Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa, mały to był koszyk Abiśki, do którego Kosteczka się wpychała. Ten na zdjęciach wyżej to Owieczka wygrzebała dla Kosteczki. Spory jest. Dla porównania fotka Kosteczki w koszyku Abiśki :evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

go-ja napisał(a):
Kochana Kosta! Bielutka i piękna! :) Dzięki, że wrzuciłyście tyle fajnych fotek Dobre Kobiety :)

Myśl lepiej jak tę sąsiadkę do sanatorium wysłać. I to na bardzo, bardzo długi turnus :lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']Ewa, mały to był koszyk Abiśki, do którego Kosteczka się wpychała. Ten na zdjęciach wyżej to Owieczka wygrzebała dla Kosteczki. Spory jest. Dla porównania fotka Kosteczki w koszyku Abiśki :evil_lol::evil_lol:

No to mnie zabiłaś tym zdjęciem:-) Jak ona bardzo chciała mieć swoje miejsce, co za determinacja w wepchnięciu się na posłanko:-) Wycofuję się nowy koszyk, to salony w porównaniu z poprzednim. Ale nie wycofuję się z tego, że Kosta jest pięknością niewiarygodną:-)

Posted

No właśnie mówiłam, że gdybym tylko mieszkała sama, Kostka byłaby już u mnie :( Sama siebie nie potrafię zrozumieć, bo nie byłam nigdy jakąś szczególną miłośniczką psów takiej rasy. No może nie rasy, ale mixa takiej rasy. Ona jest naprawdę słodka :) najbardziej cieszę się z postępów jakie zrobiła u Owieczki. Trzeba jeszcze dopracować ten lęk separacyjny, ale w końcu załatwia się poza domem, a to naprawdę brzmi nieźle, zwłaszcza, że i w Klembowie i w hotelu w kojcu była. Genialna jest. Z psami żyje w zgodzie, koty jej nie interesują, dzieci lubi.

Posted

śliczne są te nowe zdjęcia :)
uśmiałam się na maksa z tego zdjęcia, na którym Kostka w koszyczku Amiśka śpi... tak się wepchnąć... :)
też nie mogę zrozumieć, że nikt jej nie chce, że nie dzwonią...

Posted

mala_czarna napisał(a):
A Ciotka Obraczus dostanie dzisiaj w łepetynę bo nie zajrzała do Kosteczki :obrazic: :evil_lol:

Achhhh wybacz, przepraszam, nie chciałam Cię zranić :diabloti: :iloveyou:

Posted

Witamy cioteczki :)
Musze napisać że troszeczke wróciłyśmy do punktu wyjścia... Tzn. wczoraj nad ranem kostusia mi sie skasztaniła w domu... ale nie było w tym jej winy :shake: Po prostu Marek wychodził bardzo wcześnie z domu a Kostusia poszła za nim bo chciała wyjść, Marek tego nie zauwazył i zamknął jej drzwi przed nosem. A Kostusia jak to Kostusia cichutka, grzeczniutka nawaliła w kuchni i grzecznie połozyła się spać znowu. :evil_lol:
Teraz chyba znowu sie bidula stresuje bo budzi mnie ok 2- 3 w nocy i chce wyjść...
A juz tak nam dobrze szło... bo Kostusia wytrzymywała do 8 nawet 9 rano i wstawała jako ostatnia z wszystkich psiaków.

Sa tego jakies plusy ;) przynajmniej wiem, że Kostunia robi piekne, zwarte i wwwiiieeeelllkieeee qooopy :eviltong:

Posted

[quote name='Owieczka']Witamy cioteczki :)
Musze napisać że troszeczke wróciłyśmy do punktu wyjścia... Tzn. wczoraj nad ranem kostusia mi sie skasztaniła w domu... ale nie było w tym jej winy :shake: Po prostu Marek wychodził bardzo wcześnie z domu a Kostusia poszła za nim bo chciała wyjść, Marek tego nie zauwazył i zamknął jej drzwi przed nosem. A Kostusia jak to Kostusia cichutka, grzeczniutka nawaliła w kuchni i grzecznie połozyła się spać znowu. :evil_lol:
Teraz chyba znowu sie bidula stresuje bo budzi mnie ok 2- 3 w nocy i chce wyjść...
A juz tak nam dobrze szło... bo Kostusia wytrzymywała do 8 nawet 9 rano i wstawała jako ostatnia z wszystkich psiaków.

Sa tego jakies plusy ;) przynajmniej wiem, że Kostunia robi piekne, zwarte i wwwiiieeeelllkieeee qooopy :eviltong:

No plusy i to wielkie i pieknie pachnące :D