Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mala_czarna napisał(a):Fajnie, że chociaż przestała robić kupę w domu. To naprawdę duży postęp. Z tym siusianiem, a właściwie ze zlizywaniem moczu to zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć. Pewnie dlatego, że kompletnie się na tym nie znam, ale jestem dobrej myśli, że i to minie ;) Moze byc tak ,ze Kostce brakuje mineralow, warto spróbować podawać jej Rumen Tabs.bardzo skuteczny i tani, 100 tabl. kosztuje okolo 6 zl...:) Quote
Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Trzeba spróbować wrzucić dziewczynkę do metra.... no tak ale jak sie wrzuca do Metra, chyba tylko przez Cafeanimals? Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Ellig napisał(a):no tak ale jak sie wrzuca do Metra, chyba tylko przez Cafeanimals? Cafeanimals robiłam już dawno. Zero odzewu. No nic, może za jakiś czas się te adopcje ruszą. Quote
Owieczka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ellig napisał(a):Moze byc tak ,ze Kostce brakuje mineralow, warto spróbować podawać jej Rumen Tabs.bardzo skuteczny i tani, 100 tabl. kosztuje okolo 6 zl...:) Dostaje witaminy i minerały. To jest objaw stresu albo lęk separacyjny. Bo jak jestem w domu to nie ma takich objawów. Dzisiaj Kostunia mnie obudziła bo chciała wyjsc się wyqpać. :multi: Poczułam na twarzy zimny nochal i ciepły podmuch powietrza :eviltong: jak otworzyłam oczy to zobaczyłam ogonek w ruchu. Wypuściłam na dworek a Kostunia poszła w swoje miejsce i zostawiła co jej przeszkadzało. :loveu: Kochana dziewczynka. Dzisiaj miałam cienką noc... Cięzko było mi zasnąć, tym bardziej że psiarnia usnęła szybciej i jak nie chrapał Portos to sapała Kosta a doprawiała Lorcia :evil_lol: I tak całą noc... Dzisiaj chyba zatyczki założę :eviltong: Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Codziennie dobre wieści. Fajnie się czyta :) Quote
mysza 1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Owieczka napisał(a): Dzisiaj miałam cienką noc... Cięzko było mi zasnąć, tym bardziej że psiarnia usnęła szybciej i jak nie chrapał Portos to sapała Kosta a doprawiała Lorcia :evil_lol: I tak całą noc... Dzisiaj chyba zatyczki założę :eviltong: Skąd ja to znam, a sen mam płytki, okropność ;) Quote
Tora&Faro Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ellig napisał(a):no tak ale jak sie wrzuca do Metra, chyba tylko przez Cafeanimals? Tak...jak mi się uda to spróbuję dzisiaj wrzucić.... Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Tak...jak mi się uda to spróbuję dzisiaj wrzucić.... Ciotka, ja już robiłam Kosteczce Cafeanimal ;) Quote
Tora&Faro Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wiem, widziałam;)....ale jeśli chcemy żeby była w "papierowym" metrze to trzeba próbować.... choćby codziennie:) Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Wiem, widziałam;)....ale jeśli chcemy żeby była w "papierowym" metrze to trzeba próbować.... choćby codziennie:) I zdjęcia teraz takie fajne są. Np. Kosteczka wśród mleczy na zielonej trawce :) Quote
Tora&Faro Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zaraz coś pokombinuję:) Zrobiłam Cafeanimal....mam nadzieję że z dobrym skutkiem;) Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Mam nowe zdjęcia Kosteczki. Teraz już ich nie zdążę wrzucić, ale powiem wam, że cudne są :loveu::loveu: Kosteczka w koszyczku palce lizać!! Quote
magenka1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 a ja byłam w odwiedzinach na wątku Portosika i zobaczą kogo zobaczyłam :) Quote
Ingrid44 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cudowne fotki ,Kosteczka pieknieje z kazdym dniem. Nie wiem jak z funduszami Kosteczki ale podzile sie moimi doswiadczeniami w oglaszaniu. Poniewaz sama utrzymuje pieska w Hoteliku spadlo na mnie szukanie mu domku. Oglaszam go od wielu miesiecy na wszystkich mozliwych portalach i zero odzewu chociaz piesek maly i mlody. Zrobilam ogloszenie w "Dzienniku Zachodnim" i bylo duzo telefonow . Wielu ludzi chcialo pieska do dzieci albo dzwonili starsi ludzie . Niestety piesek nie nadaje sie akurat ani do dzieci ani do starszych ludzi. Takie ogloszenia kosztuje 70 zl. W "Echu Miasta" mozna dac zdjecie i napisac 2 linijki i kosztuje 36.60 zl. W innych gazetach np. "zyciu Warszawy" kosztuje 70 zl. Jesli potrzebne by byly namiary sluze pomoca.:) Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Magenko, bo wszędzie tam gdzie Portosik, tam i Kosteczka ;) A teraz do stada doszedł Trymer, piękny onek z Pułtuska. Ingrid, dzięki za rady :) Chyba wezmę to pod uwagę, bo takie normalne ogłoszenia w necie nie cieszą się zainteresowaniem. Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Teraz obiecane zdjęcia od Owieczki. Kostka jest śliczna i niebywale fotogeniczna :loveu::loveu: Quote
magenka1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 cudne są te psiaki , a Kosteczka to przybyła na wadze i to ostro :) Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Portreciki. No śliczna mordka jest, nieprawdaż?? :loveu:;) Quote
magenka1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Piękna jak widzę ją na banerku same kosteczki a teraz prawdziwa księżniczka w tym koszyku :) Quote
mala_czarna Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Jak ktoś się znudził to niech nie ogląda, bo mam jeszcze kilka :) Tutaj z nowym kolegą - Trymerem :) Quote
Ingrid44 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Piekne fotki. Kosteczka jest bardzo fotogieniczna . Jak slodko spi w koszyku. Nie moge uwierzyc ze nikt jej jeszcze nie zauwazyl. Kolejka powinna stac po taka pieknosc. Quote
Ewa Marta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='mala_czarna']Portreciki. No śliczna mordka jest, nieprawdaż?? :loveu:;) Ale piękność!!!!! No i sporo jej przybyło, za moment w ogóle nie zmieści się w tym koszyku:-) Może warto wymościć jej go czymś wychodzącym poza koszyk, żeby mogła opierac łepek na miękkim? Ja mam totalnego świra w tym temacie i moje psy wszędzie mają dziecięce kołderki:-) Quote
Recommended Posts