gonia66 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 On jest cud miodddddd.....no piekny misio:):) U Renatki będzie mial jak w raju...tylko gdzie te deklaracje..???Jeszcze stowka potrzebna conajmniej....cioteczki...wujaszkowie..RATUNKU!!!!!Ja juz go widzę u Rnatki, jak wygrzewa dooopeczkę w ogrodzie, albo w fotelu w letniskowej altance dla psiakow:):)To wymarzone miejsce dla Słodziaczka:):) Quote
Awit Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Gdybym nie była u Reni, to bym sobie nie wyobrażała. Ale na własne oczy widziałam tam psy w raju:-) Quote
gonia66 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Awit napisał(a):Gdybym nie była u Reni, to bym sobie nie wyobrażała. Ale na własne oczy widziałam tam psy w raju:-) A ja nie bylam i wiem:):):)heheheh....no Mietusek tam jest wprost wpisany w "krajobraz":):) Nie ma innej opcji:) Quote
martka1982 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 miętusio pokaz sie! tyle jeszcze brakuje................. Quote
gonia66 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 martka1982 napisał(a):miętusio pokaz sie! tyle jeszcze brakuje................. Damy radę...musimy...a pisalas do kogos martka prosby o wsparcie..??Nie mozemy liczyc na to, ze sami tu wejdą...zeby pomoc byla mozliwa, potrzeba duzo więcej ludzi na watku....ja aktualnie "żebram" o kaskę dla jednego dziadziusia na CITO...więc nie moge sie tym zając...ale proszę Was...zacznijcie rozsylać PW...wbrew pozorom to 100 zl to naparwde nie jest duza kwota...jestem na 100% pewna, ze sie uda...trzeba tylko wlożyc troszkę pracy:):) Quote
koosiek Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Proszę, zajrzyjcie do Saturna, burka bez ucha, który od lat czeka na dom :( http://www.dogomania.pl/threads/184051-Saturn-kanapowiec-w-ciele-wiejskiego-burka.-Dożywocie-w-schronisku Quote
gonia66 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 gonia66 napisał(a):Damy radę...musimy...a pisalas do kogos martka prosby o wsparcie..??Nie mozemy liczyc na to, ze sami tu wejdą...zeby pomoc byla mozliwa, potrzeba duzo więcej ludzi na watku....ja aktualnie "żebram" o kaskę dla jednego dziadziusia na CITO...więc nie moge sie tym zając...ale proszę Was...zacznijcie rozsylać PW...wbrew pozorom to 100 zl to naparwde nie jest duza kwota...jestem na 100% pewna, ze sie uda...trzeba tylko wlożyc troszkę pracy:):) Zacytuję sama siebie i ponowie pytanie..?? Dzeiwczyny pliiissss....maj sie zbliża.. Quote
martka1982 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Pisałam ale mam wrażenie,że jak się kogoś nie zna to się po prostu na wątek nie wchodzi. Mnie tu mało kto zna Quote
gonia66 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 martka1982 napisał(a):Pisałam ale mam wrażenie,że jak się kogoś nie zna to się po prostu na wątek nie wchodzi. Mnie tu mało kto znaNapisz szczery, blagalny tekst, nie udawany i przesłodzony-taki prosto od serca:) Serce masz dobre więc i tekst będzie śliczny:) martka..jak ja zaczynalam, tez mnie nikt nie znal:) A nie dośc, ze wchodzili., to jeszcze zaufali i kase na moje konto przysylali na pieski:):)Ja to dopiero bylam w szoku... Wiem jedno- tu szczerość, prawda i wrażliwośc jest dewizą..na to nie ma silnego...nawet ja sie juz kilkadzisiat razy poddałam:p..a moj TZ do dzis myśli, ze ja tylko zbieram pieniązki na psy;) Quote
Plicha Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Miętusek na pewno uzbiera pieniążki, nie ma innej opcji. Musi trafić do tego psiego raju :) Quote
Awit Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dziś moje dziecko mi zaproponowało, że da 10zł jednorazowo na któregos pieska, żebym wybrała. Więc wybrałam Miętuska. Mam nadzieję, że podczas mojej nieobecności nie znalazła innego zwierzaka:-) Quote
gonia66 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Awit napisał(a):Dziś moje dziecko mi zaproponowało, że da 10zł jednorazowo na któregos pieska, żebym wybrała. Więc wybrałam Miętuska. Mam nadzieję, że podczas mojej nieobecności nie znalazła innego zwierzaka:-) O jaaaaaaaaaaaaaaaa...ale masz cudowne dziecko:):) NAwet jeśli znalazla juz innego psiaka- to podziekuj jej w naszym imieniu- to piękny gest:):) Quote
mala_czarna Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Codziennie zaglądam i coraz bardziej mi smutno :( Miętusek już dano byłby w domu gdyby pani weterynarz tak nie namotała :( Stałej deklaracji nie dam, ale pod koniec miesiąca mogę jeszcze raz wpłacić coś jednorazowo. Jak rozumiem, miejsce u Renatki cały czas czeka? Nic się nie zmieniło? Quote
paulinken Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Chciałabym pomóc Miętuskowi jednorazową (jak na razie) wpłatą. Mogę prosić o numer konta na priv? Quote
gonia66 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 paulinken napisał(a):Chciałabym pomóc Miętuskowi jednorazową (jak na razie) wpłatą. Mogę prosić o numer konta na priv? SErdeczne dzięki:):) Numer konta poda Martusia zapewne, jak tylko wejdzie:) Quote
BasiaD Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Wracaj Misiaczku na początek, już tak niewiele grosików potrzeba żebyś był szczęścliwy..Poproś cioteczki o pomoc, do góry hop! Quote
BasiaD Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Niuniu wracaj na początek przypominać o sobie cioteczkom! Quote
Awit Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 A ja za kilka dni przeleję 20zł, 10 córki i 10 za dwa m-ce, zamiast po 5zł. Quote
Lionees Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 A ja się naumiałam wstawiać filmiki na y.t. i będę kręciła Miętusia:) Quote
marysia55 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Mietusku, w nocy tez warto wskoczyć na górną półkę. Może jakaś cioteczka z grosikiem zaglądnie. Quote
BasiaD Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Miętusku wracaj na 1 przypominac o sobie cioteczkom! Quote
martka1982 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 u nas znowu w schronie takie zamieszanie:( ale na szczęście nie w związku z Miętuskiem, który sobie dziś również pospacerował troszkę. szukam również osób na miejscu, nie związanych z dogomanią, które może mogłyby jakoś Miętuska wspomóc finansowo. Czekać na odpowiedź jednej bardzo dobrej duszyczki..... dziękuję w imieniu Miętuska za wpłaty, te jednorazowe oczywiście również się przydadzą:) Quote
Recommended Posts