ageralion Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Greven napisał(a):Martuś, na nowe, czy na stare konto wpłacałaś? Pytam, bo dopiero wczoraj wprowadziliśmy nowe dane do przelewów... ... i nie wiem, gdzie ta złotówka, co ją mogę zachachmęcić :diabloti: Teraz przelewalam i na stronie juz bylo info o zmianie konta... Quote
Kapsel Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Też się martwię o nią. Tak bym bardzo chciała, żeby rozdzwoniły się telefony o nią :loveu: Quote
Kana Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Czy wcześniej nie pisal ktoś że Dafne może mieć domek ? Czy wypalila ta opcja? P.S Sunia jest wysterylizowana juz? Quote
Kapsel Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 To dobrze i niedobrze. Dobrze, że pod Waszą opieką i przynajmniej będzie przypilnowana, a niedobrze że akurat teraz się to przytrafiło, gdyż DT pewnie ma trochę kłopotu ;) Quote
Greven Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Podobno jest czysta i nie sprawia szczególnego kłopotu. Quote
Kapsel Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 dczn napisał(a):podnosze, tę atrakcyjną astkę :)) Atrakcyjna i do wzięcia ale tylko do najlepszego domku :lol: Quote
Greven Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Dafne potarmosiła dziś rezydenta, takiego niedużego. Wg słów opiekunki, od tej chwili non stop na niego poluje i musi być izolowana. Jeśli jej nastawienie nie zmieni się w ciągu najbliższych dni, to... nie mamy już tymczasu i jedyne, co czeka Dafne, to schronisko :( Quote
Greven Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Kana napisał(a):Z agresją się na niego rzucila? Podobno ma 2 szwy na łapie. Obawiałam się, że może do czegoś takiego dojść, gdy poznałam tego pieska, bo jest bardzo zaborczy o swoją piłeczkę i startował do Dafne, gdy choćby w jej kierunku spojrzała. Ona znosiła to z absolutnym spokojem, ale w nowym miejscu miała już czas poczuć się pewnie i mogło o to właśnie pójść :( Druga sprawa, że Dafne ma cieczkę, a on chyba nie jest kastrowany. Może go odpędziła. Nie wiem, mam za mało danych, jutro ja albo A.R.S zadzwonimy do Kingi z prośbą o szczegóły. Quote
Greven Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 igiełka napisał(a):smutne wieści...co z nią dalej będzie? greven napisał(a):jedyne, co czeka dafne, to schronisko .......................... :( Quote
LAZY Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Shit! I co teraz??? Przeciez ona nie moze isc do schronu! Quote
Greven Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 A.R.S. rozmawiała z opiekunką. Dziewczyna zapłakana, pieskowi łapka bardzo spuchła... a weterynarz stwierdził, że na RTG nic nie widać, bo... łapka spuchła. No comments. Mamy nadzieję, że nic mu nie będzie. Jeśli Dafne się nakręciła, a być może problem narastał od dawna i to co się w niej skumulowało, teraz wybuchło, to wątpię, żeby zostawiła małego w spokoju. No w każdym razie żadna z moich suk, gdyby zaczęła, to by nie skończyła... tylko dokończyła. Pozostaje trzymać kciuki, aby Dafne ochłonęła, łapka się zagoiła, a Kinga zdecydowała przedłużyć DT. O zdjęciach oczywiście cały czas pamiętamy. Quote
Greven Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Dafne nadal poluje na Fuksa. Nic z tego nie będzie :( Quote
Greven Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Kontaktowała się ze mną pierwsza zainteresowana Dafne osoba! Duże mieszkanie, działka rekreacyjna. Przez 10 lat w domu była bokserka, którą musieli uśpić. No i obecnie kilkuletni mały piesek. Powiedziałam, że Dafne zaatakowała na DT małego psa. Po jakimś czasie pani oddzwoniła, że po konsultacji z mężem rozmyśliła się. Quote
Soema Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Może by chciała boksera? A jakby Cincia poszła do domu.... nie wiem, miała tam boksia iść jakaś.. czego Wy tak daleko jesteście.. Quote
Recommended Posts