Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On jest cud miodddddd.....no piekny misio:):) U Renatki będzie mial jak w raju...tylko gdzie te deklaracje..???Jeszcze stowka potrzebna conajmniej....cioteczki...wujaszkowie..RATUNKU!!!!!Ja juz go widzę u Rnatki, jak wygrzewa dooopeczkę w ogrodzie, albo w fotelu w letniskowej altance dla psiakow:):)To wymarzone miejsce dla Słodziaczka:):)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Awit napisał(a):
Gdybym nie była u Reni, to bym sobie nie wyobrażała. Ale na własne oczy widziałam tam psy w raju:-)

A ja nie bylam i wiem:):):)heheheh....no Mietusek tam jest wprost wpisany w "krajobraz":):) Nie ma innej opcji:)

Posted

martka1982 napisał(a):
miętusio pokaz sie! tyle jeszcze brakuje.................

Damy radę...musimy...a pisalas do kogos martka prosby o wsparcie..??Nie mozemy liczyc na to, ze sami tu wejdą...zeby pomoc byla mozliwa, potrzeba duzo więcej ludzi na watku....ja aktualnie "żebram" o kaskę dla jednego dziadziusia na CITO...więc nie moge sie tym zając...ale proszę Was...zacznijcie rozsylać PW...wbrew pozorom to 100 zl to naparwde nie jest duza kwota...jestem na 100% pewna, ze sie uda...trzeba tylko wlożyc troszkę pracy:):)

Posted

gonia66 napisał(a):
Damy radę...musimy...a pisalas do kogos martka prosby o wsparcie..??Nie mozemy liczyc na to, ze sami tu wejdą...zeby pomoc byla mozliwa, potrzeba duzo więcej ludzi na watku....ja aktualnie "żebram" o kaskę dla jednego dziadziusia na CITO...więc nie moge sie tym zając...ale proszę Was...zacznijcie rozsylać PW...wbrew pozorom to 100 zl to naparwde nie jest duza kwota...jestem na 100% pewna, ze sie uda...trzeba tylko wlożyc troszkę pracy:):)

Zacytuję sama siebie i ponowie pytanie..??
Dzeiwczyny pliiissss....maj sie zbliża..

Posted

martka1982 napisał(a):
Pisałam ale mam wrażenie,że jak się kogoś nie zna to się po prostu na wątek nie wchodzi. Mnie tu mało kto zna
Napisz szczery, blagalny tekst, nie udawany i przesłodzony-taki prosto od serca:) Serce masz dobre więc i tekst będzie śliczny:)
martka..jak ja zaczynalam, tez mnie nikt nie znal:) A nie dośc, ze wchodzili., to jeszcze zaufali i kase na moje konto przysylali na pieski:):)Ja to dopiero bylam w szoku...
Wiem jedno- tu szczerość, prawda i wrażliwośc jest dewizą..na to nie ma silnego...nawet ja sie juz kilkadzisiat razy poddałam:p..a moj TZ do dzis myśli, ze ja tylko zbieram pieniązki na psy;)

Posted

Dziś moje dziecko mi zaproponowało, że da 10zł jednorazowo na któregos pieska, żebym wybrała.
Więc wybrałam Miętuska. Mam nadzieję, że podczas mojej nieobecności nie znalazła innego zwierzaka:-)

Posted

Awit napisał(a):
Dziś moje dziecko mi zaproponowało, że da 10zł jednorazowo na któregos pieska, żebym wybrała.
Więc wybrałam Miętuska. Mam nadzieję, że podczas mojej nieobecności nie znalazła innego zwierzaka:-)

O jaaaaaaaaaaaaaaaa...ale masz cudowne dziecko:):) NAwet jeśli znalazla juz innego psiaka- to podziekuj jej w naszym imieniu- to piękny gest:):)

Posted

Codziennie zaglądam i coraz bardziej mi smutno :( Miętusek już dano byłby w domu gdyby pani weterynarz tak nie namotała :( Stałej deklaracji nie dam, ale pod koniec miesiąca mogę jeszcze raz wpłacić coś jednorazowo. Jak rozumiem, miejsce u Renatki cały czas czeka? Nic się nie zmieniło?

Posted

paulinken napisał(a):
Chciałabym pomóc Miętuskowi jednorazową (jak na razie) wpłatą. Mogę prosić o numer konta na priv?

SErdeczne dzięki:):)
Numer konta poda Martusia zapewne, jak tylko wejdzie:)

Posted

u nas znowu w schronie takie zamieszanie:( ale na szczęście nie w związku z Miętuskiem, który sobie dziś również pospacerował troszkę.
szukam również osób na miejscu, nie związanych z dogomanią, które może mogłyby jakoś Miętuska wspomóc finansowo. Czekać na odpowiedź jednej bardzo dobrej duszyczki.....

dziękuję w imieniu Miętuska za wpłaty, te jednorazowe oczywiście również się przydadzą:)