Akrum Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 o... ktoś dzwonił w sprawie Kosteczki? tu jest wątek psiaków z Tomaszowa Mazowieckiego: http://www.dogomania.pl/threads/173025-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki-i-jego-zwierz%C4%99ce-biedy/page144, napisz do ocelot, patiija albo Anja2201 lub NusiaiJa. A najlepiej napisać na wątku, na pewno któraś z ciotek się zgodzi :) Quote
mala_czarna Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Owieczka napisał(a):W moim allegro też jest tel do małej czarnej a cały pic polega na dobrym tytule ;) Była bym wdzięczna żeby ktos przed adopcją Kosteczki najpierw skontaktował sie ze mną... Kosta ma swoje wady i potencjalny właściciel powinien o tym wiedzieć :oops: Owieczko, przekażę Ci na PW telefon do pani zainteresowanej adopcją Kostki, ok? Aha. I ciesz się kochana, bo mało by brakowało, a oddałabym do adopcji Twoją Abiśkę. Wczoraj miałam super dom dla Kostki, a że na zdjęciu w ogłoszeniu była koło Abiśki, Pan był wniebowzięty i urzeczony jej urokiem :evil_lol::evil_lol: Quote
mala_czarna Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Akrum napisał(a):o... ktoś dzwonił w sprawie Kosteczki? tu jest wątek psiaków z Tomaszowa Mazowieckiego: http://www.dogomania.pl/threads/173025-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki-i-jego-zwierz%C4%99ce-biedy/page144, napisz do ocelot, patiija albo Anja2201 lub NusiaiJa. A najlepiej napisać na wątku, na pewno któraś z ciotek się zgodzi :) Już rozmawiałam z Ocelot. Dzizisiaj jeszcze będę dzwonić po 15, bo Ciotka miała Sajgon w pracy ;) Quote
Owieczka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 mala_czarna napisał(a):Owieczko, przekażę Ci na PW telefon do pani zainteresowanej adopcją Kostki, ok? Aha. I ciesz się kochana, bo mało by brakowało, a oddałabym do adopcji Twoją Abiśkę. Wczoraj miałam super dom dla Kostki, a że na zdjęciu w ogłoszeniu była koło Abiśki, Pan był wniebowzięty i urzeczony jej urokiem :evil_lol::evil_lol: :biggrina: no to zwrot z adopcji byłby murowany :megagrin: bo Abiska to tylko tak anielsko wyglada a to diabeł wcielony :diabloti: A poza tym, to bym Ci nogi z d... powyrywała :2gunfire: jak byś mi wyadoptowała moje dziecko :painting: Poszła byś do adopcji razem z nią :cool3::peace: Quote
mala_czarna Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Owieczka napisał(a): Poszła byś do adopcji razem z nią :cool3::peace: Daleko bym nie poszła. Taki czerwony długi z numerem 26 na Grochów jeździ :evil_lol::evil_lol: Quote
mala_czarna Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Ufff. No to tak. Wizyta w Tomaszowie przewidziana jest na sobotę. Dogramy jeszcze wszystko z Ocelot wczesniej ;) Pani chętna do adopcji nie ma nic przeciwko, bo w weekend się nigdzie nie wybiera. Dostałam również od Niej smsa, że rozmawiała z owieczką, i zdania nie zmienia. Nadal jest chętna!! To teraz trzeba kciuki zacisnąć za rezultat wizyty przedadopcyjnej :) Quote
obraczus87 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 trzymam kciuki bardzo mocno !!!!!!!!!!!!!:) Quote
Owieczka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='mala_czarna']Ufff. No to tak. Wizyta w Tomaszowie przewidziana jest na sobotę. Dogramy jeszcze wszystko z Ocelot wczesniej ;) Pani chętna do adopcji nie ma nic przeciwko, bo w weekend się nigdzie nie wybiera. Dostałam również od Niej smsa, że rozmawiała z owieczką, i zdania nie zmienia. Nadal jest chętna!! To teraz trzeba kciuki zacisnąć za rezultat wizyty przedadopcyjnej :)[/QUOTE] Ja mam tylko obawy co do tej dwójki malutkich dzieciaków... Kostunia to psina która do dzieci jest ok ale... u mnie w domu albo na podwórku gdzie miała swój bezpieczny kąt i dużo przestrzeni do ucieczki. Boję się że w bloku , przy dwójce dzieci może się zestresować. :( Tak, wiem... panikuję :P ale wola panikowac niż wiecie... Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Owieczka']Ja mam tylko obawy co do tej dwójki malutkich dzieciaków... Kostunia to psina która do dzieci jest ok ale... u mnie w domu albo na podwórku gdzie miała swój bezpieczny kąt i dużo przestrzeni do ucieczki. Boję się że w bloku , przy dwójce dzieci może się zestresować. :( Tak, wiem... panikuję :P ale wola panikowac niż wiecie...[/QUOTE] Kosteczka nawet w bloku moze znalezc swój kącik :) Mój Tobi znajduje Go pod łóżkiem, pod stołem, a gdy ma naprawde dosc idzie do łazienki :evil_lol: Nie ma co panikowac z tego powodu :) :evil_lol: Quote
