Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuziaM']Przepraszam, ale zima mam tak malo czasu na siedzenie w necie ... kupa roboty z psiakami ... trzepanie i suszenie kocy, pojenie ciepla woda 2 x dziennie, bo zamarza, a jedza tez chrupki, wiec musza pic.
Odsniezanie w kojcach ... no i moja starowinka Gabi ... 2 - 3 x dziennie wymiana podkladow, bo sie zalatwia pod siebie i sie boje, ze mi sie przeziebi.
Musialam jechac wczoraj do pani doktor po antybiotyki dla niej, bo cos jej z noska leci.
Ale o Anusia badzcie spokojni.
Ma sie doskonale, grubas, wiec nie marznie.
Uwielbia spacery i wtedy wlazi w najglebszy snieg. Czasami sie kladzie i z lapek wygrzebuje przyczepiony snieg i gna dalej !
Nadal to energia i zywiol ! Juz sie ladnie daje przypinac, nauczyl sie cierpliwie czekac, az go upne i wtedy wyskakuje dopiero z kojca, jak szatan !!!!
Przytulac sie tez nadal uwielbia. Uwala sie wtedy cala sila na moje nogi i sie ociera. Czeszemy sie co kilka dni, zeby siersciucha byla puszysta, wtedy cieplutko.
Nie lubi miec zawieszonego kocyka na wejsciu do budki. Zaraz go zrywa....... nie wiem czemu, ale widac mu przeszkadza.
Pozdrawiamy.[/QUOTE]
Dzieki za takie wieści o Aniku :loveu:

Przesłałem Aniu 32 zł, to niech będzie za listopad 16 zł i grudzień 16 zł
doślij proszę Zuzi tę brakującą kwotę :loveu:

Zimowo, śniegowo, trochę z odwilżą dzisiejszą pięknie Wszystkich pozdrawiam :) :loveu: ;)

Posted

[quote name='Mantis'][B]avii[/B], bardzo dziękuję :loveu: Już wysyłam :)

PS. Masz zapchaną skrzynkę, wysłałam e-mail. :)[/QUOTE]

Dziękuję :) otrzymałam i zapisałam
skrzynka wyczyszczona
postaram sie jutro cos dla Anika zaksięgować
a czadowy bazarek zrobimy z początkiem stycznia

Posted

Trochę go poogłaszałam ze starym tekstem. Jak będzie nowy to zrobię kolejne ogłoszenia.
Czy ktoś może jeszcze zrobić ogłoszenia takie do drukowania ? Z nich też jest ponoć duży odzew..

Posted

[quote name='avii']Mantis >> dotarła moja wplata ? wczoraj księgowałam dzisiaj była realizacja[/QUOTE]

Tak, dotarła wczoraj. Doleciały również deklaracje od Andegawenki i Randy. Dziękuję :)

Posted

Bardzo serdecznie dziękuję p. Agnieszce :loveu::loveu:(nick Agnieszka_K) za chęć pomocy Aniczkowi :) :).

Mantis :lol:, pozwoliłam sobie przekazać numer konta, które mam od Ciebie do wpłat na Anika.

Posted

Aniczek ma obiecane ogłoszenie w Gazecie Krakowskiej :)

I tu ponawiam gorącą prośbę o nowy tekst - jeśli ktoś chciałby/umiałby/mógłby potworzyć dla Misia ;) - jutro chciałabym już wysłać - jeśli nie będzie świeżego - wyślę z tym moim smutaśnym tekstem ;).

Posted

Czy ktoś mógłby zrobić mu wydarzenie na facebooku ? Może to coś pomoże, ponoć dużo psiaków znajduje domki w ten sposób...
No i potrzebna osoba która napisałaby nowy, ładny tekst.

Posted

Słuchajcie weszłam na 1 stronę Anika i widzę taki tekst:

"Niewidomy, starszy, pudlowaty Miś Yogi. Całe życie spędził w ciemnej komórce, takich miał "fajnych" właścicieli...
Przebywa w schronisku, które bardzo źle znosi. Ma chorobę sierocą, ciągle kręci głową, nie wie co się dzieje, pragnie bliskości człowieka. Wystawia pyszczek przez kraty, bardzo prosi żeby go zabrać..."

...to trzeba usunąć bo z marszu odstrasza potencjalne domki. No i nie wiem, ale tych objawów już chyba Anik nie ma..

Jedyne co zrobiłam FB to umieściłam na mojej tablicy. Jutro zadzwonię do mojej nauczycielki po instrukcję do tworzenia wydarzeń:placz:

Posted

Andegawenko, obecny tekst do ogłoszeń jest trochę niżej (wstawiony w bodaj drugi post).
Aczkowiek nie jest zły (ha, ha, co za skromność z mojej strony;)), myślę, że przydałby się już nowy, może nie wesoły, ale cieplejszy (bez zbędnych zdrobnień, ale taki z sercem), bardziej podkreślający charakter Aniczka, to, co reprezentuje sobą teraz. Przeszłość trzebaby podkreślić, ale krótko.

Fakt - rzeczywiście warto zaktualizować pierwszy post - jest tam np. zupełnie nieaktualny już numer do p. Zofii Barańskiej ;).

Agnieszka_K :) wpłaciła dla Anika 15zł (konto Mantis).
P. Agnieszko, serdecznie dziękujemy :)