mala_czarna Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Oprócz błękitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba ;) Quote
mala_czarna Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 gusia0106 napisał(a):Ależ ona wyładniała !! Prawda? :) Nabrała ciałka, widać, że jest już pewna siebie, ogonek w górze, śmiałe spojrzenie, i ten wyraz mordki, taki pełen gracji :) Ech ludzie, ludzie, taki skarb czeka na was! Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 jaaaaaaka ona śliczna i zadowolona :) aż chce się żyć patrząc na zadowolony pychol psiaka, który do niegawna wyglądał jak kupka nieszczęścia. Quote
Diora Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Piękna mordeczka :) http://images41.fotosik.pl/297/7b040541b18de9d8med.jpg Quote
obraczus87 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 W sobotę osobiście z Małą Czarną wymiziamy Kostunię Kochaną :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Owieczka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 obraczus87 napisał(a):W sobotę osobiście z Małą Czarną wymiziamy Kostunię Kochaną :loveu::loveu::loveu::loveu: Taaa jak sie w czyms fajnym nie wytarza to będziecie miziać :D Quote
obraczus87 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 go-ja napisał(a):Wygłaskajcie ode mnie! :) Oczywiście :) :) :) Quote
obraczus87 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Owieczka napisał(a):Taaa jak sie w czyms fajnym nie wytarza to będziecie miziać :D To Ty wtedy za nas wymiziasz :D Quote
Owieczka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 obraczus87 napisał(a):To Ty wtedy za nas wymiziasz :D Aleś Ty dowciapna !! Oj przyjedź tylko....:mad: Quote
obraczus87 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Owieczka napisał(a):Aleś Ty dowciapna !! Oj przyjedź tylko....:mad: Taka dowciapna jak i Ty :diabloti: wiem, wiem, że doeczekać się nie możesz :diabloti: Quote
Owieczka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 obraczus87 napisał(a):Taka dowciapna jak i Ty :diabloti: wiem, wiem, że doeczekać się nie możesz :diabloti: I jak to pyskuje jeszcze !! :crazyeye: Oj ja ci pokażę spacerek z pieskami :evil_lol: Dostaniesz Trymera a ja będę z Kosteczką uciakała przed Wami :eviltong: Hyhyhy ciekawe czy wtedy będziesz tak pyszczyć :biggrina: Quote
obraczus87 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Owieczka napisał(a):I jak to pyskuje jeszcze !! :crazyeye: Oj ja ci pokażę spacerek z pieskami :evil_lol: Dostaniesz Trymera a ja będę z Kosteczką uciakała przed Wami :eviltong: Hyhyhy ciekawe czy wtedy będziesz tak pyszczyć :biggrina: Kochana, bo ja wytarzam Portoska w goowienku, a On potem tak pięknie pobiegnie do Ciebie i poskacze troszkę :eviltong: alez będziesz pieknie pachniała :D A jak mnie straszysz, to ja nigdzie nie będe z Toba szła :diabloti: Quote
Owieczka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 obraczus87 napisał(a):Kochana, bo ja wytarzam Portoska w goowienku, a On potem tak pięknie pobiegnie do Ciebie i poskacze troszkę :eviltong: alez będziesz pieknie pachniała :D A jak mnie straszysz, to ja nigdzie nie będe z Toba szła :diabloti: Ja Cię na siłe zatargam !!! A jak jeszcze tak będziesz podkakiewać to Cie wsadze na moja Rusałkę :diabloti: i z bata strzelę.... Gdzie się zatrzymasz - nie wiem .... może w tym bajorku na końcu pola.... :evil_lol: Tak na marginesie to wszystkie gówienka sa sprzatane :eviltong: wiec w niczym Portonia nie wytarzasz :razz: A na poważnie to trzymam Cie za słowo ze w końcu odwiedzisz starą ciotke owce i jej psie stadko... Quote
obraczus87 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Owieczka napisał(a):Ja Cię na siłe zatargam !!! A jak jeszcze tak będziesz podkakiewać to Cie wsadze na moja Rusałkę :diabloti: i z bata strzelę.... Gdzie się zatrzymasz - nie wiem .... może w tym bajorku na końcu pola.... :evil_lol: Tak na marginesie to wszystkie gówienka sa sprzatane :eviltong: wiec w niczym Portonia nie wytarzasz :razz: A na poważnie to trzymam Cie za słowo ze w końcu odwiedzisz starą ciotke owce i jej psie stadko... Z miłą chęcia popedze z Rusałką :D może zawiezie mnie do lepszego świata??? :D Oczywiście, juz ustalone że przyjeżdżam z Małą_czarną :) Quote
Owieczka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='obraczus87']Z miłą chęcia popedze z Rusałką :D może zawiezie mnie do lepszego świata??? :D Oczywiście, juz ustalone że przyjeżdżam z Małą_czarną :) To we dwie będziecie miały rodeo :diabloti: Quote
Ingrid44 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 WYSTARCZY KLIKNĄĆ http://szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/to wystarczy kliknąć na zwierzaka i może dostać karmę... Quote
Akrum Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 dzień dobry Kosteczko kochana :) jutro uważaj - nalot cioteczek się szykuje - ale będziesz wymiziana, wytarmoszona ;) dacie jej buzi ode mnie?? i podrapiecie za uszkiem?? Quote
Akrum Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 mala_czarna napisał(a):Ja dokarmiam Iskrę z Poznania ;) ohoho. ja też już od kilku dni ją dokarmiam :) Quote
mala_czarna Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Akrum napisał(a):dzień dobry Kosteczko kochana :) jutro uważaj - nalot cioteczek się szykuje - ale będziesz wymiziana, wytarmoszona ;) dacie jej buzi ode mnie?? i podrapiecie za uszkiem?? Wymiziamy i wytarmosimy :) Jak dojedziemy, bo przy takiej temperaturze to ja się chyba wykończę jutro. ;) Quote
obraczus87 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 mala_czarna napisał(a):Wymiziamy i wytarmosimy :) Jak dojedziemy, bo przy takiej temperaturze to ja się chyba wykończę jutro. ;) Ja też :( chyba będe prowadzić w kostiumie kąpielowym :) Quote
mala_czarna Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 obraczus87 napisał(a): chyba będe prowadzić w kostiumie kąpielowym :) No co za bezwstydnica! :angryy::cool3: Quote
Recommended Posts