Akrum Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 może jednak Kostka będzie miałą z dzieciakami wesoło, będą się z nią bawić, drapkać i będzie szczęśliwa nawet w bloku...? fajnie by było :) Quote
Owieczka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Wiecie :) ja to bym chciała dla moich podopiecznych pieknych pałaców z fontannami , wielkim ogrodem, złotymi klamkami i w ogóle raj na ziemi :D Będę tęskniła... :( Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Owieczka']Wiecie :) ja to bym chciała dla moich podopiecznych pieknych pałaców z fontannami , wielkim ogrodem, złotymi klamkami i w ogóle raj na ziemi :D Będę tęskniła... :([/QUOTE] Ciotka, luzik, ja juz Ci załatwie nastepna gromadke, spokojna głowa :) :D Quote
mala_czarna Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 O rany, o rany, o rany, o rany!!!! :) Owieczko, ja Cię proszę, nie rób mi tego. Zasiałaś własnie we mnie ziarno niepewności co do tej dwójki dzieci. Quote
Owieczka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='mala_czarna']O rany, o rany, o rany, o rany!!!! :) Owieczko, ja Cię proszę, nie rób mi tego. Zasiałaś własnie we mnie ziarno niepewności co do tej dwójki dzieci.[/QUOTE] Nie no, nie chciałam :diabloti: Ja staram sie na zimne dmuchać ale ta kobieta ma duże doświadczenie z psami i qoopy w domu ją nie przerażaja więc nie powinnyśmy się matrwić na zapas... Ale jak i tak się martwię. :eviltong: No co ja zrobię ,że zawsze kieruje się intuicją. Być moze moje obawy sa bezpodstawne i wszystko będzie ok ( oby ) bo nie widziałam kobiety i jej dzieci na żywo więc niewiele w sumie moge powiedzieć. :shake: pamiętajcie że zawsze Kostunia ma u mnie dom otwarty :loveu: Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Przepraszam za OFF :roll: Kochani zapraszam na wątek 4 suczek - szczeniaków. Brakuje nam stałych deklaracji na kwotę 138zł... aby mogły byc bezpieczne :roll: Akcja została szybko zorganizowana, ale jak zwykle brak kasy :( http://www.dogomania.pl/threads/186927-4-suczki-szczeniaki!-Urodziły-się-w-garażu-(-Brak-168-zł-(-Uratujmy-je-RAZEM!! Quote
Akrum Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 a ja też ofika małego wstawie, bo wiem że każda cioteczka uwielbia zakupy, więc bazzaros piękny został zrobiony z ciuszkami dla Was cioteczki i dla mamusiek Waszych :) wejdźcie, chociażby po to, żeby się pośmiać z dowcipów prowadzącej bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/188032-Eksklusive-dla-PA%C5%83-ubrania-letnie-NOWE-42-44-pierwsza-prezentacja-mozna-ogl%C4%85da%C4%87 Quote
Owieczka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Cioteczki !!!!!! Miałam telefon w sprawie Kosteczki !!!! Pani całkiem fajna ma dzwonić do małej_czarnej :D Okolice które dobrze znam... Wołomin -Słoneczna :P Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Owieczka']Cioteczki !!!!!! Miałam telefon w sprawie Kosteczki !!!! Pani całkiem fajna ma dzwonić do małej_czarnej :D Okolice które dobrze znam... Wołomin -Słoneczna :P[/QUOTE] Oo z Wołomina jest Kinia1984 ;) To bedziemy miały w czym wybierac dla Kosteczki, a raczej mala_czarna bedzie miala ;) Quote
mala_czarna Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 mala_czarna nie ma zbyt dużego wyboru, bo pani z Wołomina nie zadzwoniła. Quote
Owieczka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='mala_czarna']mala_czarna nie ma zbyt dużego wyboru, bo pani z Wołomina nie zadzwoniła.[/QUOTE] Uuuu no to nie fajnie :shake: Czekamy na wieści z wizyty w takim razie i zobaczymy :cool3: może to ten domek... ? Ale jak widać że z ogłoszeń zaczyna się cos ruszać :) Quote
Akrum Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 w końcu czas najwyższy... żeby telefony się rozdzwoniły :) Quote
Recommended Posts