gusia0106 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Tak a'propos Klembowa.... http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1656721,0,1,namierzyli_nielegalne_schronisko__psy_pozamykane_w_skrzyniach,wiadomosc.html Quote
mala_czarna Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='gusia0106']Tak a'propos Klembowa.... http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1656721,0,1,namierzyli_nielegalne_schronisko__psy_pozamykane_w_skrzyniach,wiadomosc.html Aga, my od wczoraj o tym rozmawiamy na wątku. Fatalnie tendencyjny materiał :( Quote
Ingrid44 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Zachowanie Kosteczki przypomina mi zachowanie Kseni (banerek w moim podpisie) . Jak wrocila z koszmarnej adopcji (gdzie byla bita )do domowego DT to wystarczylo ze ktos na nia spojrzal a ona robila kupe pod siebie. Szczegolnie bala sie mezczyzn. Zabralo pol roku zeby Ksenia sie otworzyla . ciagle jest nieufna do obcych . Obecnie pracuje nad nia behawiorysta z funadcji. Kosteczka musi sie przekonac ze nikt nie chce jej zrobic krzywdy. Kto wie co ona przezyla :( Quote
go-ja Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ingrid44 napisał(a):Moze pomozemy sasiadce "wyjechac do Sanatorium" na zawsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szczegolnie jak jest jakas zolza wtedy nie bede miala wyrzutow sumienia:evil_lol::cool3::cool3: Nie będę się rozpisywać o sąsiadce, poświęcę ten czas na modlenie się o to by pewnego dnia się gdzieś wyprowadziła, bo sama chyba się tutaj nie utrzyma. Pani jest po prostu potworem. Szkoda mi, że Kosta tak długo bez domku, ale z drugiej strony - może za czas jakiś będzie ze mną :). Zobaczymy. Zaglądam i jestem, kibicuję i na wolę Bożą czekam, bo ta najlepsza :) Quote
Ingrid44 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 go-ja napisał(a):Nie będę się rozpisywać o sąsiadce, poświęcę ten czas na modlenie się o to by pewnego dnia się gdzieś wyprowadziła, bo sama chyba się tutaj nie utrzyma. Pani jest po prostu potworem. Szkoda mi, że Kosta tak długo bez domku, ale z drugiej strony - może za czas jakiś będzie ze mną :). Zobaczymy. Zaglądam i jestem, kibicuję i na wolę Bożą czekam, bo ta najlepsza :) Wspolczuje sasiadki -potwora. Niestety stare ludowe porzekadlo mowi : Zlego to i Licho nie wezmie.:( Quote
mala_czarna Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Telefonów w sprawie Kostki zero :( Ja chyba nie mam dobrej ręki do adopcji. Quote
gusia0106 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 mala_czarna napisał(a):Telefonów w sprawie Kostki zero :( Ja chyba nie mam dobrej ręki do adopcji. Eeee tam, nie masz od razu. Zastój czasowy nastąpił i tyle. Się nie martw :calus: Quote
Akrum Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 właśnie, tym bardziej teraz, gdy tyle tyle województw zalanych... musisz się póki co uzbroić w cierpliwość... Quote
obraczus87 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Mala_czarna weź się w garść :) Lada chwila Kosteczka bedzie miala zrobione ogloszenia. Quote
Ellig Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Jeśli któryś z wałów wzdłuż warszawskiego odcinka Wisły przerwie i do miasta wleje się woda, to właśnie oddział kierowany przez Mostowskiego będzie miał za zadanie ratowanie zwierząt na terenie stolicy. Trzeba dzwonić na 986 – Będziemy czekać na każdy sygnał – zaznacza Mostowski. Aby zgłosić interwencję Eko Patrolowi trzeba zadzwonić na ogólny numer straży miejskiej 986. Dyspozytor przekaże wtedy odpowiednie instrukcje patrolowi. – Najlepiej, aby zgłaszający dokładnie opisał sytuację, gdzie i jakie zwierzęta trzeba ratować. Quote
Owieczka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Cioteczki bądźcie dobrej myśli :) Kosteczka Was pozdrawia !!! Jak tylko znowu dorwę neta to prześlę zdjęcia do wstawienia :) i więcej napiszę. Nie martwcie się, w końcu ktoś się znajdzie i się w niej zakocha :D Quote
go-ja Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Owieczka napisał(a):Cioteczki bądźcie dobrej myśli :) Kosteczka Was pozdrawia !!! Jak tylko znowu dorwę neta to prześlę zdjęcia do wstawienia :) i więcej napiszę. Nie martwcie się, w końcu ktoś się znajdzie i się w niej zakocha :D Ja już kocham Kosteczkę! :) A to już coś :) Quote
Ingrid44 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ja tez ja kocham, tylko niestety nie moge zaadoptowac :( Ona jest wyjatkowo sliczna. Niech sie socjalizuje u Owieczki a domek napewno sie znajdzie. Quote
obraczus87 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ingrid44 napisał(a):Ja tez ja kocham, tylko niestety nie moge zaadoptowac :( Ona jest wyjatkowo sliczna. Niech sie socjalizuje u Owieczki a domek napewno sie znajdzie. Domek się znajdzie na pewno! A Kosteczka ma super warunki, więc... ;) Quote
mala_czarna Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Jak nie znajdzie to zrobimy z Owieczki DS. Jak nie będzie chciała po dobremu to siłą!! :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 mala_czarna napisał(a):Jak nie znajdzie to zrobimy z Owieczki DS. Jak nie będzie chciała po dobremu to siłą!! :evil_lol: Też tak uważam :D Quote
Akrum Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 mala_czarna napisał(a):Jak nie znajdzie to zrobimy z Owieczki DS. Jak nie będzie chciała po dobremu to siłą!! :evil_lol: hahaha :) to się Owieczka ucieszy jak tu zajrzy, że bić ją chcecie :) Quote
Ingrid44 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Biedna Owieczka, ona z sercem na dloni a tu ja bic chca :crazyeye:. Brzydkie Ciotki:evil_lol::eviltong: Quote
obraczus87 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Akrum napisał(a):hahaha :) to się Owieczka ucieszy jak tu zajrzy, że bić ją chcecie :) ale to tak z miłości :) :) Quote
obraczus87 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Kosteczko przepraszam :) serdecznie zapraszam na filmowy bazarek z przeznaczeniem dla Tytusa i Wegi :) http://www.dogomania.pl/threads/186096-Najlepsze-filmy-pod-słońcem-od-5-zł.-Na-Wegę-i-Tytusa-do-27.05-godz.-20-!!!! Quote
Tora&Faro Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 A ja się pochwalę że dzisiaj miałam okazję wygłaskać Kosteczkę ponieważ zawoziliśmy do Owieczki ONka z Pułtuska:) dziewczynka jest super:loveu:...w pierwszych kontaktach jest bardzo nieśmiała, ale później się rozkręciła i nawet buziaka dostałam;):loveu: Owieczka z nią pracuje i sunia się coraz bardziej otwiera...naprawdę fajna jest:loveu: Quote
obraczus87 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Kosteczka jest bardzo miłą i przyjacielska sunia :) :loveu: taka delikatna :loveu: Quote
obraczus87 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Kosteczko przepraszam, ale to właśnie Owieczka powiedziała mi o Tym szczeniaczku :( Zapraszam na watek szczeniaka na lancuchu....ktory ze strachu robi pod siebie :( http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-łańcuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pomóż!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc!!! Quote
Recommended Posts