Akrum Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 hoho, no prosze co tu się wyprawia :) Kosta, gdybyś tylko wiedziała, że jest nutka nadzieji na domek z kolega :) Quote
go-ja Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Moja mama właśnie wymyśliła imię :). Nie wiem czy zdradzić... Gadamy, gadamy... Wieczorem pogadam z tatą, mama już mu wspomniała półżartem-półserio przez telefon... :) Quote
Akrum Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 o, widze że sprawa zaczyna nabierać fajnych obrotów :) to jakby (oczywiście tylko sobie pocichu tak myślę) tata się zgodził, to trzebaby pomyśleć nad przeprowadzeniem testu - Kosteczka kontra dzieci, co by potem nie było, że nie toleruje dzieci i musi zostać oddana...! Quote
go-ja Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 No taki test by się pewnie przydał, ale myślę, że nie byłaby to przeszkoda w adopcji. Tadeusz tu nie mieszka, tylko przyjezdza. Gdyby nie lubiła, a pewnie lubi, to nie musiałaby mieć z nim kontaktu. Nawet ogródek jest podzielony i podwórko też osobno, więc pies nie musi byc tam, gdzie Tad. Poza tym nie spuszczamy z oka Tada nawet przy Gaspie, bo psu wobec dzieci trzeba zawsze ufać na 99%. Dziecko może zrobić coś głupiego... Wiecie jak jest. Quote
papryka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 go-ja napisał(a):Moja mama właśnie wymyśliła imię :). Nie wiem czy zdradzić... Gadamy, gadamy... Wieczorem pogadam z tatą, mama już mu wspomniała półżartem-półserio przez telefon... :) no no:) byloby pieknie gdyby Kosteczka zamieszkala z Wami:)))))) trzymam kciuki za decyzje taty na TAK!!!!:) Quote
go-ja Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Tato mój widział zdjęcia i generalnie próbował za dużo nie gadać z nami o tym, pewnie się boi, że zmięknie. Żartował i się wykręcał ;). Zdjęcia też tak starał się szybko obejrzeć... poganiał mnie, żeby go Kosta nie urzekła... :) ;P. Czyli pierwsza rozmowa za nami. Zobaczymy, co będzie dalej. Będę go jeszcze nachodzić w temacie :). A moja mama cały czas mnie poprawia, żebym nie mówiła na nią Kosta, tylko używa tego imienia, co wymyśliła :). Wiem, że gdyby tato się zdecydowanie zgodził, mama się zakocha w Koście do końca. I to tyle na dziś :). Nic konkretnego, ale próbować trzeba jak pisałam :). Quote
Tora&Faro Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 go-ja napisał(a):Tato mój widział zdjęcia i generalnie próbował za dużo nie gadać z nami o tym, pewnie się boi, że zmięknie. Żartował i się wykręcał ;). Zdjęcia też tak starał się szybko obejrzeć... poganiał mnie, żeby go Kosta nie urzekła... :) ;P. Czyli pierwsza rozmowa za nami. Zobaczymy, co będzie dalej. Będę go jeszcze nachodzić w temacie :). A moja mama cały czas mnie poprawia, żebym nie mówiła na nią Kosta, tylko używa tego imienia, co wymyśliła :). Wiem, że gdyby tato się zdecydowanie zgodził, mama się zakocha w Koście do końca. I to tyle na dziś :). Nic konkretnego, ale próbować trzeba jak pisałam :). Czyżby się ślicznej Koście domek szykował?;):) Quote
furciaczek Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Mam nadzieje ze tatko zmieknie:loveu: Naprawde, dwa psy to super sprawa!! Quote
TERESA BORCZ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Szkoda że nie wiedziałam o zacnych planach będąc w OBORNIKACH z Nikusiem. Może z dyskretną niezamierzoną pomocą prędzej by pan tato się dał przekonacć . ale by było super. nawet nadzór weta blisko. Trzymamy kciuki bardzo. Pewnoże dwa psy to lepiej niż jeden. Jak miałam jednego to popiskiwał, poszczekiwał zostajac sam. w dwójke sobie dotrzymują towarzystwa i czekają na mój powrót cierpliwiej i w ciszy, co w bloku nie jest bez znaczenia. Quote
obraczus87 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Kosteczko pokaz sie :) Dzień dobry wszystkim :) Mala_czarna kiedy bedzie tekst do ogloszen?? ;) Przuypomne o bazarku dla Kosteczki :) http://www.dogomania.pl/threads/183675-obrazkowy-)-na-Borę-i-Kostę-na-leczenie-i-DT-do-21-IV-do-godz-24.00 Quote
