Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zachowanie Kosteczki przypomina mi zachowanie Kseni (banerek w moim podpisie) . Jak wrocila z koszmarnej adopcji (gdzie byla bita )do domowego DT to wystarczylo ze ktos na nia spojrzal a ona robila kupe pod siebie. Szczegolnie bala sie mezczyzn. Zabralo pol roku zeby Ksenia sie otworzyla . ciagle jest nieufna do obcych . Obecnie pracuje nad nia behawiorysta z funadcji.

Kosteczka musi sie przekonac ze nikt nie chce jej zrobic krzywdy. Kto wie co ona przezyla :(

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Moze pomozemy sasiadce "wyjechac do Sanatorium" na zawsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Szczegolnie jak jest jakas zolza wtedy nie bede miala wyrzutow sumienia:evil_lol::cool3::cool3:

Nie będę się rozpisywać o sąsiadce, poświęcę ten czas na modlenie się o to by pewnego dnia się gdzieś wyprowadziła, bo sama chyba się tutaj nie utrzyma. Pani jest po prostu potworem. Szkoda mi, że Kosta tak długo bez domku, ale z drugiej strony - może za czas jakiś będzie ze mną :). Zobaczymy. Zaglądam i jestem, kibicuję i na wolę Bożą czekam, bo ta najlepsza :)

Posted

go-ja napisał(a):
Nie będę się rozpisywać o sąsiadce, poświęcę ten czas na modlenie się o to by pewnego dnia się gdzieś wyprowadziła, bo sama chyba się tutaj nie utrzyma. Pani jest po prostu potworem. Szkoda mi, że Kosta tak długo bez domku, ale z drugiej strony - może za czas jakiś będzie ze mną :). Zobaczymy. Zaglądam i jestem, kibicuję i na wolę Bożą czekam, bo ta najlepsza :)

Wspolczuje sasiadki -potwora.
Niestety stare ludowe porzekadlo mowi : Zlego to i Licho nie wezmie.:(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Telefonów w sprawie Kostki zero :(
Ja chyba nie mam dobrej ręki do adopcji.

Eeee tam, nie masz od razu.
Zastój czasowy nastąpił i tyle.
Się nie martw :calus:

Posted

Jeśli któryś z wałów wzdłuż warszawskiego odcinka Wisły przerwie i do miasta wleje się woda, to właśnie oddział kierowany przez Mostowskiego będzie miał za zadanie ratowanie zwierząt na terenie stolicy.

Trzeba dzwonić na 986

– Będziemy czekać na każdy sygnał – zaznacza Mostowski. Aby zgłosić interwencję Eko Patrolowi trzeba zadzwonić na ogólny numer straży miejskiej 986. Dyspozytor przekaże wtedy odpowiednie instrukcje patrolowi. – Najlepiej, aby zgłaszający dokładnie opisał sytuację, gdzie i jakie zwierzęta trzeba ratować.

Posted

Cioteczki bądźcie dobrej myśli :) Kosteczka Was pozdrawia !!!
Jak tylko znowu dorwę neta to prześlę zdjęcia do wstawienia :) i więcej napiszę.
Nie martwcie się, w końcu ktoś się znajdzie i się w niej zakocha :D

Posted

Owieczka napisał(a):
Cioteczki bądźcie dobrej myśli :) Kosteczka Was pozdrawia !!!
Jak tylko znowu dorwę neta to prześlę zdjęcia do wstawienia :) i więcej napiszę.
Nie martwcie się, w końcu ktoś się znajdzie i się w niej zakocha :D

Ja już kocham Kosteczkę! :) A to już coś :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ja tez ja kocham, tylko niestety nie moge zaadoptowac :(

Ona jest wyjatkowo sliczna. Niech sie socjalizuje u Owieczki a domek napewno sie znajdzie.

Domek się znajdzie na pewno! A Kosteczka ma super warunki, więc... ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Jak nie znajdzie to zrobimy z Owieczki DS. Jak nie będzie chciała po dobremu to siłą!! :evil_lol:

hahaha :) to się Owieczka ucieszy jak tu zajrzy, że bić ją chcecie :)

Posted

A ja się pochwalę że dzisiaj miałam okazję wygłaskać Kosteczkę ponieważ zawoziliśmy do Owieczki ONka z Pułtuska:) dziewczynka jest super:loveu:...w pierwszych kontaktach jest bardzo nieśmiała, ale później się rozkręciła i nawet buziaka dostałam;):loveu:

Owieczka z nią pracuje i sunia się coraz bardziej otwiera...naprawdę fajna jest:loveu: