Agnieszka_K Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='salibinka']Aniczek jest wreszcie w najnowszym numerze MP. (Oczywiście - oprócz wysłania spamu z życzeniami świątecznymi - redakcja nie raczyła się odnieść jakkolwiek do swojego błędu z grudnia, no ale cóż). dobre wieści - może teraz mu się uda? trzymam kciuki Anisiu Quote
salibinka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 To podajmy. Skoro za podanie Agnieszce Mantis mi głowy nie urwała, to pewnie i teraz nie urwie ;). Ale: MANTIS, TĘSKNIMY ZA TOBĄ. Quote
andegawenka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='salibinka']To podajmy. Skoro za podanie Agnieszce Mantis mi głowy nie urwała, to pewnie i teraz nie urwie ;). Ale: MANTIS, TĘSKNIMY ZA TOBĄ. Przyszyjemy... Quote
salibinka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='andegawenka']Przyszyjemy... No... skoro tak, to poszlo pw do Coronaaj ;) Quote
ranias Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kochani, życzę by radości i optymizmu nie przyprószył żaden śnieg, a Nowy Rok przyniósł spełnienie wszystkich marzeń :loveu: Quote
Agnieszka_K Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Cioteczki i wujkowie! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, miłości, szczęścia, zdrowia i spełnienia marzeń i oby wszystkie dogomaniackie przedsięwzięcia był zwieńczone sukcesem! :D A tobie Anisiu niech się w końcu trafi domek najlepszy na świecie!!! Quote
salibinka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wszystkiego dobrego, ciepłego, pogodnego w Nowym Roku dla Was, Kochani :) Dla Ciebie, Aniczku, DOMU! Quote
coronaaj Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='salibinka']Aniczek jest wreszcie w najnowszym numerze MP. (Oczywiście - oprócz wysłania spamu z życzeniami świątecznymi - redakcja nie raczyła się odnieść jakkolwiek do swojego błędu z grudnia, no ale cóż). Coronaaj, na Aniczka zbiera Mantis (ale wciąż Jej nie ma - widać nie naprawiła jeszcze komputera). Nic poczekam az sie do mnie odezwie;;;; Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Quote
Energy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Witaj Noworocznie Aniś:lol: Mam pytanie, przepraszam:oops:czy jest na wątku ktoś z Głowna? Poszukuję do przeprowadzenia PA... Quote
andegawenka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Energy']Witaj Noworocznie Aniś:lol: Mam pytanie, przepraszam:oops:czy jest na wątku ktoś z Głowna? Poszukuję do przeprowadzenia PA... Byłaś tu? http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15®ion=5 Quote
Energy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='andegawenka']Byłaś tu? http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15®ion=5 Byłam, dzięki, będę pisać, ale nic bliżej niż Łódź nie ma:shake: Quote
andegawenka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Napisz do Temidy, to super dziewczyna....ona zaradzi...poleci... Quote
Energy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 andegawenka napisał(a):Napisz do Temidy, to super dziewczyna....ona zaradzi...poleci... Dziękuję:lol: Quote
coronaaj Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Energy napisał(a):Witaj Noworocznie Aniś:lol: Mam pytanie, przepraszam:oops:czy jest na wątku ktoś z Głowna? Poszukuję do przeprowadzenia PA... Zadzwon do Magdy K z W-wy , byla pani z Glowna chyba cos miala wspolnego ze schroniskiem, moze sie zgodzi pojsc na wizyte. Magda K 501 226 939 powolaj sie na mnie, drugi kontakt to Leni 365 z Kudlaczy ona ma kontakt z Glownem. Quote
ranias Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Deklaracja styczniowa dla słodziaka wysłana :lol: Quote
salibinka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Poszło dzisiaj ode mnie dla Anika 22zł od viola005; deklarację styczniową przelałam 29 grudnia. Quote
andegawenka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Aniś watek pada, rozliczeń nie ma . Mantis się nie pojawia, Salibinko może Ty przejmiesz opiekę nad wszystkim....myślę że Mantis się nie obrazi... Quote
salibinka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 andegawenka napisał(a):Aniś watek pada, rozliczeń nie ma . Mantis się nie pojawia, Salibinko może Ty przejmiesz opiekę nad wszystkim....myślę że Mantis się nie obrazi... Dzwoniłam przed chwilą do Mantis, bo też już mocno martwi mnie taka sytuacja. Mantis mówi, że już ok. z komputerem, że hotelik opłacony w terminie - obiecała dzisiaj wieczorem do nas wrócić. Zrobi rozliczenie. Mówi też, że niestety zero telefonów w sprawie Anikowej adopcji. Czekamy na Mantis wobec tego. Quote
coronaaj Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 salibinka napisał(a):Poszło dzisiaj ode mnie dla Anika 22zł od viola005; deklarację styczniową przelałam 29 grudnia. Poszlo ode mnie 65zl dzisiaj, mysle, ze nie bedzie zle.... Quote
Mantis Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Witajcie kochani :) Co prawda złośliwośc rzeczy martwych uniemożliwiła mi czynne uczestniczenie w życiu Dogo, ale duchem byłam z Anikiem i Wami cały czas. :) I dziękuję za zmasowany atak na media. :loveu: To musi by szczęśliwy rok dla puchatej kulki. No musi! Na razie nikt nie dzwonił, ale ludzie pewnie jeszcze w świąteczno-noworocznym amoku i niebawem dostrzegą to urocze zjawisko, jakim jest Anik :loveu: Za hotelik wpłaciłam w terminie, korzystając z uprzejmości znajomych. Pora na rozliczenie. Do skarbonki Anika wpłynęło: Agnieszka_K - 20zł. salibinka (bazarek) - 120zł. Nevada - 20zł. viola005 - 22zł. ranias - 10zł. andegawenka - 50zł. salibinka - 10zł. Bardzo dziękuję :Rose: W skarpecie Anika zostało 156zł. No i nie dotarły jeszcze pieniążki od coronaaj :) SP. Salibinko, dziękuję za trzymanie ręki na pulsie :) Quote
Agnieszka_K Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Aniś domek się musi znaleźć niedługo - takie akcje, że tylko czekać na telefony!:) Quote
Recommended Posts