Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadam z dobrą wiadomością:smile:....na moje konto wpłynęła wpłata dla Kosty - 120,00 zł od p. Kariny ze Zgierza :loveu::loveu::loveu:

Już przekazałam pieniążki malej_czarnej:)

Nie wiem czy p. Karina zagląda na dogo, ale bardzo dziękuję w imieniu Kosteczki:loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ingrid44']Sobota juz jutro ,wiec wkrotce cos bedzie wiadomo :)[/QUOTE]

No niestety, zmiana planów. Dostałam od pani smsa, że wyjeżdża z mężem do Czech i będzie w poniedziałek. Ech, jak nie urok to...

Posted

I kolejny sms. Tym razem o treści następującej: Wie pani co można jutro przywieźć kostkę bo nie jadę, ja przepraszam, że tak kręcę, ale dopiero się dowiedziałam.

Ratunku!!!!!!

Btw. Rozmawiałam dzisiaj z Ciotką Ocelot no i oczywiście wizytę odwołałam, no bo niby po co? Ja nie wiem już co o tym mysleć. Sorki, wysiadam. :comp26:

Posted

Wybywam niedługo, ale powiem wam, że zadzwoniła do mnie pani z Wołomina. Ta, która wcześniej rozmawiała z Owieczką. Hmmm. Bardzo, bardzo sensowna Pani :) Kinia jak się zgodzi to we wtorek/środę może nawiedzimy domek? ;)

Posted

Fajnie, że takie zainteresowanie jest Kosteczką naszą :). Oby wszystko się udało i miała swego człeka wreszcie! Ciocia go-ja sercem zawsze przy Kosteczce będzie :) :) :)

Posted

Ciotki. Robiłam bazarek filmowy dla Miszki z Klembowa i Kostki. Miało być po połowie dla jednej i drugiej. Z bazarku uzbierałam kwotę 87 zł, ale jak sie okazało w trakcie, Miszka dostała od Karoli stały domek (ze względu na stan zdrowia). Póki co, 87 zeta zapisuję na konto Kosteczki, a jesli kostka pójdzie do domu stałego, podzielę pieniążki na jakąś inną bidę. Myslicie, że mogę tak zrobić?:roll:

Posted

ojej, ja myślałam, że po jak zwykle weekendowej nieobecności na dogo zobaczę tu już jakieś konkrety, że wizyta w TOmaszowie wypaliła, że się będę cieszyć, że ... a tu takie rzeczy, no ale dobrze, że mamy kolejny domeczek, który czeka na wizytę ;)

trzymam kciuki tym razem jeszcze mocniej :)

a pieniążki, pewnie że tak - oczywiście to moje zdanie tylko, przecież i tak Kostka ma debet, prawda?

Posted

[quote name='mysza 1']Trzymam kcuki za ten dom w Wołominie.

W sobotę widziałam Kosteczkę, wygłaskałam. Ładnie wygląda :loveu:[/QUOTE]

Ja chyba też byłabym jednak za Wołominem, zwłaszcza, że sporo Ciotek miałoby na nią oko :)
Mysza, a jak ona się zachowuje? Nie wstydziła sie podejść? Nie jest nieśmiała? Zdjęć nie ma żadnych? :loveu:

Posted

Nie, podeszła do mnie normalnie, zachowywała się spokojnie, jak to ona. Trymer przyciskał do ziemi jakiegoś małego szrościaka;) a Kostka grzeczna. Nie bała się zupełnie.
Robiłam kilka zdjęć ale nie wiem co mi wyszło, w nerwach byłam przed spotkaniem z chudzinką, słońce świeciło mocno a psy biegały dookoła. Jakoś marna ;)
W domu sprawdzę jeszcze.

Posted

Dom dla Kosteczki w Tomaszowie skreśliłam. Przykro mi, ale nie mam nerwów. Ja rozumiem, że człowiekowi coś może nagle wypaść, ale zmiany co 10 minut to coś niewiarygodnego. Umawiam wizytę na poniedziałek - źle, pani nie może, bo zakupy, bo mąż wyjeżdża, Chciała na wtorek. Umówiłam się z Ocelot na wtorek, wszystko dograne, wysyłam smsa - odpowiedź za 2 minuty - pani również nie może, bo pasowałoby jej w środę.
Jutro dzwonię do domu w Wołominie - jeśli pani nadal zainteresowana poproszę Kinię o wizytę.

Posted

Mnie ta kobieta grała na nerwach :) wiec dobrze sie stalo. Zmiany zdania co 5, 10 minut to nie jest cos na co My czekamy. Tym bardziej, ze Tutaj chodzi o zywe istnienie, ktore wystarczajaco w zyciu sie wycierpialo juz.

Kosteczka MUSI miec domek IDEALNY :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Nie wstawię korespondencji smsowej, bo tylko na idiotkę bym wyszła. Normalny człowiek zrezygnowałby po 3 smsach, a ja jak ten czub chciałam dać szansę.[/QUOTE]

Kamila, bo za kazdym razem czlowiek mysli, że moze to ta szansa wlasnie dla psiaka?? Nie ma co sie stresowac, najwazniejsze, ze podjelas taka a nie inna decyzje. Tacy ludzie nie powinni miec w ogole psa.