mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Ewa, mały to był koszyk Abiśki, do którego Kosteczka się wpychała. Ten na zdjęciach wyżej to Owieczka wygrzebała dla Kosteczki. Spory jest. Dla porównania fotka Kosteczki w koszyku Abiśki :evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 http://images40.fotosik.pl/293/083a24fe9327a3a6med.jpg ona tak patrzy że aż za serce ściska jest śliczna Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='fioneczka']http://images40.fotosik.pl/293/083a24fe9327a3a6med.jpg ona tak patrzy że aż za serce ściska jest śliczna Cudna, prawda? Dlatego dziwię się, że telefon milczy. Quote
go-ja Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Kochana Kosta! Bielutka i piękna! :) Dzięki, że wrzuciłyście tyle fajnych fotek Dobre Kobiety :) Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 go-ja napisał(a):Kochana Kosta! Bielutka i piękna! :) Dzięki, że wrzuciłyście tyle fajnych fotek Dobre Kobiety :) Myśl lepiej jak tę sąsiadkę do sanatorium wysłać. I to na bardzo, bardzo długi turnus :lol: Quote
Ewa Marta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='mala_czarna']Ewa, mały to był koszyk Abiśki, do którego Kosteczka się wpychała. Ten na zdjęciach wyżej to Owieczka wygrzebała dla Kosteczki. Spory jest. Dla porównania fotka Kosteczki w koszyku Abiśki :evil_lol::evil_lol: No to mnie zabiłaś tym zdjęciem:-) Jak ona bardzo chciała mieć swoje miejsce, co za determinacja w wepchnięciu się na posłanko:-) Wycofuję się nowy koszyk, to salony w porównaniu z poprzednim. Ale nie wycofuję się z tego, że Kosta jest pięknością niewiarygodną:-) Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 No właśnie mówiłam, że gdybym tylko mieszkała sama, Kostka byłaby już u mnie :( Sama siebie nie potrafię zrozumieć, bo nie byłam nigdy jakąś szczególną miłośniczką psów takiej rasy. No może nie rasy, ale mixa takiej rasy. Ona jest naprawdę słodka :) najbardziej cieszę się z postępów jakie zrobiła u Owieczki. Trzeba jeszcze dopracować ten lęk separacyjny, ale w końcu załatwia się poza domem, a to naprawdę brzmi nieźle, zwłaszcza, że i w Klembowie i w hotelu w kojcu była. Genialna jest. Z psami żyje w zgodzie, koty jej nie interesują, dzieci lubi. Quote
Tora&Faro Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Piękne są te fotki...ale co się dziwić skoro piękna modelka:loveu:...nie mogę się nadziwić że nie ma telefonów w jej sprawie...:shake: Quote
Ingrid44 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 To cud ze tan maly koszyk jeszcze sie trzyma bo takim traktowaniu :) :) :) Quote
Akrum Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 śliczne są te nowe zdjęcia :) uśmiałam się na maksa z tego zdjęcia, na którym Kostka w koszyczku Amiśka śpi... tak się wepchnąć... :) też nie mogę zrozumieć, że nikt jej nie chce, że nie dzwonią... Quote
mala_czarna Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 A Ciotka Obraczus dostanie dzisiaj w łepetynę bo nie zajrzała do Kosteczki :obrazic: :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 mala_czarna napisał(a):A Ciotka Obraczus dostanie dzisiaj w łepetynę bo nie zajrzała do Kosteczki :obrazic: :evil_lol: Achhhh wybacz, przepraszam, nie chciałam Cię zranić :diabloti: :iloveyou: Quote
Akrum Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):Achhhh wybacz, przepraszam, nie chciałam Cię zranić :diabloti: :iloveyou: no to chyba uniknęłaś bicia ;) Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Akrum napisał(a):no to chyba uniknęłaś bicia ;) No nie wiem czy mala_czarna mi wybaczy :D Quote
mala_czarna Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):No nie wiem czy mala_czarna mi wybaczy :D No muszę kochana, muszę! Etui od mojego aparatu ciągle w Twojej bryce jest :evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 mala_czarna napisał(a):No muszę kochana, muszę! Etui od mojego aparatu ciągle w Twojej bryce jest :evil_lol::evil_lol: Oż TY, inaczej byś nie wybaczyła F-O-C-H :D Quote
mala_czarna Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Cicho tam, przecie wybaczyłam ;) Zapraszam na bazarek dla pięknej oneczki z Klembowa. Aga35 zrobiła. Bardzo fajne filmy, zajrzyjcie proszę, bo Marysia potrzebuje bardzo pieniążków :( http://www.dogomania.pl/threads/186406-Filmowy-bazarek-dla-Marysi-.Do-06.06.2010?p=14754790 Quote
Owieczka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Witamy cioteczki :) Musze napisać że troszeczke wróciłyśmy do punktu wyjścia... Tzn. wczoraj nad ranem kostusia mi sie skasztaniła w domu... ale nie było w tym jej winy :shake: Po prostu Marek wychodził bardzo wcześnie z domu a Kostusia poszła za nim bo chciała wyjść, Marek tego nie zauwazył i zamknął jej drzwi przed nosem. A Kostusia jak to Kostusia cichutka, grzeczniutka nawaliła w kuchni i grzecznie połozyła się spać znowu. :evil_lol: Teraz chyba znowu sie bidula stresuje bo budzi mnie ok 2- 3 w nocy i chce wyjść... A juz tak nam dobrze szło... bo Kostusia wytrzymywała do 8 nawet 9 rano i wstawała jako ostatnia z wszystkich psiaków. Sa tego jakies plusy ;) przynajmniej wiem, że Kostunia robi piekne, zwarte i wwwiiieeeelllkieeee qooopy :eviltong: Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Kostka, dziewczyno, wstydu nie masz???? Owieczko, ale ona budzi Cię w środku nocy i chce się pójść załatwić?? :crazyeye: Quote
obraczus87 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Owieczka']Witamy cioteczki :) Musze napisać że troszeczke wróciłyśmy do punktu wyjścia... Tzn. wczoraj nad ranem kostusia mi sie skasztaniła w domu... ale nie było w tym jej winy :shake: Po prostu Marek wychodził bardzo wcześnie z domu a Kostusia poszła za nim bo chciała wyjść, Marek tego nie zauwazył i zamknął jej drzwi przed nosem. A Kostusia jak to Kostusia cichutka, grzeczniutka nawaliła w kuchni i grzecznie połozyła się spać znowu. :evil_lol: Teraz chyba znowu sie bidula stresuje bo budzi mnie ok 2- 3 w nocy i chce wyjść... A juz tak nam dobrze szło... bo Kostusia wytrzymywała do 8 nawet 9 rano i wstawała jako ostatnia z wszystkich psiaków. Sa tego jakies plusy ;) przynajmniej wiem, że Kostunia robi piekne, zwarte i wwwiiieeeelllkieeee qooopy :eviltong: No plusy i to wielkie i pieknie pachnące :D Quote
Recommended Posts