Akrum Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Kosteczko może uda ci się jednak zdobyć miłość pana taty :) ale byś miała fajnego kolegę do zabaw :) Quote
mala_czarna Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Nie napierać mi za mocno, bo jeszcze się rozmyślą ;) A tak na serio teraz: to decyzja wymagająca zastanowienia, więc wszyscy członkowie rodziny powinni być jednomyślni. Quote
obraczus87 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 mala_czarna napisał(a):Nie napierać mi za mocno, bo jeszcze się rozmyślą ;) A tak na serio teraz: to decyzja wymagająca zastanowienia, więc wszyscy członkowie rodziny powinni być jednomyślni. Oczywiście, że tak. Dajmy czas rodzince GO-Ja. Wtedy poprosimy pewna Kochaną Cioteczkę o podjechanie do Go-ja i sprawdzenie domku - bo ja uważam, że w każdym przypadku domek musi byc sprawdzony :) A tymczasem zbierajmy dalej deklaracje i wplaty jednorazowe. Quote
Akrum Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 mala_czarna napisał(a):Nie napierać mi za mocno, bo jeszcze się rozmyślą ;) A tak na serio teraz: to decyzja wymagająca zastanowienia, więc wszyscy członkowie rodziny powinni być jednomyślni. pewnie że tak, to musi być jednomyślna decyzja, która wymaga na prawdę głębokiego i poważnego zastanowienia, przemyślenia! Quote
Tora&Faro Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dziewczyny a czy Kosta ma allegro? pewnie była na ten temat informacja ale jakoś mi umknęła:oops: Quote
go-ja Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dzisiaj trudniej będzie gadać, bo się cała nasza trójca pochorowała. Gardeła nas bolą (może od gadania wczorajszego :P) i gnamy do przychodni. Bardzo bym chciała Kosteczkę, bardzo! Wczoraj też rodzice mówili, że gdybyśmy już mieli cały dom dla siebie - to nawet nie byłoby takiego zastanawiania się. A tak jednak nawet minimalnie trzeba się liczyć z sąsiadką i wspólnotą podwórkową... (wrrr....). Nic nie możemy na to niestety poradzić :(. Póki, co walczmy o sunię nadal, a ja tutaj będę jeszcze wracać do tematu w domu. Quote
obraczus87 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 go-ja do łóżka szorujcie i zdrowka wszystkim zyczę!!!!!!!! Walczyc trzeba do końca! Quote
go-ja Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 A propo wypowiedzi pani Teresy: No szkoda :). Dlatego już tutaj sugerowałam, że może Kosta mogłaby przyjechać do hoteliku do pana dr Stefana :). To pewnie ułatwiłoby sprawę... Quote
mala_czarna Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Tora&Faro napisał(a):Dziewczyny a czy Kosta ma allegro? pewnie była na ten temat informacja ale jakoś mi umknęła:oops: Nie kochana, nic Ci nie umknęło. Musze tekst wymysleć, ale jakoś na nic nie mam czasu, sił i chęci. :( Obiecuję dzisiaj jakiś tekst wydziergać. Quote
mala_czarna Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 go-ja napisał(a):A propo wypowiedzi pani Teresy: No szkoda :). Dlatego już tutaj sugerowałam, że może Kosta mogłaby przyjechać do hoteliku do pana dr Stefana :). To pewnie ułatwiłoby sprawę... Kostka niedługo idzie do innego hoteliku. U p. Beaty jest super, ale troszkę daleko, no i na naszą dogomaniacką kieszeń jednak drogo ;) Quote
Tora&Faro Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 A zdradzisz do jakiego?:) jak już będzie tekst mogę pomóc z allegro lub ogłoszeniami.... Quote
mala_czarna Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Tora&Faro napisał(a):A zdradzisz do jakiego?:) jak już będzie tekst mogę pomóc z allegro lub ogłoszeniami.... Zastąpi Maję ;) Quote
Tora&Faro Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 mala_czarna napisał(a):Zastąpi Maję ;) super :):):) Quote
Recommended Posts