Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Greven napisał(a):
Martuś, na nowe, czy na stare konto wpłacałaś?
Pytam, bo dopiero wczoraj wprowadziliśmy nowe dane do przelewów...

... i nie wiem, gdzie ta złotówka, co ją mogę zachachmęcić :diabloti:

Teraz przelewalam i na stronie juz bylo info o zmianie konta...

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To dobrze i niedobrze. Dobrze, że pod Waszą opieką i przynajmniej będzie przypilnowana, a niedobrze że akurat teraz się to przytrafiło, gdyż DT pewnie ma trochę kłopotu ;)

Posted

Dafne potarmosiła dziś rezydenta, takiego niedużego. Wg słów opiekunki, od tej chwili non stop na niego poluje i musi być izolowana. Jeśli jej nastawienie nie zmieni się w ciągu najbliższych dni, to... nie mamy już tymczasu i jedyne, co czeka Dafne, to schronisko :(

Posted

Kana napisał(a):
Z agresją się na niego rzucila?

Podobno ma 2 szwy na łapie.

Obawiałam się, że może do czegoś takiego dojść, gdy poznałam tego pieska, bo jest bardzo zaborczy o swoją piłeczkę i startował do Dafne, gdy choćby w jej kierunku spojrzała. Ona znosiła to z absolutnym spokojem, ale w nowym miejscu miała już czas poczuć się pewnie i mogło o to właśnie pójść :( Druga sprawa, że Dafne ma cieczkę, a on chyba nie jest kastrowany. Może go odpędziła. Nie wiem, mam za mało danych, jutro ja albo A.R.S zadzwonimy do Kingi z prośbą o szczegóły.

Posted

igiełka napisał(a):
smutne wieści...co z nią dalej będzie?

greven napisał(a):
jedyne, co czeka dafne, to schronisko

.......................... :(

Posted

A.R.S. rozmawiała z opiekunką. Dziewczyna zapłakana, pieskowi łapka bardzo spuchła... a weterynarz stwierdził, że na RTG nic nie widać, bo... łapka spuchła. No comments. Mamy nadzieję, że nic mu nie będzie.

Jeśli Dafne się nakręciła, a być może problem narastał od dawna i to co się w niej skumulowało, teraz wybuchło, to wątpię, żeby zostawiła małego w spokoju. No w każdym razie żadna z moich suk, gdyby zaczęła, to by nie skończyła... tylko dokończyła. Pozostaje trzymać kciuki, aby Dafne ochłonęła, łapka się zagoiła, a Kinga zdecydowała przedłużyć DT. O zdjęciach oczywiście cały czas pamiętamy.

Posted

Kontaktowała się ze mną pierwsza zainteresowana Dafne osoba!
Duże mieszkanie, działka rekreacyjna. Przez 10 lat w domu była bokserka, którą musieli uśpić.

No i obecnie kilkuletni mały piesek. Powiedziałam, że Dafne zaatakowała na DT małego psa.
Po jakimś czasie pani oddzwoniła, że po konsultacji z mężem rozmyśliła się.