Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
To ile mu lat wpisać?
No naprawdę ja go bym na 15-max 18 kg oceniała:roll:

Moja pani doktor, kiedy powiedzialam, ze ma ok. 14 lat, powiedziala, ze na pewno, jesli nie wiecej ... po stanie zebow.

Jesli chodzi o wage Aniczka, to naprawde trudno okreslic.
Ja porownuje zwykle z moimi psicami i tak na moje oko, to Anus moze wazyc jakies miedzy 20, a 25 kg.
I jest taki, jak powinien byc ...

Nadal energiczny i wesoly. Bardzo lubi biegac po sniegu, chociaz wpada czesto w zaspy albo na haldy sniezne.

Posted

andegawenka napisał(a):
To się nijak nie ma do 14 lat i jego energia. Tyle psów widziałam w tym wieku na spacerkach...jako stateczne pieski...:hmmmm:

Mój Bismarck 4 lata temu został wyceniony na 8 lat, więc teraz tak ze 12 powinien mieć. Jednak po odreagowaniu schroniska lata jak szalony, wiem, ze starość później coraz mocniej sie posuwa i 2 lata różnicy to dużo, jednak jak sie psisko odstresuje, jest mu dobrze, to zaczyna brykać. A mój po szkoleniu to już w ogóle ma głupawkę, doszło do tego, ze go krowa pogoniła, bo on teraz w wersji kochającej świat jest i każde zwierze poznać musi... Semir, który był u ZuziaM do tego lata był oceniany na 8, ale jak się włascicielka po 3 latach odnalazła to powiedziała, że on prawie 11 już ma;) Jak czasami patrzę na swojego to wydaje mi się, ze sobie teraz odbija całe mniej udane wcześniejsze życie, może Amik ma podobnie

Posted

120 zł :) :) z mojego bazarku przelałam dla Aniczka :)

Kochani:loveu:,
zdrowych, pogodnych Świąt,
ciepła, wiary,
spokoju
:tree1:

A dla Ciebie, Aniczku - kochany, puchaty Yogusiu,
WSPANIAŁEGO DOMU NA ZAWSZE

:santagri::santagri::santagri: