Jaaga Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Niech lepiej darują sobie jej karmienie. Nie chciałabym być zlosliwa, ale chyba tylko piachu wiecej bedzie miała w misce. Może sunia przyjechać, gdyby tylko dało się ja zabrać. Quote
agnieszka24 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zaprasza do dołączenia do sterylkowej skarbonki: http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29 Osoby deklarujące wpłaty mogą zgłaszać sukę i dostać 100% refundację zabiegu. W pozostałych przypadkach zwracane jest 75% kwoty sterylki. 5 czy 10 zł miesięcznie to niedużo, ale dzięki temu możemy pomóc zarówno naszym bezdomnym suczkom, jak i pozostałym!! Wiecie jakie zawsze mamy problemy by zebrać pieniądze na zabieg... Warto dołączyć!! Zapraszam :) Quote
erka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Tak, już dawno o tym myślałam, tylko wyszło mi z głowy. Quote
ewab Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Gdyby było gdzie przechować suczydła po sterylce, to pewnie znalazłyby się faktury za wykup psa. Quote
erka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Aresik rzeczywiście cudny:). Typ, który go skatował nawet nie udzielił mu potem pomocy, nie poszedł do weta i biedny psiak ponad tydzień chodził z tą złamana łapką. Mam tylko nadzieję,że nie skomplikuje to leczenia i prawidłowego zrastania łapki. Quote
Linssi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dziewczyny, przez najblizszy tydzien nie ma ze mna kontaktu. Nie wiem co bedzie z moim wyjazdem do krk. W czwartek przyszly napewno nie jade. Nie wiem co ze sroda. Jak cos to na maila. Quote
andzia69 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 wczoraj wieczorem chciałam porobic allegro psiakom...ale z kolei dogo odmawiało posługi i jakoś dziwnie na moim kompie wyglądało i nie dałam rady zrobić tym, którym chciałam... w każdym razie allegro mają: Koni Mozart Chopin Jasiu Gucio Lolek Elza-Pakosia Berta Kawa rodzinka od Slaya Aresik nie wiem co z Bertą...jeśli zostanie tam gdzie jest to chyba trzeba podmienić jej zdjęcia na te parę zdjęć tej drugiej beni, co pojechała do Dąbrowy Górniczej:( bo chyba tej suni trzeba poszukać odpowiedniejszego domu... Mnie od niedzieli nie będzie juz w Kielcach.... Quote
erka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ojej, to równiez z domem beni w Dąbrowie G. cos nie tak? Quote
erka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Agnieszka24, masz nieaktywny banerek do sterylkowej skarbonki.:) Ja juz zadeklarowałam co miesięczną wpłatę, jeżeli jeszcze ktos ma ochotę, zapraszam:). Quote
erka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ewelinko_m, czy byłabys w stanie uzupełnić post ogłoszeniowy? Trzeba sie zorientować, kto ma ogłoszenia zrobione, kto nie. Musimy koniecznie ruszyć intensywniej z kampanią ogłoszeniową, bo straszny zastój. Bardzo pilna adopcja Barego, Gucia,Teri, Soni, Puszka , Tuni. Ewelinko_m, tez wielka prosba do Ciebie o ogłoszenia dla szczeniaczków u slaya, bo chyba nic nie maja poza Allegro, a on juz trochę podłamany. Jeżeli ewelinka_m i divia_gg nie dadza rady ze wszystkimi ogłoszeniami trzeba bedzie kogos prosic o pomoc. Quote
ewelinka_m Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 zrobiłam dziś Tuni pakiet na małopolskie..jeszcze dorobię jej na śląsk i mazowsze..:diabloti: bo po tej powodzi to nie wiadomo w jakich regionach ogłaszać :roll: mój post ogłoszeniowy uaktualnię, tylko muszę po nadrabiać wątki poszczególnych psiaków, a trochę tego się narobiło...i nie miałam kiedy jeszcze tego wszystkiego ogarnąć Quote
ewab Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='andzia69']wczoraj wieczorem chciałam porobic allegro psiakom...ale z kolei dogo odmawiało posługi i jakoś dziwnie na moim kompie wyglądało i nie dałam rady zrobić tym, którym chciałam... w każdym razie allegro mają: Koni Mozart Chopin Jasiu Gucio Lolek Elza-Pakosia Berta Kawa rodzinka od Slaya Aresik nie wiem co z Bertą...jeśli zostanie tam gdzie jest to chyba trzeba podmienić jej zdjęcia na te parę zdjęć tej drugiej beni, co pojechała do Dąbrowy Górniczej:( bo chyba tej suni trzeba poszukać odpowiedniejszego domu... Mnie od niedzieli nie będzie juz w Kielcach.... Dzięki Andzia:) Quote
