Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
Fajnie, że chociaż przestała robić kupę w domu. To naprawdę duży postęp. Z tym siusianiem, a właściwie ze zlizywaniem moczu to zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć. Pewnie dlatego, że kompletnie się na tym nie znam, ale jestem dobrej myśli, że i to minie ;)

Moze byc tak ,ze Kostce brakuje mineralow, warto spróbować podawać jej Rumen Tabs.bardzo skuteczny i tani, 100 tabl. kosztuje okolo 6 zl...:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Trzeba spróbować wrzucić dziewczynkę do metra....

no tak ale jak sie wrzuca do Metra, chyba tylko przez Cafeanimals?

Posted

Ellig napisał(a):
no tak ale jak sie wrzuca do Metra, chyba tylko przez Cafeanimals?

Cafeanimals robiłam już dawno. Zero odzewu. No nic, może za jakiś czas się te adopcje ruszą.

Posted

Ellig napisał(a):
Moze byc tak ,ze Kostce brakuje mineralow, warto spróbować podawać jej Rumen Tabs.bardzo skuteczny i tani, 100 tabl. kosztuje okolo 6 zl...:)

Dostaje witaminy i minerały. To jest objaw stresu albo lęk separacyjny. Bo jak jestem w domu to nie ma takich objawów.

Dzisiaj Kostunia mnie obudziła bo chciała wyjsc się wyqpać. :multi: Poczułam na twarzy zimny nochal i ciepły podmuch powietrza :eviltong: jak otworzyłam oczy to zobaczyłam ogonek w ruchu. Wypuściłam na dworek a Kostunia poszła w swoje miejsce i zostawiła co jej przeszkadzało. :loveu: Kochana dziewczynka.

Dzisiaj miałam cienką noc... Cięzko było mi zasnąć, tym bardziej że psiarnia usnęła szybciej i jak nie chrapał Portos to sapała Kosta a doprawiała Lorcia :evil_lol: I tak całą noc... Dzisiaj chyba zatyczki założę :eviltong:

Posted

Owieczka napisał(a):

Dzisiaj miałam cienką noc... Cięzko było mi zasnąć, tym bardziej że psiarnia usnęła szybciej i jak nie chrapał Portos to sapała Kosta a doprawiała Lorcia :evil_lol: I tak całą noc... Dzisiaj chyba zatyczki założę :eviltong:

Skąd ja to znam, a sen mam płytki, okropność ;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Wiem, widziałam;)....ale jeśli chcemy żeby była w "papierowym" metrze to trzeba próbować.... choćby codziennie:)

I zdjęcia teraz takie fajne są. Np. Kosteczka wśród mleczy na zielonej trawce :)

Posted

Cudowne fotki ,Kosteczka pieknieje z kazdym dniem. Nie wiem jak z funduszami Kosteczki ale podzile sie moimi doswiadczeniami w oglaszaniu. Poniewaz sama utrzymuje pieska w Hoteliku spadlo na mnie szukanie mu domku. Oglaszam go od wielu miesiecy na wszystkich mozliwych portalach i zero odzewu chociaz piesek maly i mlody.
Zrobilam ogloszenie w "Dzienniku Zachodnim" i bylo duzo telefonow . Wielu ludzi chcialo pieska do dzieci albo dzwonili starsi ludzie . Niestety piesek nie nadaje sie akurat
ani do dzieci ani do starszych ludzi. Takie ogloszenia kosztuje 70 zl. W "Echu Miasta" mozna dac zdjecie i napisac 2 linijki i kosztuje 36.60 zl. W innych gazetach np. "zyciu Warszawy" kosztuje 70 zl.

Jesli potrzebne by byly namiary sluze pomoca.:)

Posted

Magenko, bo wszędzie tam gdzie Portosik, tam i Kosteczka ;) A teraz do stada doszedł Trymer, piękny onek z Pułtuska.
Ingrid, dzięki za rady :) Chyba wezmę to pod uwagę, bo takie normalne ogłoszenia w necie nie cieszą się zainteresowaniem.

Posted

[quote name='mala_czarna']Portreciki. No śliczna mordka jest, nieprawdaż?? :loveu:;)

Ale piękność!!!!! No i sporo jej przybyło, za moment w ogóle nie zmieści się w tym koszyku:-) Może warto wymościć jej go czymś wychodzącym poza koszyk, żeby mogła opierac łepek na miękkim? Ja mam totalnego świra w tym temacie i moje psy wszędzie mają dziecięce kołderki:-)