Energy Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Czy dane do ogłoszeń i informacje o Yogim z 1 strony są aktualne? Quote
salibinka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Energy napisał(a):Czy dane do ogłoszeń i informacje o Yogim z 1 strony są aktualne? Energy :), Mantis ostatnio aktualizowała, więc tak. Jedynie dobrze byłoby dodać, że Aniczek jest psem średnich gabarytów (ok. 25 kg) i odjąć nieco z wieku, bo jest zawyżony. Quote
Energy Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Salibinka:lol: ale z wagą się nie pomyliłaś?:crazyeye: Duży pudel tyle waży:cool3: Dziękuję za informacje:lol:zaraz pozmieniam na pudlach w potrzebie. . Quote
andegawenka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='andegawenka']Salibinka, to od wagi zależy adopcja? Zuzia pisze że baleron zrobił się to pewnie 20 do 25 kg.no i malutki to on nie jest... ...:oops:się sama cytuję. też mam oko na fotę:oops: Quote
salibinka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 No widzisz :), też myślałam, że Anik jest mniejszy - dzwonilam kilka dni temu do ZuziM (bo była propozycja wstępna domu dla mniejszego staruszka) i Zuzia mówi, że ok. 25kg :). No taki większy, puchaty toy (?) ;) Wielkość - taki do kolanka, wg Zuzi - wykarmiony "baleronik" ;) :) Dziękujemy, Energy:loveu:, za dodanie Anika na wątek pudli. Quote
andegawenka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ....najbardziej mu zaszkodził ten wiek zawyżony.. Quote
Energy Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='andegawenka']....najbardziej mu zaszkodził ten wiek zawyżony.. To ile mu lat wpisać? No naprawdę ja go bym na 15-max 18 kg oceniała:roll: Quote
andegawenka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Zuzia powinna określić....co my tam z fotek będziemy zgadywać...:tree1: Quote
salibinka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 10 - 11 lat (?). Bardzo bym też prosiła ZuzięM o wejście na wątek. Quote
Energy Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='andegawenka']Zuzia powinna określić....co my tam z fotek będziemy zgadywać...:tree1: No zmieniłam rozmiar:cool3:, napisałam, że jest średni;) Zajrzyjcie proszę na pudle w potrzebie czy jeszcze coś zmienić... [quote name='salibinka']10 - 11 lat (?). Bardzo bym też prosiła ZuzięM o wejście na wątek. Wpisałam, że starszy, napiszę ponad 10 lat ;) Quote
kizimizi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 zapraszam a racyej WYZWAM na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperwturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia. Wiele psow czeka na dt na juz, jest tez krowa i byk :( Prosze wejdzcie i pomozcie jak tylko umiecie. Watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina. http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-krów-i-DT-dla-wielu-psów! Quote
andegawenka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Już mam http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001610212900 Witaj Anik:tree1: Quote
salibinka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Anik jest dzisiaj w Gazecie Krakowskiej. Jeszcze raz dzięki, Beatko :) Mam nadzieję, że ktoś się odezwał/odezwie. Mantis, bardzo bym prosiła o info :). Quote
nika28 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 O, no to mocno trzymam kciuki !!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
salibinka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Rozmawiałam przed chwilą tel. z Anią (Mantis). Ania nie ma dostępu do internetu. Prosiła, żeby przekazać, że rozliczenia i info o Aniku uzupełni, jak tylko uda jej się dostać do sieci. Nie bylo jeszcze żadnych telefonów. Ale dzień trwa. W związku z brakiem komputera u Mantis, Anik nie ma też odnowionego Allegro. To zawsze robiła Mantis. Jeśli ktoś chciałby zrobić Allegro Aniczkowi - będzie to dodatkowa szansa. Quote
andegawenka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 salibinka napisał(a):Rozmawiałam przed chwilą tel. z Anią (Mantis). Ania nie ma dostępu do internetu. Prosiła, żeby przekazać, że rozliczenia i info o Aniku uzupełni, jak tylko uda jej się dostać do sieci. Nie bylo jeszcze żadnych telefonów. Ale dzień trwa. W związku z brakiem komputera u Mantis, Anik nie ma też odnowionego Allegro. To zawsze robiła Mantis. Jeśli ktoś chciałby zrobić Allegro Aniczkowi - będzie to dodatkowa szansa. Szkoda...teraz potrzebna jest czujność!!! Quote
Nevada Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 witaj Aniczku! taka ciocia ze mnie, że nawet allegro zrobic nie umiem :-( Quote
salibinka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 andegawenka napisał(a):Szkoda...teraz potrzebna jest czujność!!! No dokładnie, ale cóż - telefon działa. Quote
andegawenka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Nevada napisał(a):witaj Aniczku! taka ciocia ze mnie, że nawet allegro zrobic nie umiem :-( ...ja też nie... salibinka napisał(a):No dokładnie, ale cóż - telefon działa. oby zadzwonił, z odpowiedzialnego i świadomego domu... Quote
Energy Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Zerknijcie proszę czy coś zmienić? http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Yogi-Anik,29238 Quote
andegawenka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Wiek zostawiamy? Jak dla mnie to jest super Quote
Energy Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='andegawenka']Wiek zostawiamy? Jak dla mnie to jest super Dzięki:lol: nie zostawiamy, już zmieniłam na ponad 10, skasowało mi się w trakcie pierwszego robienia i drugi raz zapomniałam poprawić. Czyli ok? Zdjęcia też te? Bo może są jakieś fajne na wątku, całego nie przeglądałam:oops: http://www.psy.pl/adopcje/art7875,yogi-anik.html http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=34718 Quote
andegawenka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No nie ma takich rozbrajających....bo to ruchliwy chłopak...Szkoda, ale widać wielkość pieska.. Quote
Energy Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Oby jakaś dobra gwiazda przyniosła mu dom... Quote
Recommended Posts