andegawenka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Agnieszka_K']a jestem i ja:) Witam Was poświątecznie i ciebie Anisiu:) [quote name='Nevada']mnie też u Anika nie zabraknie :-) witaj mordeczko! ...no to już grupka konkretna Aniś nie będziesz sam... Quote
wojtuś Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='andegawenka']...no to już grupka konkretna Aniś nie będziesz sam... Nie, nie - Misiu sam nie będzie:) Po Świętach i ja się witam ze Wszystkimi i razem wypatrujemy domku;) Salibinko dzieki za kasę z bazarku:) Quote
salibinka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 wojtuś napisał(a):Nie, nie - Misiu sam nie będzie:) Po Świętach i ja się witam ze Wszystkimi i razem wypatrujemy domku;) Salibinko dzieki za kasę z bazarku:) Będzie jeszcze kaska od viola005, która nie zdążyła już na bazarek, ale bardzo chciała Aniczkowi pomóc ;) :) Dzisiaj dostałam smsa od Mantis - nikt nie dzwonił niestety. Wysłałam Anika tamb - może z DP miałby szansę. Quote
wojtuś Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Salibinko super pomysł z tym DP, ogłoszenia gazetowe maja jednak swoją moc dla ludzi co mało przeglądają internet - w tym ludzi starszych lub mają mało czasu, Dzięki ogłoszeniu tamb domek znalazła Mira z naszego schronu:) Quote
salibinka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 wojtuś napisał(a):Salibinko super pomysł z tym DP, ogłoszenia gazetowe maja jednak swoją moc dla ludzi co mało przeglądają internet - w tym ludzi starszych lub mają mało czasu, Dzięki ogłoszeniu tamb domek znalazła Mira z naszego schronu:) Tak, dokładnie, Wojtku. Kilkoro z moich podopiecznych też tak znalazło dom. Tymczasem czekamy na efekt ze styczniowego "Mojego Psa" - a nóż zaskoczy... Ja jeszcze myślę o tym, o czym pisała swego czasu Dogo07 - o Wyborczej z regionu Zuzi. Ma ktoś moze namiary? (szukałam przez Google, tam jest kilka opcji, a nie chcę trafić kulą w płot ;)).Wykupiłabym mu takie ogłoszenie. Dogo pisała, że w ten sposób znalażl dom któryś z hotelowiczów Zuzi. Więc może warto. Quote
wojtuś Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 salibinka napisał(a):Tak, dokładnie, Wojtku. Kilkoro z moich podopiecznych też tak znalazło dom. Tymczasem czekamy na efekt ze styczniowego "Mojego Psa" - a nóż zaskoczy... Ja jeszcze myślę o tym, o czym pisała swego czasu Dogo07 - o Wyborczej z regionu Zuzi. Ma ktoś moze namiary? (szukałam przez Google, tam jest kilka opcji, a nie chcę trafić kulą w płot ;)).Wykupiłabym mu takie ogłoszenie. Dogo pisała, że w ten sposób znalażl dom któryś z hotelowiczów Zuzi. Więc może warto. Odwiedza nas tutaj magda z., która prowadzi wątek schroniskowy w Dłużynie Górnej k. Zgorzelca i jest też Lolka i Kasia, Cioteczki robią dużo ogłoszeń dla Zwierzaków, zapytam na wątku czy mają już utarte ścieżki do ogłoszeń gazetowych w tamtych rejonach:) Quote
salibinka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 wojtuś napisał(a):Odwiedza nas tutaj magda z., która prowadzi wątek schroniskowy w Dłużynie Górnej k. Zgorzelca i jest też Lolka i Kasia, Cioteczki robią dużo ogłoszeń dla Zwierzaków, zapytam na wątku czy mają już utarte ścieżki do ogłoszeń gazetowych w tamtych rejonach:) Super:loveu:, zapytaj koniecznie, Wojtku, będziemy celować też w te miejsca. Quote
andegawenka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Na wątku mojego drugiego podopiecznego wymieniano kwoty od 150 do 250 zł ogłoszenie ze zdjęciem w gazecie regionalnej... Quote
salibinka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Tamara odpisała - ustawi Aniczka w kolejce do Dziennika :) - dziękujemy :) Quote
magda z. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 do wyborczej wrocławskiej trzeba posłać maila, ja nigdy tego nie robiłam, to chyba Poker wtedy zgłosiła Rumka. My w jednej z gazet podsyłamy psy, ale tylko te ze schroniska, taki układ tam jest, a też mamy hotelowe i one nie idą, no i nic jescze nie poszło z tej gazety też.... Ogólnie to rejon nie jest specjalnie nastawiony adopcyjnie, ze starszych psów to nam poszedł Semir, ale jego to właścicielka po 3 latach odnalazła i więcej chyba nic... wszyscy chcą młode... nawet jak wystawiam psy różne, w liczbie kilkunastu to te zwykłe, pospolite, mają dużo mneij odwiedzin... z portali regionalnych www.jelonka.com olx.pl na zgorzelec www.bolec.info www.zinfo.pl www.e-bogatynia.pl na pozostałych trzeba płacić jeśli dodacie na www.istotneinformacje.pl to ogłoszenie pojawi się w bezpłatnej gazecie na powiat bolesławiecki, ale bez zdjęcia, dlatego opiszcie psa dokładnie - koszt to chyba 1,22, sms'em się płaci sa jeszce dwa legnickie, ale teraz nie pamiętam, sama muszę do nich dotrzeć - stamtąd na razie nam się udało spanielkę wysłać do domu, ale to też na fali takiej, ze pani w niej swoją zaginiona rozpoznała, a że niunia miała już dość rozbudowaną historię i po nieudanej adopcji znalazła sie w schronie we wro, to w drodze powrotnej zostałą w Legnicy, bo i tak do schronu do nas wracała, no i dobrze, ze zostala, bo ma super. Quote
