Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba najechac myszka na banner i skopiowac go. Potem wejść w Ustawienia (na górze po prawej) i z opcji po lewej stronie wybrac Edytuj sygnature. Wkleic banner w miejscu sygnatury i kliknac zapisz sygnature.
Wpiszcie w pierwszym poscie (jesli nie ma jeszcze tego) ile juz deklaracji jest a ile jeszcze brakuje.

Posted

[quote name='Plicha']Trzeba najechac myszka na banner i skopiowac go. Potem wejść w Ustawienia (na górze po prawej) i z opcji po lewej stronie wybrac Edytuj sygnature. Wkleic banner w miejscu sygnatury i kliknac zapisz sygnature.
Wpiszcie w pierwszym poscie (jesli nie ma jeszcze tego) ile juz deklaracji jest a ile jeszcze brakuje.[/QUOTE]
Dzięki będę próbowac

Posted

No wiem jak jest niestety :( Pytałam tak po prostu bo kto wie... Dorzucę mu 10zł stałej deklaracji, wiecej niestety nie dam rady bo już mi się dużo deklaracji uzbierało. Jak bedzie wiadomo co z jego oczkiem to piszcie.

Posted

Ojeju!!!!!!!!!!!CO za slicznośc..!!!I przeczytałam , ze pojedzie za naszego Edzia do Renatki:):)Dziewczyny!!!!Kto zna Renatke, ten wie na 10000000000000000000%, ze to najcudowniejsze miejsce dla takich slepaczkow jak Mietusek...to byłoby cudowne, przecudowne!!!!!
No i druga rzecz, ze schronisko w Koninie, to moje "ukochane schronisko"...dla mnie wzorcowe pod kazdym względem...dla ludzi tam pracujących warto się poświęcać, i warto pomagać...bo to sa profesjonaliści i wiedzą, co robią:) Kochają psy- to jest pewne i najwazniejsze...sam fakt, ze Mietusek pod koniec stycznia znaleziony- juz po operacji oczka, wystrzyzony....fachowo chyba nawet i taki sliczny, ze sadze, ze ma nawet szanse na domek...oby tylko choroba okazala sie "niebyła"...ale Renatka da sobie radę nawet z chorobą...
KOniecznie trzeba szukac kaski dla Mietuska....koniecznie..a Ty Reniu, juz zaklepuj miejsce dla Kruszynki:)):)
Ale się cieszę:)

Posted

dziękuję za deklaracje w imieniu Miętuska. Pozostało jeszcze sporo do uzbierania bo aż 260zł:(
Nie wiem czy Renata będzie tak długo czekać z wolnym miejscem aż nam się uda, bo przecież inne biedy czekają:(

Dzięki Gonia,że jesteś, i że tak chwalisz:)
Jak widzę Ciebie na wątku to od razu jakoś raźniej się czuję:)