marysia55 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Renata5 napisał(a):Martusiu,ja odliczę za karmę jeżeli nie będzie na moim wikcie.Za opierunek wezmę 240zł.Czyli zostaje jeszcze dozbierać na karmę i leki.Jeżeli trzeba by kupić karmę,to popytajcie weta,jaka firma byłaby lepsza.Czy Eukanuba,czy Royal,a może Hill's,a może jeszcze inna.No i jaki worek kupić.Czy 15kg,bo najtaniej wychodzi i na długo starczy,czy może taki 5 kilogramowy. Renatko:loveu:, księgowo 'Ty moja', biznes plan +nieoceniona miłość do zwierząt = cudwne miejsce dla naszego Miętosińskiego :evil_lol: Quote
Lionees Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Maryś:loveu:Słońce Ty moje-diabeł tkwi w szczegółach;).Wszystko musi mieć ręce i nogi,żeby potem nie było nieporozumień A księgowa to ze mnie żadna,ja od cyferek to z daleka:p A nieoceniona miłość do zwierząt to i owszem.Mają u mnie lepiej niż moje dzieci.Bo psiaki to ja rozpieszczam,a dzieci wychowuję i to twardą ręką:diabloti:.Jedne i drugie kocham nad życie,tylko z tą różnicą,że psy kocham jak głupia,a dzieci kocham mądrze...:) Quote
kami_23 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Moja przyjaciółka Malwina deklaruje jednorazowo 20zł dla Miętuska:) Quote
Plicha Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja zamiast 10zł zadeklaruję 15, wiem że to niewiele ale bedzie tylko 85zł brakować :) Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jak przyjdzie Martka to zrobi aktualizację :) Miętusku, jeszcze tylko troszkę!! Quote
Awit Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Miętusku wytrzymaj, cioteczki się tak starają:-) Quote
martka1982 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 dziękujemy:) teoretycznie brakuje 85zl ale tak naprawde jesli policzymy leki i karme to wyjdzie ze znacznie wiecej:( Quote
gonia66 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 kami_23 napisał(a):Moja przyjaciółka Malwina deklaruje jednorazowo 20zł dla Miętuska:)No nie..nie 85 zł, a 65- bo chyba nikt nie zauważył tego wpisu kami, pod wpisem cioteczki Plichy:):) Quote
gonia66 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A własnie mam niespodzianke, bo dostalam wiadomośc, że cioteczka kama, ktora płaci dla Edusia 20 zł miesiecznie, deklaracje swoja z Edusia przekazuje na Miętuska:) Jesli chlopczyk pojedzie szybciej, niz Edus, to wpłaci oczywiscie na oba pieski w danym miesiacu:) Czyli wynika z tego, ze brakuje nam już tylko dla chłopaczka ślicznego-45 zł:):) Quote
Plicha Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Super :) Tylko że deklaracja Kami jest jednorazowa. No ale i tak idziemy do porzodu :) Quote
Syla Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Witam.Czytam wątek od początku jego istnienia.Moja deklaracja Edusiowa przeszła na Opalika, który już jest u Renatki.Do domku poszedł Staszek i deklarację też już złożyłam gdzieś indziej.Jakoś dam radę...zapiszcie mnie na 20 zł, ale od kwietnia.Wpłacam zawsze po 10tym.Kto zbiera?...proszę o PW.Mogą mi wyłączyć neta, lada dzień, bo się przeprowadzam, ale na pewno będę po 1szym kwietnia.Jak zabiorę od Renatki dwu-pak, to u niej faktycznie zrobi się luźniej, a Miętuskowi nigdzie indziej nie będzie lepiej.Renatka to wyjątkowa psia mama i specjalistka od stareńkich śleputków-klekutków.Pozdrawiam wszystkich sympatyków Miętuska. Quote
martka1982 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 o ile dobrze zrozumiałam dochodzi nam 20 zł od kamy na stałe, tak gonia? razem z 20 złotymi od syli zostaje nam 45 zł do uzbierania dziękujemy! na razie zdołałam się dowiedzieć,że Miętus miał badania krwi ale nie wiem czy była w tym kreatynina. Mam nadzieję,że jutro osobiście obejrzę jego wyniki, jeśli będą w schronie, to sobie pospisuje:) Quote
Lionees Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Syla napisał(a):Witam.Czytam wątek od początku jego istnienia.Moja deklaracja Edusiowa przeszła na Opalika, który już jest u Renatki.Do domku poszedł Staszek i deklarację też już złożyłam gdzieś indziej.Jakoś dam radę...zapiszcie mnie na 20 zł, ale od kwietnia.Wpłacam zawsze po 10tym.Kto zbiera?...proszę o PW.Mogą mi wyłączyć neta, lada dzień, bo się przeprowadzam, ale na pewno będę po 1szym kwietnia.Jak zabiorę od Renatki dwu-pak, to u niej faktycznie zrobi się luźniej, a Miętuskowi nigdzie indziej nie będzie lepiej.Renatka to wyjątkowa psia mama i specjalistka od stareńkich śleputków-klekutków.Pozdrawiam wszystkich sympatyków Miętuska. Witaj Syla u Miętuska:loveu:. Syla zabiera ode mnie 2 staruszki do ds-Wspaniała Dziewczyna:loveu: i dzięki temu mam miejsce dla Miętusińskiego;) Quote
mala_czarna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Renatko, ale miejsce już na 100% zaklepane? ;) Quote
AniaGucio Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Hura! Kto się jeszcze dołoży? - zostało już tylko 45zł!! Quote
togaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 45 zł i Cudaczek - Ślepaczek wyląduje w objęciach Renatki...!!! Quote
mala_czarna Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Miętusku, w górę!! Już tak niedużo zostało do uzbierania całej kwoty :) Dziewczyny, ale trzeba też pomyśleć o tym, że potrzebne będą pieniądze na transport do Renatki. Quote
kas999 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Dzień doby Miętusku. A ile mniej więcej transport wyjdzie? Ja postaram się coś dołożyć. Quote
mala_czarna Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Tego nie wiem, ale Miętusek jest w Koninie, a Renatka gdzieś w Mazowieckiem, czyli kawałek drogi z wielkopolskiego jednak jest ;) Quote
Plicha Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Na transport sie uzbiera spokojnie :) Najtrudniej stałe deklaracje zdobyć. Quote
Recommended Posts