Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie :). Może jednak Anik nie ma tylu lat? Może fatalne warunki, w których żyl i ktore zniszczyły go fizycznie, determinują takie oceny wieku?
Może powinniśmy ogłaszać go jako 10 latka?

Dane do GK już poszły, więc tego nie zmienimy, ale na przyszłość i w razie co?

Posted

Rożnie to bywa. Mój ukochany - pierwszy w życiu pies - w wieku 13 lat - bywało, że był mylony przez ludzi ze szczeniakiem - tyle w nim było radości i zycia.

Ale spokojnie moglibyśmy trochę Anikowi ująć trochę z tej czternastki :)

Posted

andegawenka napisał(a):
A co? bo u mnie jak zwykle po 18-ej poczta nie otrzymuje powiadomień z dogo, muszę przez subskrypcję obserwować i tak aż do 1 w nocy..

Cioteczko mi chodziło o Dogo 07 chyba zrezygnowała:shake: tak na serio

Posted

[quote name='andegawenka']Agnieszko....wprawdzie cuda się zdarzają...mój podopieczny siedzi w hotelu koło Zamościa, od lutego...piękny, młody...

wiem, wiem...;( jutro mam dostać odpowiedź - znajoma została dziś zapoznana z Anisiem (też stwierdziła, że to niemożliwe żeby miał aż 14 lat:) ), mają suczkę i kota, duży dom z ogrodem, ale musi z mężem porozmawiać.
oczywiście się nie napalam ...

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
nie dostałam odpowiedzi, czyli pewnie nici z domku :(
wysyłam Anisiowi 20zł na pocieszenie ...

Agnieszko:loveu:, ważne teraz, że próbujemy. I będziemy próbować do skutku.
Dzięki, że jesteś.
W końcu - wierzę - z któregoś "źródła", ogłoszenia - "zaskoczy" i znajdzie się dla Anika dobry dom, kochajacy, ciepły, odpowiedzialny, na zawsze.

ZuziaM mówi o Aniku, że jest wspaniałym psem.
Jest. Bardzo doświadczonym przez życie, wspaniałym psem.

Posted

Salibinko, też wierzę, że ktoś na tą pociechę czeka. Ale będę szukać dalej! ;)
Nie znam się na tych forach, i nie chcę się panoszyć ale może faktycznie zmienić by mu wiek na 10 lat?
Bo on na pewno jest młodszy, a z opisu to w ogóle zachowuje się jak rozkoszny szczeniak:)