salibinka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 No właśnie :). Może jednak Anik nie ma tylu lat? Może fatalne warunki, w których żyl i ktore zniszczyły go fizycznie, determinują takie oceny wieku? Może powinniśmy ogłaszać go jako 10 latka? Dane do GK już poszły, więc tego nie zmienimy, ale na przyszłość i w razie co? Quote
andegawenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Mojemu w schronie dołozyli 5 lat. Psy 14letnie mają chore stawy i raczej już wolniej chodzą...coś mi się zdaje że to młodzik ;) jeszcze. Quote
salibinka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Rożnie to bywa. Mój ukochany - pierwszy w życiu pies - w wieku 13 lat - bywało, że był mylony przez ludzi ze szczeniakiem - tyle w nim było radości i zycia. Ale spokojnie moglibyśmy trochę Anikowi ująć trochę z tej czternastki :) Quote
andegawenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 lika1771 napisał(a):Cioteczki co z Dogo? A co? bo u mnie jak zwykle po 18-ej poczta nie otrzymuje powiadomień z dogo, muszę przez subskrypcję obserwować i tak aż do 1 w nocy.. Quote
lika1771 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 andegawenka napisał(a):A co? bo u mnie jak zwykle po 18-ej poczta nie otrzymuje powiadomień z dogo, muszę przez subskrypcję obserwować i tak aż do 1 w nocy.. Cioteczko mi chodziło o Dogo 07 chyba zrezygnowała:shake: tak na serio Quote
Agnieszka_K Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 gdzie znajduje się hotelik, w którym przebywa Aniś? (pytanie żółtodzioba:) :) Quote
salibinka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Anik znajduje się w hoteliku ZuziM, to jest miejscowość niedaleko Zgorzelca (dolnośląskie) :) Quote
Agnieszka_K Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 dziękuję za odpowiedź Salibinko:) to drugi koniec polski:) - póki co próbuje mu znaleźć dom w rodzinnym woj. lubelskim Quote
andegawenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Agnieszko....wprawdzie cuda się zdarzają...mój podopieczny siedzi w hotelu koło Zamościa, od lutego...piękny, młody... Quote
Agnieszka_K Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='andegawenka']Agnieszko....wprawdzie cuda się zdarzają...mój podopieczny siedzi w hotelu koło Zamościa, od lutego...piękny, młody... wiem, wiem...;( jutro mam dostać odpowiedź - znajoma została dziś zapoznana z Anisiem (też stwierdziła, że to niemożliwe żeby miał aż 14 lat:) ), mają suczkę i kota, duży dom z ogrodem, ale musi z mężem porozmawiać. oczywiście się nie napalam ... Quote
andegawenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Idę z moim ślepaczkiem na spacer, idziesz anik z nami? Quote
ranias Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 a ja zabiorę Aniczka na spacerek dzisiaj Quote
andegawenka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='ranias']a ja zabiorę Aniczka na spacerek dzisiaj To ja jeszcze przed snem Quote
Agnieszka_K Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 nie dostałam odpowiedzi, czyli pewnie nici z domku :( wysyłam Anisiowi 20zł na pocieszenie ... Quote
andegawenka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Agnieszka_K']nie dostałam odpowiedzi, czyli pewnie nici z domku :( wysyłam Anisiowi 20zł na pocieszenie ... pewnie tak...szkoda... Quote
salibinka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Agnieszka_K napisał(a):nie dostałam odpowiedzi, czyli pewnie nici z domku :( wysyłam Anisiowi 20zł na pocieszenie ... Agnieszko:loveu:, ważne teraz, że próbujemy. I będziemy próbować do skutku. Dzięki, że jesteś. W końcu - wierzę - z któregoś "źródła", ogłoszenia - "zaskoczy" i znajdzie się dla Anika dobry dom, kochajacy, ciepły, odpowiedzialny, na zawsze. ZuziaM mówi o Aniku, że jest wspaniałym psem. Jest. Bardzo doświadczonym przez życie, wspaniałym psem. Quote
Agnieszka_K Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Salibinko, też wierzę, że ktoś na tą pociechę czeka. Ale będę szukać dalej! ;) Nie znam się na tych forach, i nie chcę się panoszyć ale może faktycznie zmienić by mu wiek na 10 lat? Bo on na pewno jest młodszy, a z opisu to w ogóle zachowuje się jak rozkoszny szczeniak:) Quote
salibinka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Z mojego bazarku uzbierało się 88zł dla naszego Aniczka :) - jak tylko dojdą poszczególne wpłaty, przekażę na konto Mantis :) ZuziuM :), bardzo prosimy o nowe zdjęcia Anika :). Quote
Recommended Posts