Akrum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 czy wpłynęła moja deklaracja za czerwiec? bo widzę, że pierwsza strona od 11.05 nie była aktualizowana, dlatego pytam... Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Akrum napisał(a):czy wpłynęła moja deklaracja za czerwiec? bo widzę, że pierwsza strona od 11.05 nie była aktualizowana, dlatego pytam... Przyszła, przepraszam, że nie odnotowałam, ale nie siedzę u siebie w pokoju, i musiałam mozillę wgrać żeby pisać. Quote
Akrum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ja się cieszę, że mi informatyk w pracy od razu mozille wgrał, bo teraz nie mam problemu :) Quote
Akrum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mala_czarna napisał(a):Przyszła, przepraszam, że nie odnotowałam, ale nie siedzę u siebie w pokoju, i musiałam mozillę wgrać żeby pisać. nie szkodzi ;) ja tylko tak pytałam, bo czasami banki tak długo puszczają przelewy, u mnie jest że poszedł a w rezultacie idzie kilka dni... dlatego pytałam :) Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 W każdym razie, jako kolejna stała deklaracja to 20 zł od mojej koleżanki z pracy p. Moniki. :) Quote
Owieczka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cioteczki !!! Kosta się chyba w Trymku zakochała :loveu: Przychodzi spac na noc do domu ale... kręci się niespokojnie po całym domu a dzisiaj mnie obudziła ok 1 w nocy i chciała wyjść. Nie poszła się załatwić tylko stała nad Trymkiem który leżał na progu domu. ;) Rano jak wyjezdżam samochodem to zamykam Trymka w kojcu ( żeby przypadkiem głupol nie wyleciał na jezdnię) a tu Kostunia za nim krok w krok, położyła się pod kojcem i czekała az go wypuszczę... No to juz chyba miłosc jest :loveu: Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 No pięknie. Romansików się zachciało!! :evil_lol::evil_lol: Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='Diora']Fotki fantastyczne :) A ten przeciwnik Kosty jak ma na imię? ;) To Trymer z Pułtuska :) http://www.dogomania.pl/threads/185772-ON-z-Pu%C5%82tuska-bezpieczny-bardzo-potrzebne-deklaracje-wp%C5%82at Quote
Akrum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 w końcu mamy "wiosnę" więc i Kostka się zakochała :) Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Owieczko podaj mi proszę numer konta do zapłaty za hotelik za maj. I napisz też, czy musimy coś doliczyć, bo gotowałaś dla Kostki. Quote
Akrum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 a co z resztą deklaracji, bo przeciez brakuje jeszcze 120 tak? Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Akrum napisał(a):a co z resztą deklaracji, bo przeciez brakuje jeszcze 120 tak? Ja juz nie będę prosić o pieniądze. Niedługo robię kolejny bazarek, z przeznaczeniem po połowie na Kostkę i Miszkę z Klembowa po operacji. Mam małą deklarację na Miętuska u Renatki, małą deklarację na Brutuska, więc dam jakoś radę. Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Mala_czarna trzeba by pomyśleć nad zdjęciem Kostce Kamienia :) Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):Mala_czarna trzeba by pomyśleć nad zdjęciem Kostce Kamienia :) Tak, myślałam o tym, tylko że to pewnie trzeba będzie Kostkę do Wawki transportować, a to muszę najpierw dogadać z Owieczką. Zainteresowanie Kostką jest zerowe. Nie mam żadnych telefonów, żadnych maili, pomimo tego, że zrobiony jest cały pakiet ogłoszeń, który Kostce sprezentowałaś. Przykro mi z tego powodu. Tyle psiaków z Dogo znajduje swój dom, a Kostka nikomu się nie podoba :( Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mala_czarna napisał(a):Tak, myślałam o tym, tylko że to pewnie trzeba będzie Kostkę do Wawki transportować, a to muszę najpierw dogadać z Owieczką. Zainteresowanie Kostką jest zerowe. Nie mam żadnych telefonów, żadnych maili, pomimo tego, że zrobiony jest cały pakiet ogłoszeń, który Kostce sprezentowałaś. Przykro mi z tego powodu. Tyle psiaków z Dogo znajduje swój dom, a Kostka nikomu się nie podoba :( Mala_czarna - na odzew trzeba niestety poczekać. Popatrz na Shilę i Wegę - jak były telefony to chętni uwiązać psa na łańcuch :roll: Ale czasami naprawdę warto poczekac :) Przykład- Guaro :) tatus Brutuska. Nie ma co się załamywać. Kostka znajdzie swoja szansę. uważam, że dobrym pomysłem byłoby również zrobienie plakatów i powieszenie. Jak chcesz mogę Ci pokazac plakat jaki zrobiła Cioteczka dla Portoska.. i ocenisz. Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mala_czarna napisał(a):Zainteresowanie Kostką jest zerowe. Nie mam żadnych telefonów, żadnych maili, pomimo tego, że zrobiony jest cały pakiet ogłoszeń, który Kostce sprezentowałaś. Przykro mi z tego powodu. Tyle psiaków z Dogo znajduje swój dom, a Kostka nikomu się nie podoba :( Niestety niektóre psiaki dłużej muszą czekać na te wymarzone domki...i nie jest to kwestia tego że Kostusia sie nikomu nie podoba, bo to przecież piękna sunieczka:) Kamuś a może warto poprosić Lilk_e o takie allegro jak mają chłopaki? Quote
go-ja Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zakochana? To znaczy, że teraz trzeba adoptować Kostusię z tym drugim pieskiem razem? ;) A co do podobania się... to ona się barrrrdzo podoba, tylko nie ten czas może albo coś... Zobaczymy jak to będzie :). Mała-Czarna gdyby były problemy z kasą to pamiętaj o moim mailu... :) Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 go-ja napisał(a): Mała-Czarna gdyby były problemy z kasą to pamiętaj o moim mailu... :) Kochana, Ty masz deklarację stałą i więcej póki co nie trzeba!! Ale dziękuję za propozycję :) Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Tora&Faro napisał(a):Niestety niektóre psiaki dłużej muszą czekać na te wymarzone domki...i nie jest to kwestia tego że Kostusia sie nikomu nie podoba, bo to przecież piękna sunieczka:) Ale żeby tak żadnego telefonu??? :mad::mad: Quote
Ingrid44 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Zauwazylam ze ostatnio bardzo ciezko znalezc domek z ogloszen na necie. Jest bardzo duzy odzew z ogloszen w gazetach ale takie ogloszenia sa bardzo drogie. Wiem z doswiadczenia bo probuje wszystkiego dla mojego podopiecznego. "Dziennik Zachodni" jest bardzo popularny -ogloszenie ze zdjeciem kosztuje 89 zl. W "Zyciu Warszawy"-podobnie.W "Echu Miasta " -36.60 zl ,ze zdjeciem i 2 linijki tekstu. Jak by bylo potrzeba wiecej wiadomosci sluze pomoca. Quote
obraczus87 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ja musze zrobic takie ogloszenia swoim podopiecznym. Jak na razie robiłam w Echu Miasta ale niestety bez zdjęc... Quote
Akrum Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 albo też dużo robią ogłoszenia rozwieszane na słupach w mieście. tak właśnie ostatnio znalazł domek rudy "zwykły" kundelek, w necie robiłam mu dużo dużo ogłoszeń i nie tylko ja, allego wyróźnione i nic długi czas... aż w końcu zeberka4 porozwieszała w Poznaniu papierowe ogłoszenia i od razu super domek się znalazł u ludzi, którzy do netu nie zaglądają. może warto pomyśleć o czymś takim. Quote
obraczus87 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 AKRUM tez o tym wspomnialam malej_czarnej.... jest wiele osób, które nie zagladaja do neta.. przyznam szczerze ze podziwiam ludzi, którzy wyszukują psiaków w necie. Przeciez to tak jakby pójsc do schroniska... tyle pieknych psów, biednych i kazdy psiak chce byc kochany. Ludzie czesto nie chca wybierac z tak duzej ilości psów. A jakby ktos zobaczył taki plakacik, kto wie?? :) Quote
mala_czarna Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Zapraszam na bazarek dla Kosteczki i Miszki z Klembowa :) http://www.dogomania.pl/threads/187010-Dla-Kosteczki-i-Miszki-filmy-gry-dla-dzieci-do-12-czerwca Przypominam również kochanym Cioteczkom o wpłatach miesięcznych (deklaracje) dla Kostuni ;) Quote
Recommended Posts