Owieczka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 mala_czarna napisał(a):Kostka, dziewczyno, wstydu nie masz???? Owieczko, ale ona budzi Cię w środku nocy i chce się pójść załatwić?? :crazyeye: Tak kochana. Teraz to wygląda tak, że jak ja wstaje ( na nocne siusiu ) to Kosteczka się podnosi bo chce wyjść. Czasem zaczyna się kręcic i przychodzi mnie budzić a juz było tak, że spała cała noc. Jak dla mnie to jest syndrom stersu. Kostunia sie przestraszyła jak ostatnio Marek jej zamknąl drzwi przed nosem ( ja niestety spałam jak zabita) i od tamtej pory Kostunia znowu wychodzi w nocy... Jak dla mnie to kwestia czasu ( chociaż nie wiem ile to potrwa) jak znowu przespi pieknie całą noc :) Ja tam w nią wierzę. Quote
Akrum Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 taka Kostusia, taka lękliwa... ale wierzę, że jej przejdzie... Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Owieczka napisał(a):Tak kochana. Teraz to wygląda tak, że jak ja wstaje ( na nocne siusiu ) to Kosteczka się podnosi bo chce wyjść. Czasem zaczyna się kręcic i przychodzi mnie budzić a juz było tak, że spała cała noc. Jak dla mnie to jest syndrom stersu. Kostunia sie przestraszyła jak ostatnio Marek jej zamknąl drzwi przed nosem ( ja niestety spałam jak zabita) i od tamtej pory Kostunia znowu wychodzi w nocy... Jak dla mnie to kwestia czasu ( chociaż nie wiem ile to potrwa) jak znowu przespi pieknie całą noc :) Ja tam w nią wierzę. Miejmy nadzieję że dziewczynka dojdzie do siebie...Ona jest po prostu bardzo wrażliwa, jak to prawdziwa kobieta;) A poważnie to bardzo mi jej żal...musiała sporo przejść.... Quote
Ingrid44 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Nie moge nawet sobie wyobrazic co jej ludzie zrobili jak ona tak sie boi wszystkiego :( :( :( Quote
go-ja Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 mala_czarna napisał(a):Myśl lepiej jak tę sąsiadkę do sanatorium wysłać. I to na bardzo, bardzo długi turnus :lol: Niech się Pan Bóg nią zajmuje :). A ja skontaktowałam się z adwokatem w sprawie innej całkiem, której nie będę tu roztrząsać... W każdym razie gdyby wszystko dobrze poszło mogłabym mieć mieszkanko własne! Może już na wiosnę! Wtedy Kosta by ze mną zamieszkała :) Quote
Owieczka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Nooo I Wasze dobre słowa dotarły do Kosteczki !!! Dzisiaj kosteczka spała dośc długo i gdyby mnie pęcherz nie obudził to pewnie by panienka jeszcze cit pospała. Wstałyśmy przed 6 rano :multi: Sukces !! Ja wiem, ze jeszcze to sporo potrwa zanim Ona wszystko sobie juz unormuje i bedzie ładnie przesypaiała całą noc ale ciesza mnie jej nawet najmniejsze postępy ;) Quote
go-ja Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Owieczka napisał(a):Nooo I Wasze dobre słowa dotarły do Kosteczki !!! Dzisiaj kosteczka spała dośc długo i gdyby mnie pęcherz nie obudził to pewnie by panienka jeszcze cit pospała. Wstałyśmy przed 6 rano :multi: Sukces !! Ja wiem, ze jeszcze to sporo potrwa zanim Ona wszystko sobie juz unormuje i bedzie ładnie przesypaiała całą noc ale ciesza mnie jej nawet najmniejsze postępy ;) Super :-)). Dobrze, że ma tak troskliwą opiekę :) Quote
Ingrid44 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Kochana dziewczynka :) Oby tak dalej Kosteczko . Quote
go-ja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Dobranoc Kosteczko! Miej piękny, pierwszy czerwcowy tydzień! :) Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Kosteczko, jak się cieszę nawet z tych mini postępów :) go-ja na wiosnę, już teraz czy za rok ten domek będziesz miała? Quote
Owieczka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Witajcie cioteczki :) Kostunia dzisiaj znowu obudziła mnie ok 3 nad ranem ale nie dziwię się bo była pskudna burza z piorunami i Kostunia troszkę sie stresowała :shake: Kreciła się z pokoju do kuchni itd... Nie bardzo chciała sie połozyć w koszyczku. Przychodziła do mnie do łóżka i wtryniała pysia do głaskania. jak obrobie fotki to podrzuce do wstawienia :) Quote
