kami_23 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Super z tymi banerami:) jak będzie mój chłopak to poproszę, żeby go mi wstawił bo ja niestety nie potrafię;P Quote
Awit Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Cudeńko starsze, takie samiutkie bez kochajacego człowieka:-( Quote
kas999 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Podnoszę. A może ktoś napisac jak wstawic banerek do podpisu? Quote
Plicha Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Trzeba najechac myszka na banner i skopiowac go. Potem wejść w Ustawienia (na górze po prawej) i z opcji po lewej stronie wybrac Edytuj sygnature. Wkleic banner w miejscu sygnatury i kliknac zapisz sygnature. Wpiszcie w pierwszym poscie (jesli nie ma jeszcze tego) ile juz deklaracji jest a ile jeszcze brakuje. Quote
Plicha Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Widzę że już wpisane, czyli brakuje 280zł? A nie ma szansy na bezpłatny tymczas? Quote
mala_czarna Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Podniosę Miętuska na noc, może ktoś chłopaka wypatrzy. Quote
kas999 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Plicha']Trzeba najechac myszka na banner i skopiowac go. Potem wejść w Ustawienia (na górze po prawej) i z opcji po lewej stronie wybrac Edytuj sygnature. Wkleic banner w miejscu sygnatury i kliknac zapisz sygnature. Wpiszcie w pierwszym poscie (jesli nie ma jeszcze tego) ile juz deklaracji jest a ile jeszcze brakuje.[/QUOTE] Dzięki będę próbowac Quote
kami_23 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Witaj Miętusku! Dobrze, że chociaż wątek troszkę ożył:) Quote
martka1982 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 jeśli oczywiście ktoś mógłby mu dać darmowy tymczas to jasne,że byłoby super, ale wiadomo jak jest..... Quote
mala_czarna Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Martka, darmowych tymczasów jak na lekarstwo, ale to przecież normalne :( Trzeba ściągać ludzi na wątek, wysyłać PW, w przeciwnym razie nie ma szans na tymczas, nawet ten płatny. Quote
martka1982 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 wiem, wiem, to jedyny sposob mam nadzieje, ze banerek rowniez pomoze Quote
Plicha Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No wiem jak jest niestety :( Pytałam tak po prostu bo kto wie... Dorzucę mu 10zł stałej deklaracji, wiecej niestety nie dam rady bo już mi się dużo deklaracji uzbierało. Jak bedzie wiadomo co z jego oczkiem to piszcie. Quote
kami_23 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 A ja zmieniam swoją deklarację stałą z 10zł na 20zł:) Miętusku trzymam za Ciebie kciuki! Quote
gonia66 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ojeju!!!!!!!!!!!CO za slicznośc..!!!I przeczytałam , ze pojedzie za naszego Edzia do Renatki:):)Dziewczyny!!!!Kto zna Renatke, ten wie na 10000000000000000000%, ze to najcudowniejsze miejsce dla takich slepaczkow jak Mietusek...to byłoby cudowne, przecudowne!!!!! No i druga rzecz, ze schronisko w Koninie, to moje "ukochane schronisko"...dla mnie wzorcowe pod kazdym względem...dla ludzi tam pracujących warto się poświęcać, i warto pomagać...bo to sa profesjonaliści i wiedzą, co robią:) Kochają psy- to jest pewne i najwazniejsze...sam fakt, ze Mietusek pod koniec stycznia znaleziony- juz po operacji oczka, wystrzyzony....fachowo chyba nawet i taki sliczny, ze sadze, ze ma nawet szanse na domek...oby tylko choroba okazala sie "niebyła"...ale Renatka da sobie radę nawet z chorobą... KOniecznie trzeba szukac kaski dla Mietuska....koniecznie..a Ty Reniu, juz zaklepuj miejsce dla Kruszynki:)):) Ale się cieszę:) Quote
martka1982 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 dziękuję za deklaracje w imieniu Miętuska. Pozostało jeszcze sporo do uzbierania bo aż 260zł:( Nie wiem czy Renata będzie tak długo czekać z wolnym miejscem aż nam się uda, bo przecież inne biedy czekają:( Dzięki Gonia,że jesteś, i że tak chwalisz:) Jak widzę Ciebie na wątku to od razu jakoś raźniej się czuję:) Quote
kizimizi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 zaznaczam sobie Ciebie biedaku. Pomyslimy co z Toba. Quote
kami_23 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ja też przyznaję, że piesek jest zadbany mimo, że schroniskowy:) Musimy mu pomóc! Mimo, że nie ma jednego oczka jest hehe atrakcyjny:) Quote
Recommended Posts