go-ja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 mala_czarna napisał(a):Ale żeby tak żadnego telefonu??? :mad::mad: Jak chcesz, to ja na pocieszenie, mogę dzwonić do Ciebie codziennie ;), żeby o Kosteczce pogadać :D Quote
mala_czarna Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Ciekawe jak naszej Kostce długi weekend minął :) Quote
mala_czarna Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Tora&Faro napisał(a):A co tu tak pusto? No jakoś tak po długim weekendzie pewnie Ciotki jeszcze niemrawe troszkę ;) Quote
Tora&Faro Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mala_czarna napisał(a):No jakoś tak po długim weekendzie pewnie Ciotki jeszcze niemrawe troszkę ;) Pewnie tak bo wszędzie jakoś tak cicho;) Quote
go-ja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wypuszczam stałą deklaracje za czerwiec i całusy ślę dla Kosteczki :) :) :) Quote
mala_czarna Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 go-ja napisał(a):Wypuszczam stałą deklaracje za czerwiec i całusy ślę dla Kosteczki :) :) :) Bardzo dziękuję w imieniu Kosteczki :loveu: Quote
obraczus87 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Czesc KOSTECZKO Kochana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 i ja do ciebie Kosteczko przychodzę :) jakiś czas (kilka miesięcy temu) robiłam ogłoszenia dla szczeniaka ok. 9 miesięcy, bardzo podobnego do Kostki. i myślałam, że taki psiak, to kilka dni i do domku pójdzie, jednak siedział i siedział i non stop wznawiałam ogłoszenia i wznawiałam, po kilku miesiącach się dopiero domek znalazł i to jaki cudowny... więc myślę, że i na Kostkę kolej przyjdzie i znajdzie domek jak z bajki :) Quote
mala_czarna Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Ja codziennie zaglądam do "Metra", no ale niestety nie ma Kosteczki. Dzisiaj jest do adopcji koteczka od p. Joli Boczkowskiej i piesek Amik, który jest gdzieś w Wawce na tymczasie. Quote
Owieczka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Kostunia dzisiaj nie mogła mnie dobudzić bo ciotka owca padła jak mucha po spreyu :tard: a że Kostuni bardzo się chciało i była juz godz. ok 4. nad ranem więc dzielna dziewczyna budziła mnie do skutku ;) Chyba się zirytowała bo poczułam ciepły jęzor na policzku i zimny nochal na oku więc nie było wyjścia... Musiałam się zwlec i wypuścić księżniczkę. I jak narazie panienka jest czyściutka w domu :loveu: Kostunia wczoraj się w czymś fajnym wytarzała bo była szaro-siwa w trzy światy :crazyeye: na moje szczęście było to bezwonne :evil_lol: Kostusia juz nie wychodzi jak otwieram brame do wyjazdu więc nie musze panienki zamykać. Ogólnie jest przytulaśna i całuśna się zrobiła i trochę poszczekuje !!!! :multi: No na razie to tak raz lub dwa szczeknięcia usłyszałam ale to znaczy ze sie panienka rozkręca :p Zaraz wyslę foty do wstawienia Quote
mala_czarna Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Cieszę się, że same dobre informacje, bo juz Ciotkę Owieczkę lać chciałam, że nic nie pisze :) Quote
Owieczka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 mala_czarna napisał(a):Cieszę się, że same dobre informacje, bo juz Ciotkę Owieczkę lać chciałam, że nic nie pisze :) A ja to nie powinnam tu słowan napisac bo maiłyście ciotki do Kosty przyjechac i co ??!!! :mad: Quote
Owieczka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Nooo a to specjalnie dla Was !!! resztę wstawi ciotka !! Bo ja czasu nie mam :P Quote
mala_czarna Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Ty jeszcze będziesz żałować jak my Cię nawiedzimy :evil_lol::evil_lol: Co uczynimy zresztą już niebawem :eviltong: A zdjęcie Kostki cudne!!!! Quote
obraczus87 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Owieczka napisał(a):A ja to nie powinnam tu słowan napisac bo maiłyście ciotki do Kosty przyjechac i co ??!!! :mad: I to :D :diabloti: szykuj sie Ciotka na długii spacer w sobotę :diabloti: Quote
mala_czarna Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 To lecimy z fotkami ;) Pędzę na obiad!!! To jakieś nowe buty??? No głaszcz, głaszcz, ja to bardzo lubię :) Quote
mala_czarna Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 No wiem, wiem, jestem piękna, i wszyscy mi zazdroszczą :loveu: Miziaj mnie miziaj :evil_lol: Quote
Recommended Posts