Basia1968 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 dary od kielczanek podzielone - po równo smycze, miseczki, koce, ręczniczki, poszewki - Tarnobrzeg dzisiaj dostał - do Sandomierza najpóźniej pojedzie w niedzielę.U nas leje okrutnie Quote
andzia69 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 dziewczyny...chciałam jutro wyciagnąć benka albo 2 jak będą i zawieźc do hoteliku...no ale nie mam kogo tam posłać:( kolega, który miał go wyciagnać musi jutro służbowo jechać do W-wy... ja mogę wziasć służbowy samochód - taki z 2 siedzeniami...no ale ja tam nei pójdę...bo mnie wywalą:-( Quote
ewab Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 andzia69 napisał(a):dziewczyny...chciałam jutro wyciagnąć benka albo 2 jak będą i zawieźc do hoteliku...no ale nie mam kogo tam posłać:( kolega, który miał go wyciagnać musi jutro służbowo jechać do W-wy... ja mogę wziasć służbowy samochód - taki z 2 siedzeniami...no ale ja tam nei pójdę...bo mnie wywalą:-( Mogę zapytać, ale dopiero jutro. Dziś już trochę późno. Quote
andzia69 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 W Starachowicach są również psiaki do adopcji...zaglądajcie tam czasem... Quote
andzia69 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='ewab']Benek już poza schronem:) ufff...wieeelki, masywny beniu - on, Borutą nazwany:):) http://img229.imageshack.us/img229/7595/20100604011.jpg onki są...przy mnie na jędrzejowskich nr samochód chyba z zieleni miejskiej przywiózł kolejnego, pięknego onka:(:( Quote
eliza_sk Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='andzia69']ufff...wieeelki, masywny beniu - on, Borutą nazwany:):) onki są...przy mnie na jędrzejowskich nr samochód chyba z zieleni miejskiej przywiózł kolejnego, pięknego onka:(:( Andziu - czy to był pies czy suka - widziałaś może, bo miałam informacje o suce ? W środę zgarnęłyśmy sukę z ulicy - boziuu jakiś wysyp ONków czy co :( http://www.dogomania.pl/threads/186913-ZARA-m%C5%82oda-i-ZJAWISKOWO-pi%C4%99kna-sunia-ON-skarby-le%C5%BC%C4%85-na-ulicy-...-jak-wida%C4%87-%28?p=14814997#post14814997 Quote
andzia69 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 nie widzialam niestety...podjechal z wielką klatką na pace przykrytą plandeką:( zdążyłam tylko zobaczyć pysia przez chwilkę...śliczny onek, ale nie wiem czy pies czy sunia, bo samochód zaraz wjechał do schronu...a ja nei wchodziłam, bo czekałam na chłopaka, który zabieral benia... faktycznie wysyp oneczków:( to jest ich teraz 4 w schronie - licząc te ze zdjęć wcześniej i tego, którego dzisiaj przywieźli... Quote
ewab Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kolejna prawie ON-ka: [FONT=Tahoma]Tak opisuje ją osoba, która ją dokarmia:[/FONT] [FONT=Times New Roman]W załączeniu przesyłam zdjęcia suczki, która została porzucona przez właścicieli w pobliżu mojego domu w miejscowości Skorzeszyce. Dokarmiam ją, ale niestety nie mogę jej przygarnąć, bo mam już swoje dwa duże psy i dlatego szukam dla niej nowego domu. Piesek nie jest duży, czyściutki, zadbany, przesympatyczny. Bardzo lubi ludzi, broni swojego terytorium i umie siadać na komendę. Tel. 508389335 (p. Jola)[/FONT] [FONT=Tahoma]Z opisu opiekunki wynika, że jest wielkości do kolana, młoda. [FONT=Tahoma]Przed wydaniem zostanie wysterylizowana.[/FONT] [/FONT] Quote
andzia69 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 boshe...śliczna kolejna onka:(:( idzie się zastrzelić normalnie:(:( troszkę zdjęć Kawy: chciala się bawić z beniem...ale beniowi nei zabawy na razie w głowie Quote
andzia69 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 i jeszcze parę: i zaraz wstawię zdjęcia mamusi szczeniorkow - cudowna sunia, spokojna, przytulaśna strasznie do ludzi - przekochana!!! Quote
Recommended Posts