Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
Czy dane do ogłoszeń i informacje o Yogim z 1 strony są aktualne?

Energy :),
Mantis ostatnio aktualizowała, więc tak. Jedynie dobrze byłoby dodać, że Aniczek jest psem średnich gabarytów (ok. 25 kg) i odjąć nieco z wieku, bo jest zawyżony.

Posted

[quote name='andegawenka']Salibinka, to od wagi zależy adopcja? Zuzia pisze że baleron zrobił się to pewnie 20 do 25 kg.no i malutki to on nie jest...

...:oops:się sama cytuję. też mam oko na fotę:oops:

Posted

No widzisz :), też myślałam, że Anik jest mniejszy - dzwonilam kilka dni temu do ZuziM (bo była propozycja wstępna domu dla mniejszego staruszka) i Zuzia mówi, że ok. 25kg :).
No taki większy, puchaty toy (?) ;)

Wielkość - taki do kolanka, wg Zuzi - wykarmiony "baleronik" ;) :)

Dziękujemy, Energy:loveu:, za dodanie Anika na wątek pudli.

Posted

[quote name='andegawenka']Zuzia powinna określić....co my tam z fotek będziemy zgadywać...:tree1:

No zmieniłam rozmiar:cool3:, napisałam, że jest średni;)
Zajrzyjcie proszę na pudle w potrzebie czy jeszcze coś zmienić...

[quote name='salibinka']10 - 11 lat (?).
Bardzo bym też prosiła ZuzięM o wejście na wątek.

Wpisałam, że starszy, napiszę ponad 10 lat ;)

Posted

zapraszam a racyej WYZWAM na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperwturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

Wiele psow czeka na dt na juz, jest tez krowa i byk :(

Prosze wejdzcie i pomozcie jak tylko umiecie. Watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-krów-i-DT-dla-wielu-psów!

Posted

Rozmawiałam przed chwilą tel. z Anią (Mantis). Ania nie ma dostępu do internetu.
Prosiła, żeby przekazać, że rozliczenia i info o Aniku uzupełni, jak tylko uda jej się dostać do sieci.

Nie bylo jeszcze żadnych telefonów. Ale dzień trwa.

W związku z brakiem komputera u Mantis, Anik nie ma też odnowionego Allegro. To zawsze robiła Mantis.

Jeśli ktoś chciałby zrobić Allegro Aniczkowi - będzie to dodatkowa szansa.

Posted

salibinka napisał(a):
Rozmawiałam przed chwilą tel. z Anią (Mantis). Ania nie ma dostępu do internetu.
Prosiła, żeby przekazać, że rozliczenia i info o Aniku uzupełni, jak tylko uda jej się dostać do sieci.

Nie bylo jeszcze żadnych telefonów. Ale dzień trwa.

W związku z brakiem komputera u Mantis, Anik nie ma też odnowionego Allegro. To zawsze robiła Mantis.

Jeśli ktoś chciałby zrobić Allegro Aniczkowi - będzie to dodatkowa szansa.

Szkoda...teraz potrzebna jest czujność!!!

Posted

Nevada napisał(a):
witaj Aniczku! taka ciocia ze mnie, że nawet allegro zrobic nie umiem :-(

...ja też nie...
salibinka napisał(a):
No dokładnie, ale cóż - telefon działa.

oby zadzwonił, z odpowiedzialnego i świadomego domu...