim tylko jedną radę - zablokujcie sobie w profilu opcję pokazywania maila, ponieważ można w ten sposób znaleźć Was na naszej-klasie:shake:

Posted

Mnie może szukać kto chce i gdzie chce.
I tak w ogłoszeniach które robię podaję swoje dane...
Na różnych wątkach rownież.
Inaczej się nie da.

Posted

[quote name='Jasza']Ależ się porobiło.....[/QUOTE]

Potwierdzenia zostały wysłane do tych osób, które miały widoczne maile, lub maile podały. Szczegóły na wątku bazarkowym.