mala_czarna Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Wstawiam fotki od Owieczki, jednocześnie pragnę nadmienić, że to są normalnie regularne walki psów! Trzeba to gdzieś zgłosić! :evil_lol::evil_lol: Runda I Zastraszanie przeciwnika i prezentowanie uzębienia Runda II Próba przyciśnięcia zawodnika do desek (do ziemi) Runda III Zachodzenie przeciwnika z boku. Zmyła taka! Runda IV Powalenie przeciwnika! Quote
mala_czarna Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Runda V Wygrana zawodniczki w białej koszulce - nieudana próba kontrataku zawodnika płci męskiej Runda VI Zmęczona, ale zdecydowana faworytka zmagań!!:lol: Quote
mala_czarna Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Owieczko, bo zapomniałam zapytać. Jak Kostka stoi z karmą? Mam już się martwić, czy nie? :) No i co z zabezpieczeniem przeciwko kleszczom? Czy mam coś kupić? Ciotka, a tak w ogóle, to czy ja mogę kupić kiltixa dla Kostki, czy raczej nie, bo psiuńki inne są, i istnieje ryzyko jakiegoś ciamkania obroży. Quote
Tora&Faro Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 mala_czarna napisał(a):Wstawiam fotki od Owieczki, jednocześnie pragnę nadmienić, że to są normalnie regularne walki psów! Trzeba to gdzieś zgłosić! :evil_lol::evil_lol: Te ich zabawy są delikatnie mówiąc odjechane:evil_lol: ale miło popatrzeć na szczęśliwe psy:) Quote
go-ja Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Akrum napisał(a):Kosteczko, jak się cieszę nawet z tych mini postępów :) go-ja na wiosnę, już teraz czy za rok ten domek będziesz miała? Nie wiadomo tak naprawdę. Cały czas działam w tej sprawie, ale tego typu zmiany nie dzieją się szybko. Bardzo bym chciała, bardzo, bardzo! Oczywiście będę się cieszyć mocno - jeśli Kosteczka znajdzie w między czasie dobry dom, ale gdyby tak się stało, że nie, że może sobie żyć u Owieczki i robić postępy - to ja jestem nią cały czas bardzo zainteresowana. Żałuję, że nie mogę jej zabrać teraz... Quote
obraczus87 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nie no, Kosteczka w koncu ma przeciwnika swojej postury :loveu: Quote
Owieczka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 mala_czarna napisał(a):Owieczko, bo zapomniałam zapytać. Jak Kostka stoi z karmą? Mam już się martwić, czy nie? :) No i co z zabezpieczeniem przeciwko kleszczom? Czy mam coś kupić? Ciotka, a tak w ogóle, to czy ja mogę kupić kiltixa dla Kostki, czy raczej nie, bo psiuńki inne są, i istnieje ryzyko jakiegoś ciamkania obroży. Cioteczko żednych obroży :shake: Kosta podgryza się i z Portosem i z Trymkiem więc lepiej nie. Poza tym śpi w domu i bardzo często się przytulamy... No chyba że chcesz mnie otruć :diabloti: albo sąsiadkę i jej dzieciaki :mad: W domu mam zapisane kiedy i czym była zakraplana. Na pewno był to Fiprex ale dokładnej daty nie pamietam. :shake: Odrobaczana też była jak do mnie przyjechała. Karma jeszcze jest. Kostunia dostaje mniej bo i tak dojada po wszystkich ( różne rodzaje karmy ) i niec jej nie jest :eviltong: qooopy wali jak słoń. A ostatnio usłyszałam że Kosta przytyła... więc teraz się pilnujemy. :oops: Jak się karma będzie kończyć to na pewno dam znać :eviltong: Quote
obraczus87 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cioteczki, dokładnie tak - trzymaj linię u Kosteczki :) Bo niedługo klocuszkiem będzie :) Teraz wygląda świetnie :loveu: Quote
mala_czarna Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Owieczka napisał(a): qooopy wali jak słoń. A ostatnio usłyszałam że Kosta przytyła... więc teraz się pilnujemy. :oops: No własnie. Pilnujcie się :lol: To jak zerkniesz kiedy była zakraplana daj znać. Kupię fiprexa i Ci wyślę. Quote
Diora Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Fotki fantastyczne :) A ten przeciwnik Kosty jak ma na imię? ;) Quote
Recommended Posts