salibinka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dziękuję, Magda :), serdecznie za informacje. Region taki "suchy" adopcyjnie, no ale cóż. Czyli jesli chodzi o prasę - po MP i Dzienniku, następny krok będzie do GW Wrocławskiej. Quote
magda z. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Nie ma sprawy, jak sobie coś przypomnę to dam znać - ja zazwyczaj wpisuję w google miejscowość i w ten sposób obskakuję regionalne portale, tam gdzie za darmo, bo inaczej człowiek by poszedł z torbami... ja od jakiegoś czasu wybieram się do Gosi na sesję Ramzesa, ale cały czas cos wypada, a jak człowiek niezmotoryzowany to ciężko Quote
andegawenka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='magda z.']Nie ma sprawy, jak sobie coś przypomnę to dam znać - ja zazwyczaj wpisuję w google miejscowość i w ten sposób obskakuję regionalne portale, tam gdzie za darmo, bo inaczej człowiek by poszedł z torbami... ja od jakiegoś czasu wybieram się do Gosi na sesję Ramzesa, ale cały czas cos wypada, a jak człowiek niezmotoryzowany to ciężko to prawda cięzko bez autka. Dziękujemy bardzo za info:smile: Quote
magda z. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 wykorzysta sie jakiegoś samca;) Im człowiek starszy tym mądrzejszy:evil_lol: a tak na powaznie to dałam znać Mirkowi, szkoleniowcowi, że jak będzie jechał to ja się też chce zabrać, albo w ramach zadośćuczynienia za Sylwestra wykorzystam wyrzuty sumienia u znajomego. Juz się raczej męża nie dorobię to tzreba kombinować;) Quote
andegawenka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Wojtuś nie czytaj!!!! Szkoda, czasami się na coś przydają:evil_lol: Aniś gdzie twój domek... Quote
magda z. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Wczoraj, gdy komputerek zaczął rzęzić - na wentylatorze był mój włos, to się zabrałam za porządki i dotarłam do rejonów zakazanych, stad moje przemyślenie co do mężów;) Wykorzystałam chyba limit - byłam już nawet narzeczoną, a teraz dzięki swojej drodze życiowej mam zbyt dużą samodzielność i pewnie to też z wygody, ale przyznaję, ze czasami męzczyzna u boku sie przydaje. Właśnie lecę na basen ze znajomym;) Trzymajcie się ciepło i spokojnego wieczoru, mróz jak nie wiem.... Quote
salibinka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 :grin::grin::grin: Otóż to - cieplutki mężczyzna w mroźny wieczór - super sprawa:lol: Miłego wieczoru:lol: Quote
andegawenka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 salibinka napisał(a)::grin::grin::grin: Otóż to - cieplutki mężczyzna w mroźny wieczór - super sprawa:lol: Miłego wieczoru:lol: Anisiowi by się przydał taki:loveu::loveu: Quote
coronaaj Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='andegawenka']...no to już grupka konkretna Aniś nie będziesz sam... Ja tez dolaczam....Amis nie bedzie sam....kto zbiera na Anisia to poprosze na pw konto, dane ...nie moge znalesc.... Quote
wojtuś Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jestem, jestem i wszystko przeczytałem:) Magda dzieki wielkie za info:loveu: Miałem dopiero teraz wejść na wątek Dłuzyny a Ty juz wcześniej tu jesteś:) I co o tym myśleć.... lepiej tu nie pisać... I Wszystkim Paniom miłego wieczoru u boku mężczyzny:) Ja od wczoraj "pomagałem" przy wyciąganiu staruszka Onka ze schronu, udało sie załatwić i jedzie niedługo do hoteliku. A ja zamiast o babach to o Psiakach myslę-co za chłop- do niczego -sie przyznaję :evil_lol: nawet w pracy znajome mi raz ustawiły stronkę z pudelka.pl coby wojtuś energii wiekszej dostał i na kobitki więcej sie "popatrywał". Pozdrawiam:);) Quote
andegawenka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='coronaaj']Ja tez dolaczam....Amis nie bedzie sam....kto zbiera na Anisia to poprosze na pw konto, dane ...nie moge znalesc.... Quote
magda z. Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Wojtuś my Ciebie bardzo dobrze oceniamy:loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki za Anika, niech mu się powiedzie, teraz jakaś fala adopcyjna trochę ruszyła, fajnie, bo rok temu jak zima nastała to nic się nie działo.... Quote
salibinka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Aniczek jest wreszcie w najnowszym numerze MP. (Oczywiście - oprócz wysłania spamu z życzeniami świątecznymi - redakcja nie raczyła się odnieść jakkolwiek do swojego błędu z grudnia, no ale cóż). Coronaaj, na Aniczka zbiera Mantis (ale wciąż Jej nie ma - widać nie naprawiła jeszcze komputera). Quote
Recommended Posts