mala_czarna Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Mam sporo zdjęć Kosteczki od Owieczki, ale nie mam już dzisiaj siły wstawiać. Tak to jest jak się raz na pół roku na weekend poza Wawkę wyjedzie. Wstawię fotki jutro. Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Wstawiam fotki Kosteczkowe. Ale fajna dziewczynka z niej. I jak przytyła!! :) Grunt to sobie odpoczywać ;) Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Piękny nosek. Już nie różowy, wszystko fajnie się zagoiło :) Piękne uszy mam, komu je dam :) Jestem ciutkę zblazowana. Proszę nie robić zdjęć!! Ja się już nie bawię. Spadam na obiad :) Quote
Akrum Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 hahaha, ekstra :) ale nam dziewczyna wypiękniała :) Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Mała - te podpisy zdjeć super :) zdjecia zreszta tez superanckie :) Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Ale wiatr. Troszkę mnie przechyliło na jedną stronę :evil_lol: Nie zaczynaj, bo ci pokażę do czego zdolne są kobiety! :angryy: Ewidentnie na czymś przyłapani, bo miny nietęgie ;) Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Ma się tę klasę, co? Zdjęcie wybitnie paszportowe :lol: Szybciej z tymi zdjęciami, bo chciałam pójść na kolację! Ździebko mi się przytyło :p Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Najfajniejsze to zdjęcie, na którym Kostka "morduje" Portosa. Tak trzymaj Kosteczka, nie daj się zdominować facetowi :evil_lol: Quote
magenka1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 kosteczka pięknie teraz wygląda ładnie przytyła Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Powiem wam szczerze, że gdybym mieszkała sama to wzięłabym Kosteczkę na DS :) Coś takiego ma w sobie, że strasznie za serducho chwyta. Generalnie byłam raczej zwolenniczka małych ras, bo moje kochane słoneczko, którego juz niestety nie ma było sznupkiem miniaturowym, ale Kostka to taka gapa jest przytulasnia, że nie mozna przejść obojętnie. Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='mala_czarna']Powiem wam szczerze, że gdybym mieszkała sama to wzięłabym Kosteczkę na DS :) Coś takiego ma w sobie, że strasznie za serducho chwyta. Generalnie byłam raczej zwolenniczka małych ras, bo moje kochane słoneczko, którego juz niestety nie ma było sznupkiem miniaturowym, ale Kostka to taka gapa jest przytulasnia, że nie mozna przejść obojętnie.[/QUOTE] Wczoraj mamie mowilam ze gdybym mogla to bym Ja też wzięła :) hehe Quote
Owieczka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nooo cioteczki !! Bozrobimy kasting na DS dla księżniczki :D Kosteczka nie załatwia się już w domu !! :D Mam nadzieję, że tak juz zostanie... Przesypia pieknie całą noc, nie kręci się i nie szpera itp. Dostała nawet swój koszyk bo okupowała maleńki koszyczek Abiśki w którym sie mieści tylko częściowo, więc wyciągnęłam jej stary kosz po szczeniakach ( w koncu się znalazł) :multi: Dopóki nie wstane, to grzecznie tam śpi i tylko zerka czy dostanie zaproszenie na poranny spacerek. Ostatnio nawet jej się wstać nie chciało... Chyba było dla niej za wcześnie :eviltong: Kostusia ma jeszcze lęk separacyjny bo jak zostaje zamknieta w domu ( ostatnio na ok 3 godz.) to posikuje... Oczywiście potem stara się zatrzeć ślady i zlizuje to. Ćwiczymy po trochu i mam nadzieje, że jak qpanie w domu przeszło to i siaknie przejdzie. Musi tylko panienka upewnić się w przekonaniu że ja na pewno do niej wrócę :p Kostusia ma nowego kolegę :loveu: Teraz ma co molestowac bo to Onek- Trymer. Wściekaja się nieziemsko a Kostusia ma z czym teraz się mocowac bo Portonio to chucherko ;) Kostusia nie da sobie krzywdy zrobić :cool3: Jak nie czuje dosytu po pełnej misce jedzenia to dokańcza po wszystkich :eviltong: To tyle na razie cioteczki bo jestem gościnnie a jeszcze musze dosłac pare fotek do wstawienia. Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Fajnie, że chociaż przestała robić kupę w domu. To naprawdę duży postęp. Z tym siusianiem, a właściwie ze zlizywaniem moczu to zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć. Pewnie dlatego, że kompletnie się na tym nie znam, ale jestem dobrej myśli, że i to minie ;) Quote
Aga-33-76 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Kosteczko, niech pokocha Cię człowiek, Twój człowiek, tak na zawsze... Quote
Tora&Faro Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Kama a w sprawie Kosty nadal zero zainteresowania? aż się wierzyć nie chce.....taka śliczna i fajna sunia.... Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Tora&Faro napisał(a):Kama a w sprawie Kosty nadal zero zainteresowania? aż się wierzyć nie chce.....taka śliczna i fajna sunia.... Nic, zero :( Ja już sama nie wiem gdzie, i w jaki sposób ją ogłaszać. Quote
Tora&Faro Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Trzeba spróbować wrzucić dziewczynkę do metra.... Quote
Recommended Posts