Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anula']Marta -Miętusek ma ode mnie 100 zł.deklaracja stała miesięczna.Proszę o nr.konta na pw.[/QUOTE]OOO...prosze proszę:):) Dziekujemy ANula- to ogronma pomoc:):)!!!!!!!!!!!!!
Razem z deklaracją od małej czarnej (10 zł) będzie brakowało już więc "tylko" 150 zł dla Mietuska:):)
To duzo- i mało..mamy jeszcze troszkę czasu...uzbieramy- bo warto- takiej okazji nie mozna przegapić za nic na świecie...a dla takiego małego, slicznego Słodziaczka to juz w ogóle warto nawet iśc na "żebry":)

Posted

dziękuje bardzo dziewczyny za deklaracje i ze zagladacie na watek:)
pytalam dzis czy jest wynik badania tego oczka. niestety jeszcze nie ma ale jak tylko bedzie to natychmiast napisze
uaktualnie pierwszy post jutro
jestesmy w polowie! 150 za nami a 150 przed nami!:)

Posted

Gonia masz rację-mały śliczny Słodziaczek tylko dodam,że bardzo biedny i ile musiał się nacierpieć przez to oczko ale myślę,że damy radę,że jeszcze będzie szczęśliwy dzięki dobrym duszkom a Renatka mu to wszystko wynagrodzi bo zbliża się dużymi krokami

Posted

wcześniej wam nie pisałam jak to było z tym okiem - on miał to oczko bardzo wyłupiaste, ponieważ za nim znajdował się guz. teraz pozostaje tylko pytanie czy ten guz to nowotwór złośliwy czy nie.mam nadzieję,że już niedługo poznamy odpowiedź.
Na drugie oko nic nie widzi ale nie będzie usuwane, bo nie ma takiej potrzeby, chyba,że coś się zmieni

Posted

Witaj Miętusku.Zobacz ile kochanych cioteczek Cię odwiedza-myślą o Tobie i na pewno pomogą a guz jak będzie złośliwy to też pomożemy,aby nie było tylko przerzutów

Posted

miętus miał operację w ostatnią środę lutego. przeważnie na wynik czeka się 3 tyg do miesiąca, więc przed nami jeszcze minimum tydzień czekania.
na razie nie podaję nr konta bo nie wiem czy uda nam się uzbierać pełną kwotę. jeśli tak, dogadamy z Renatą szczegóły i wtedy dopiero przypomnę się:)

Posted

martka1982 napisał(a):
miętus miał operację w ostatnią środę lutego. przeważnie na wynik czeka się 3 tyg do miesiąca, więc przed nami jeszcze minimum tydzień czekania.
na razie nie podaję nr konta bo nie wiem czy uda nam się uzbierać pełną kwotę. jeśli tak, dogadamy z Renatą szczegóły i wtedy dopiero przypomnę się:)

Nie ma innej opcji- musi się uzbierać kwota odpowiednia....nie ma innej opcji...nie wyobrażam sobie nawet:):)