Agnieszka_K Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 trzymam kciuki - oby ogłoszenia pomogły i Aniś trafił na dobrą osobę! bardzo bardzo życzę mu takiego prezentu świątecznego! Quote
zuziaM Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Energy napisał(a):To ile mu lat wpisać? No naprawdę ja go bym na 15-max 18 kg oceniała:roll: Moja pani doktor, kiedy powiedzialam, ze ma ok. 14 lat, powiedziala, ze na pewno, jesli nie wiecej ... po stanie zebow. Jesli chodzi o wage Aniczka, to naprawde trudno okreslic. Ja porownuje zwykle z moimi psicami i tak na moje oko, to Anus moze wazyc jakies miedzy 20, a 25 kg. I jest taki, jak powinien byc ... Nadal energiczny i wesoly. Bardzo lubi biegac po sniegu, chociaz wpada czesto w zaspy albo na haldy sniezne. Quote
andegawenka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 To się nijak nie ma do 14 lat i jego energia. Tyle psów widziałam w tym wieku na spacerkach...jako stateczne pieski...:hmmmm: Quote
magda z. Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 andegawenka napisał(a):To się nijak nie ma do 14 lat i jego energia. Tyle psów widziałam w tym wieku na spacerkach...jako stateczne pieski...:hmmmm: Mój Bismarck 4 lata temu został wyceniony na 8 lat, więc teraz tak ze 12 powinien mieć. Jednak po odreagowaniu schroniska lata jak szalony, wiem, ze starość później coraz mocniej sie posuwa i 2 lata różnicy to dużo, jednak jak sie psisko odstresuje, jest mu dobrze, to zaczyna brykać. A mój po szkoleniu to już w ogóle ma głupawkę, doszło do tego, ze go krowa pogoniła, bo on teraz w wersji kochającej świat jest i każde zwierze poznać musi... Semir, który był u ZuziaM do tego lata był oceniany na 8, ale jak się włascicielka po 3 latach odnalazła to powiedziała, że on prawie 11 już ma;) Jak czasami patrzę na swojego to wydaje mi się, ze sobie teraz odbija całe mniej udane wcześniejsze życie, może Amik ma podobnie Quote
wojtuś Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Aniku już na Święta przydałby sie własny domek:) Energy, Foksia dzięki za ogłoszenia :loveu: Kochani pozdrowienia;) [FONT=Arial][/FONT] Quote
andegawenka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Anik, to ile Ty masz lat? Szkoda że ci od komórki nie powiedzieli... Quote
Agnieszka_K Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Aniś - najlepsze świąteczne życzenia dla Ciebie - znalezienia dobrego, kochającego domku i wiele wiele kości :* Quote
salibinka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 120 zł :) :) z mojego bazarku przelałam dla Aniczka :) Kochani:loveu:, zdrowych, pogodnych Świąt, ciepła, wiary, spokoju :tree1: A dla Ciebie, Aniczku - kochany, puchaty Yogusiu, WSPANIAŁEGO DOMU NA ZAWSZE :santagri::santagri::santagri: Quote
ranias Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Życzę Wam, żeby spełniły się wszystkie marzenia- te małe i te trudne do spełnienia... :loveu: Magicznych Świąt Kochani!!!! Quote
andegawenka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Wesołych Świąt Dogomaniakom, a Tobie Aniczku domku życzę Quote
Nevada Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Kochani, ciepłych rodzinnych Świąt, a Mikołaj niech myśli o domku dla Anisia, prosimy! Quote
andegawenka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Aniś koniec świętowania, oć na spacer Quote
Energy Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='andegawenka']To będzie samotny długi tydzień Chętnie do Was dołączę, można?:lol: Quote
andegawenka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Energy']Chętnie do Was dołączę, można?:lol: Trzeba nawet, wygladamy domku razem... Quote
ranias Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Popołudniowe buziaczki dla misia Anisia :loveu: Quote
andegawenka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A już myślałam że będę sam na sam z Anisiem... Quote
Agnieszka_K Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 a jestem i ja:) Witam Was poświątecznie i ciebie Anisiu:) Quote
Nevada Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 mnie też u Anika nie zabraknie :-) witaj mordeczko! Quote
Recommended Posts