Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
czy wpłynęła moja deklaracja za czerwiec? bo widzę, że pierwsza strona od 11.05 nie była aktualizowana, dlatego pytam...

Przyszła, przepraszam, że nie odnotowałam, ale nie siedzę u siebie w pokoju, i musiałam mozillę wgrać żeby pisać.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Przyszła, przepraszam, że nie odnotowałam, ale nie siedzę u siebie w pokoju, i musiałam mozillę wgrać żeby pisać.

nie szkodzi ;) ja tylko tak pytałam, bo czasami banki tak długo puszczają przelewy, u mnie jest że poszedł a w rezultacie idzie kilka dni... dlatego pytałam :)

Posted

Cioteczki !!! Kosta się chyba w Trymku zakochała :loveu: Przychodzi spac na noc do domu ale... kręci się niespokojnie po całym domu a dzisiaj mnie obudziła ok 1 w nocy i chciała wyjść. Nie poszła się załatwić tylko stała nad Trymkiem który leżał na progu domu. ;)
Rano jak wyjezdżam samochodem to zamykam Trymka w kojcu ( żeby przypadkiem głupol nie wyleciał na jezdnię) a tu Kostunia za nim krok w krok, położyła się pod kojcem i czekała az go wypuszczę... No to juz chyba miłosc jest :loveu:

Posted

Akrum napisał(a):
a co z resztą deklaracji, bo przeciez brakuje jeszcze 120 tak?

Ja juz nie będę prosić o pieniądze. Niedługo robię kolejny bazarek, z przeznaczeniem po połowie na Kostkę i Miszkę z Klembowa po operacji. Mam małą deklarację na Miętuska u Renatki, małą deklarację na Brutuska, więc dam jakoś radę.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Mala_czarna trzeba by pomyśleć nad zdjęciem Kostce Kamienia :)

Tak, myślałam o tym, tylko że to pewnie trzeba będzie Kostkę do Wawki transportować, a to muszę najpierw dogadać z Owieczką.
Zainteresowanie Kostką jest zerowe. Nie mam żadnych telefonów, żadnych maili, pomimo tego, że zrobiony jest cały pakiet ogłoszeń, który Kostce sprezentowałaś. Przykro mi z tego powodu. Tyle psiaków z Dogo znajduje swój dom, a Kostka nikomu się nie podoba :(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Tak, myślałam o tym, tylko że to pewnie trzeba będzie Kostkę do Wawki transportować, a to muszę najpierw dogadać z Owieczką.
Zainteresowanie Kostką jest zerowe. Nie mam żadnych telefonów, żadnych maili, pomimo tego, że zrobiony jest cały pakiet ogłoszeń, który Kostce sprezentowałaś. Przykro mi z tego powodu. Tyle psiaków z Dogo znajduje swój dom, a Kostka nikomu się nie podoba :(

Mala_czarna - na odzew trzeba niestety poczekać.
Popatrz na Shilę i Wegę - jak były telefony to chętni uwiązać psa na łańcuch :roll:
Ale czasami naprawdę warto poczekac :)
Przykład- Guaro :) tatus Brutuska.

Nie ma co się załamywać. Kostka znajdzie swoja szansę.

uważam, że dobrym pomysłem byłoby również zrobienie plakatów i powieszenie. Jak chcesz mogę Ci pokazac plakat jaki zrobiła Cioteczka dla Portoska.. i ocenisz.

Posted

mala_czarna napisał(a):

Niestety niektóre psiaki dłużej muszą czekać na te wymarzone domki...i nie jest to kwestia tego że Kostusia sie nikomu nie podoba, bo to przecież piękna sunieczka:)

Kamuś a może warto poprosić Lilk_e o takie allegro jak mają chłopaki?

Posted

Zakochana? To znaczy, że teraz trzeba adoptować Kostusię z tym drugim pieskiem razem? ;)
A co do podobania się... to ona się barrrrdzo podoba, tylko nie ten czas może albo coś... Zobaczymy jak to będzie :). Mała-Czarna gdyby były problemy z kasą to pamiętaj o moim mailu... :)

Posted

go-ja napisał(a):

Mała-Czarna gdyby były problemy z kasą to pamiętaj o moim mailu... :)

Kochana, Ty masz deklarację stałą i więcej póki co nie trzeba!! Ale dziękuję za propozycję :)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Niestety niektóre psiaki dłużej muszą czekać na te wymarzone domki...i nie jest to kwestia tego że Kostusia sie nikomu nie podoba, bo to przecież piękna sunieczka:)

Ale żeby tak żadnego telefonu??? :mad::mad:

Posted

Zauwazylam ze ostatnio bardzo ciezko znalezc domek z ogloszen na necie. Jest bardzo duzy odzew z ogloszen w gazetach ale takie ogloszenia sa bardzo drogie. Wiem z doswiadczenia bo probuje wszystkiego dla mojego podopiecznego. "Dziennik Zachodni" jest bardzo popularny -ogloszenie ze zdjeciem kosztuje 89 zl. W "Zyciu Warszawy"-podobnie.W "Echu Miasta " -36.60 zl ,ze zdjeciem i 2 linijki tekstu. Jak by bylo potrzeba wiecej wiadomosci sluze pomoca.

Posted

albo też dużo robią ogłoszenia rozwieszane na słupach w mieście. tak właśnie ostatnio znalazł domek rudy "zwykły" kundelek, w necie robiłam mu dużo dużo ogłoszeń i nie tylko ja, allego wyróźnione i nic długi czas... aż w końcu zeberka4 porozwieszała w Poznaniu papierowe ogłoszenia i od razu super domek się znalazł u ludzi, którzy do netu nie zaglądają. może warto pomyśleć o czymś takim.

Posted

AKRUM tez o tym wspomnialam malej_czarnej.... jest wiele osób, które nie zagladaja do neta.. przyznam szczerze ze podziwiam ludzi, którzy wyszukują psiaków w necie. Przeciez to tak jakby pójsc do schroniska... tyle pieknych psów, biednych i kazdy psiak chce byc kochany. Ludzie czesto nie chca wybierac z tak duzej ilości psów.

A jakby ktos zobaczył taki plakacik, kto wie?? :)