Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Renata5 napisał(a):
Martusiu,ja odliczę za karmę jeżeli nie będzie na moim wikcie.Za opierunek wezmę 240zł.Czyli zostaje jeszcze dozbierać na karmę i leki.Jeżeli trzeba by kupić karmę,to popytajcie weta,jaka firma byłaby lepsza.Czy Eukanuba,czy Royal,a może Hill's,a może jeszcze inna.No i jaki worek kupić.Czy 15kg,bo najtaniej wychodzi i na długo starczy,czy może taki 5 kilogramowy.
Renatko:loveu:, księgowo 'Ty moja', biznes plan +nieoceniona miłość do zwierząt = cudwne miejsce dla naszego Miętosińskiego :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maryś:loveu:Słońce Ty moje-diabeł tkwi w szczegółach;).Wszystko musi mieć ręce i nogi,żeby potem nie było nieporozumień
A księgowa to ze mnie żadna,ja od cyferek to z daleka:p
A nieoceniona miłość do zwierząt to i owszem.Mają u mnie lepiej niż moje dzieci.Bo psiaki to ja rozpieszczam,a dzieci wychowuję i to twardą ręką:diabloti:.Jedne i drugie kocham nad życie,tylko z tą różnicą,że psy kocham jak głupia,a dzieci kocham mądrze...:)

Posted

kami_23 napisał(a):
Moja przyjaciółka Malwina deklaruje jednorazowo 20zł dla Miętuska:)
No nie..nie 85 zł, a 65- bo chyba nikt nie zauważył tego wpisu kami, pod wpisem cioteczki Plichy:):)

Posted

A własnie mam niespodzianke, bo dostalam wiadomośc, że cioteczka kama, ktora płaci dla Edusia 20 zł miesiecznie, deklaracje swoja z Edusia przekazuje na Miętuska:) Jesli chlopczyk pojedzie szybciej, niz Edus, to wpłaci oczywiscie na oba pieski w danym miesiacu:)
Czyli wynika z tego, ze brakuje nam już tylko dla chłopaczka ślicznego-45 zł:):)

Posted

Witam.Czytam wątek od początku jego istnienia.Moja deklaracja Edusiowa przeszła na Opalika, który już jest u Renatki.Do domku poszedł Staszek i deklarację też już złożyłam gdzieś indziej.Jakoś dam radę...zapiszcie mnie na 20 zł, ale od kwietnia.Wpłacam zawsze po 10tym.Kto zbiera?...proszę o PW.Mogą mi wyłączyć neta, lada dzień, bo się przeprowadzam, ale na pewno będę po 1szym kwietnia.Jak zabiorę od Renatki dwu-pak, to u niej faktycznie zrobi się luźniej, a Miętuskowi nigdzie indziej nie będzie lepiej.Renatka to wyjątkowa psia mama i specjalistka od stareńkich śleputków-klekutków.Pozdrawiam wszystkich sympatyków Miętuska.

Posted

o ile dobrze zrozumiałam dochodzi nam 20 zł od kamy na stałe, tak gonia?

razem z 20 złotymi od syli zostaje nam 45 zł do uzbierania

dziękujemy!

na razie zdołałam się dowiedzieć,że Miętus miał badania krwi ale nie wiem czy była w tym kreatynina. Mam nadzieję,że jutro osobiście obejrzę jego wyniki, jeśli będą w schronie, to sobie pospisuje:)

Posted

Syla napisał(a):
Witam.Czytam wątek od początku jego istnienia.Moja deklaracja Edusiowa przeszła na Opalika, który już jest u Renatki.Do domku poszedł Staszek i deklarację też już złożyłam gdzieś indziej.Jakoś dam radę...zapiszcie mnie na 20 zł, ale od kwietnia.Wpłacam zawsze po 10tym.Kto zbiera?...proszę o PW.Mogą mi wyłączyć neta, lada dzień, bo się przeprowadzam, ale na pewno będę po 1szym kwietnia.Jak zabiorę od Renatki dwu-pak, to u niej faktycznie zrobi się luźniej, a Miętuskowi nigdzie indziej nie będzie lepiej.Renatka to wyjątkowa psia mama i specjalistka od stareńkich śleputków-klekutków.Pozdrawiam wszystkich sympatyków Miętuska.

Witaj Syla u Miętuska:loveu:.
Syla zabiera ode mnie 2 staruszki do ds-Wspaniała Dziewczyna:loveu: i dzięki temu mam miejsce dla Miętusińskiego;)